smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 KAλησπερα παιδια σημερα στο λαπτοπ του αδερφου μου η nvidia εκανε auto update για την 840m αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε με επιτυχια και τωρα δεν μπορει να παιξει παιχνιδια τι μπορω να κανω ρε παιδια ?
Shadows Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Σβησιμο τον παλιων drivers με ddu και περασμα ξανα των τελευταιων drivers.
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 φιλε μου το προσπαθησα αλλα κολλαει στην εγκατασταση και γραφει αποτυχια ενημερωσης ! οριστε το λαπτοπ που εχει το προβημα http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-e5-572g-38hc-156-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-nvidia-gf-840m-2gb-free-dos-p-PER.902940
jimakos234 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Κανε απεγκατασταση με DDU(safe mode) και βαλε τους προτελευταιους drivers μετα.
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Των driver να των κανω εγκατασταση απο safe mode η κανονικα ?
jimakos234 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Των driver να των κανω εγκατασταση απο safe mode η κανονικα ? μολις τελειωσει το DDU με το uninstall στο safe mode, μπες κανονικα στα windows και περνα τον. 1
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 μολις τελειωσει το DDU με το uninstall στο safe mode, μπες κανονικα στα windows και περνα τον. παιδια μολις το εκανα και δεν πιανει.... κατεβαζω τον οδηγο 840μ για windows 10 64bit μου βγαζει αποτυχια !!! τι μπορω να κανω ?
jimakos234 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 παιδια μολις το εκανα και δεν πιανει.... κατεβαζω τον οδηγο 840μ για windows 10 64bit μου βγαζει αποτυχια !!! τι μπορω να κανω ? Απο που το κατεβαζεις? Απο nvidia? Και μην βαζεις την τελευταια, βαλε την ακριβως προηγουμενη. Επισης μην χρησιμοποιεις autodetect tools. Αυτοι ειναι οι ακριβως προηγουμενοι απο τους τωρινους. Επανελαβε την διαδικασια με DDU και περνα τους μετα
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Απο που το κατεβαζεις? Απο nvidia? Και μην βαζεις την τελευταια, βαλε την ακριβως προηγουμενη. Επισης μην χρησιμοποιεις autodetect tools. Αυτοι ειναι οι ακριβως προηγουμενοι απο τους τωρινους. Επανελαβε την διαδικασια με DDU και περνα τους μετα το εκανα ακριβως ετσι προσπαθησα ακομα και με τα drivers της acers(για σιγουρια) 364.-- αλλα και παλι δεν δουλεψε...μηπως ξεχναω να κανω κατι ?
jimakos234 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 το εκανα ακριβως ετσι προσπαθησα ακομα και με τα drivers της acers(για σιγουρια) 364.-- αλλα και παλι δεν δουλεψε...μηπως ξεχναω να κανω κατι ? τι σφαλμα σου βγαζει? Μπορεις να το ανεβασεις? επισης δοκιμασε μετα το DDU να κανειs disable το signature verification, οχι οτι παιζει ρολο, πατώντας το Shift πριν κανεις restart, troublshot->advanced options->startup settings restart και F7 μετα.
smoke0man2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 τι σφαλμα σου βγαζει? Μπορεις να το ανεβασεις? επισης δοκιμασε μετα το DDU να κανειs disable το signature verification, οχι οτι παιζει ρολο, πατώντας το Shift πριν κανεις restart, troublshot->advanced options->startup settings restart και F7 μετα. συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαα τι ειπες.... μπορεις να τα πεις λιγο πιο κανονικα
jimakos234 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαα τι ειπες.... μπορεις να τα πεις λιγο πιο κανονικα Ανεβασε με printscreen το προβλημα που σου βγαζει κατα την εγκατασταση. Επισης δες αυτο και προσπαθησε να κανεις εγατασταση μετα απο αυτα τα βηματα
smoke0man2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ανεβασε με printscreen το προβλημα που σου βγαζει κατα την εγκατασταση. Επισης δες αυτο και προσπαθησε να κανεις εγατασταση μετα απο αυτα τα βηματα https://s13.postimg.org/ihbb70r9z/image.png να το προβλημα εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τπτ και εδω με το 373.06 εκανα και αυτο που μου ειπες με το Φ7 αλλα τπτ...τι γι νεται τωρα ? επισης προσπαθησα απο το device manager αλλα τπτ το βρισκει αλλα δεν μπορει να το εγκαταστησει...
jimakos234 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 τι να πω πρωτη φορα το βλεπω το μηνυματακι στα Ελληνικα διπλα. Εχεις καποιο antivirus ανοιχτο?
smoke0man2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 τι να πω πρωτη φορα το βλεπω το μηνυματακι στα Ελληνικα διπλα. Εχεις καποιο antivirus ανοιχτο?μίλησα με την nvidia μου προτείνετε να κλείσω antivirus.και μετά bios update..και λέω να το κάνω γιατί έχει βγει το 1.09 και εμένα έχει το 1.03Μόλις το έκανα....Και μετά από αυτό μου γράφει no bootable device....από το κακό στο χειρότερο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα