Lilith12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω μια Benq οθόνη http://specsen.com/monitors-benq/benq-t2210hd/ η οποία εδώ και καιρό έχει βγάλει το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω το λάπτοπ με το οποίο είναι συνδεδεμένη θέλει γύρω στα 5 λεπτά να εμφανιστεί εικόνα γιατί σε όλο αυτό το διάστημα αναβοσβήνει και η οθόνη (μια εμφανίζει το logo της, μια μαυρίζει) αλλά και το λαμπάκι της. Θέμα λάπτοπ δεν είναι σίγουρα γιατί την έχω συνδέσει και σε άλλο pc όπου γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να σημειώσω ότι από την ώρα που θα εμφανίσει εικόνα δεν βγάζει κανένα άλλο προβλημα οπότε με οδηγεί στο συμπεράσμα ότι είναι θέμα τροφοδοσίας αλλά οι γνώσεις μου δεν είναι και οι καλύτερες για να ξέρω ακριβώς τι παίζει. Επίσης άλλαξα και το vga καλώδιο αλλά το πρόβλημα επιμένει. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να τη συνδέσω με hdmi ή να αλλάξω το καλώδιο τροφοδοσίας. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί αυτο;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, η οθόνη είναι για επισκευή αν μπορεί να επανέλθει.. μην αγορασεις τσαμπα hdmi δανεισου απο καπου να δοκιμασεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα