Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KAλησπερα παιδια

σημερα στο λαπτοπ του αδερφου μου η nvidia εκανε auto update για την 840m

αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε με επιτυχια  και τωρα δεν μπορει να παιξει παιχνιδια

τι μπορω να κανω ρε παιδια ?

Δημοσ.

φιλε μου το προσπαθησα αλλα κολλαει στην εγκατασταση και γραφει αποτυχια ενημερωσης ! οριστε το λαπτοπ

που  εχει το προβημα http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-e5-572g-38hc-156-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-nvidia-gf-840m-2gb-free-dos-p-PER.902940

Δημοσ.

Των driver να των κανω εγκατασταση απο safe mode η κανονικα ?

μολις τελειωσει το DDU με το uninstall στο safe mode, μπες κανονικα στα windows και περνα τον.

• Like 1
Δημοσ.

μολις τελειωσει το DDU με το uninstall στο safe mode, μπες κανονικα στα windows και περνα τον.

παιδια μολις το εκανα και δεν πιανει....

κατεβαζω τον οδηγο 840μ για windows 10 64bit

μου βγαζει αποτυχια !!!

τι μπορω  να κανω ?

Δημοσ.

παιδια μολις το εκανα και δεν πιανει....

κατεβαζω τον οδηγο 840μ για windows 10 64bit

μου βγαζει αποτυχια !!!

τι μπορω  να κανω ?

Απο που το κατεβαζεις? Απο nvidia? Και μην βαζεις την τελευταια, βαλε την ακριβως προηγουμενη. Επισης μην χρησιμοποιεις autodetect tools. Αυτοι ειναι οι ακριβως προηγουμενοι απο τους τωρινους. Επανελαβε την διαδικασια με DDU και περνα τους μετα

Δημοσ.

Απο που το κατεβαζεις? Απο nvidia? Και μην βαζεις την τελευταια, βαλε την ακριβως προηγουμενη. Επισης μην χρησιμοποιεις autodetect tools. Αυτοι ειναι οι ακριβως προηγουμενοι απο τους τωρινους. Επανελαβε την διαδικασια με DDU και περνα τους μετα

το εκανα

ακριβως ετσι

προσπαθησα ακομα και με τα drivers της acers(για σιγουρια) 364.-- αλλα και παλι δεν δουλεψε...μηπως ξεχναω να κανω κατι ?

Δημοσ.

το εκανα

ακριβως ετσι

προσπαθησα ακομα και με τα drivers της acers(για σιγουρια) 364.-- αλλα και παλι δεν δουλεψε...μηπως ξεχναω να κανω κατι ?

τι σφαλμα σου βγαζει? Μπορεις να το ανεβασεις? επισης δοκιμασε μετα το DDU να κανειs disable το signature verification, οχι οτι παιζει ρολο, πατώντας το Shift πριν κανεις restart, troublshot->advanced options->startup settings restart και F7 μετα.

Δημοσ.

τι σφαλμα σου βγαζει? Μπορεις να το ανεβασεις? επισης δοκιμασε μετα το DDU να κανειs disable το signature verification, οχι οτι παιζει ρολο, πατώντας το Shift πριν κανεις restart, troublshot->advanced options->startup settings restart και F7 μετα.

συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαα τι ειπες.... μπορεις να τα πεις λιγο πιο κανονικα  :P

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαα τι ειπες.... μπορεις να τα πεις λιγο πιο κανονικα  :P

Ανεβασε με printscreen το προβλημα που σου βγαζει κατα την εγκατασταση. Επισης δες αυτο και προσπαθησε να κανεις εγατασταση μετα απο αυτα τα βηματα

Δημοσ.

Ανεβασε με printscreen το προβλημα που σου βγαζει κατα την εγκατασταση. Επισης δες αυτο και προσπαθησε να κανεις εγατασταση μετα απο αυτα τα βηματα

https://s13.postimg.org/ihbb70r9z/image.png να το προβλημα 

εκανα αυτο που μου ειπες αλλα τπτ 

και εδω με το 373.06

εκανα και αυτο που μου ειπες με το Φ7 αλλα τπτ...τι γι νεται τωρα  :mellow: ?

επισης προσπαθησα απο το device manager

αλλα τπτ

το βρισκει αλλα δεν μπορει να το εγκαταστησει...

post-259423-0-97027100-1477258765_thumb.png

post-259423-0-72268600-1477258908_thumb.png

Δημοσ.

τι να πω πρωτη φορα το βλεπω το μηνυματακι στα Ελληνικα διπλα. Εχεις καποιο antivirus ανοιχτο?

μίλησα με την nvidia μου προτείνετε να κλείσω antivirus.και μετά bios update..και λέω να το κάνω γιατί έχει βγει το 1.09 και εμένα έχει το 1.03

Μόλις το έκανα....Και μετά από αυτό μου γράφει no bootable device....από το κακό στο χειρότερο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...