Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα ενα pioneer ραδιοφωνο (http://www.skroutz.gr/s/7418779/Pioneer-MVH-180UB.html) και μετα απο την εγκατασταση μου κανει το εξης: Καθε φορα που βαζω το κλειδι στη μιζα και ανοιγει, μου εμφανιζει το setup και χανει καθε προηγουμενο setting μνημης ρυθμισεων και σταθμων του εχω βαλει. Δεν κραταει μνημη δηλαδη. Κανει ολικο reset καθε φορα που βγαινει το κλειδι απο την μιζα.

Πριν βαλω αυτο το ραδιοφωνο, ειχα παλι ενα pioneer που ειχε εγκατασταθει το 2003. Οταν πηγα στον ηλεκτρολογο για να βαλει το καινουργιο, απλα εβγαλε το παλιο και εβαλε το νεο, συνδεοντας το στην φυσα του προηγουμενου ραδιοφωνου. Υαπρχει περιπτωση να φταιει αυτο?

Τι κανω τωρα? Παω ηλεκτρολογο και τον βριζω? Η στελνω για αντικατασταση το ραδιοφωνο για καταστραμενη μνημη?

Δημοσ.

Προβληματική εγκαταςταςη ειναι. Προφανώς καποια επαφή που κρατούσες σταθερά ρεύμα για τις μνήμες δεν εχει συνδεθεί (ή παλιά ηταν σε αλλη θεση και πλέον δεν υφίσταται)

• Like 1
Δημοσ.

Προβληματική εγκαταςταςη ειναι. Προφανώς καποια επαφή που κρατούσες σταθερά ρεύμα για τις μνήμες δεν εχει συνδεθεί (ή παλιά ηταν σε αλλη θεση και πλέον δεν υφίσταται)

Αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@αλακία τού μάστορα ειναι κ δέν φταίει τό pioneer,

πάντα ενώνονται μαζί τά καλώδια (στήν φίσα  εξόδου τού pioneer)

τό κόκκινο (12 volt) μαζί μέ τό πορτοκαλί πού κρατά τίς μνήμες τού pioneer

απορώ τί μάστορας ειναι αυτός ?

μιλάμε γιά τό πιό απλό πραγμα κατά τήν εγκατάσταση ενός radiocd - radiousb κλπ,

λάθος του πού δέν τό ελεγξε στό τέλος μέ πολύμετρο

Επεξ/σία από aristos12
Δημοσ.

Λάθος στην συνδεσμολογία.Να ξαναπάς να το φτιάξει εννοείται χωρίς χρέωση.

Κάποιοι έπιασαν μικρόφωνο και έγιναν τραγουδιστές και κάποιοι κατσαβίδι και έγιναν μάστορες. B)

Δημοσ.

Oλα καλα, πηγα το εφτιαξε και μου εκανε δωρο και κατι λαμπες στα φωτα που μου ειχαν καει...

Αντε τον βλαιχαντερ, πάλι καλά.

Δημοσ.

Oλα καλα, πηγα το εφτιαξε και μου εκανε δωρο και κατι λαμπες στα φωτα που μου ειχαν καει...

καταξοδεύτηκε δηλαδη :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Καλή κίνηση ήταν ρε παιδιά, δεν θα το κάνανε όλοι! Τι έπρεπε να του πάρει καινούργιο αμάξι; :P

Σαν κίνηση καλή οκ.. Απλά εγώ δεν θα πατούσα ξανά. Τώρα ήταν κάτι ασήμαντο, την επόμενη φορά όμως;

Δημοσ.

Σαν κίνηση καλή οκ.. Απλά εγώ δεν θα πατούσα ξανά. Τώρα ήταν κάτι ασήμαντο, την επόμενη φορά όμως;

Από κάτι τέτοιο εγώ δεν θα τον καταδίκαζα, συμβαίνουν αυτά. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα :)

Δημοσ.

Παιδια οπως ειπα πιο πανω το προηγουμενο ραδιο μου ηταν παλι pioneer και ειχε ακριβως την ιδια φυσα με το νεο... Ο ανθρωπος απλα εβαλε το καινουργιο πανω στην παλια φυσα, ειδε οτι παιζει κομπλε (εφοσον το κλειδι ηταν στη μιζα) και το αφησε εκει. Το προβλημα ηταν οτι στο νεο ραδιο το καλωδιο που παει στην μπαταρια (ωστε να κραταει μνημη με το κλειδι εξω απο τη μιζα) ειχε αλλαξει θεση. Κατα τη γνωμη μου το λαθος ειναι απολυτα κατανοητο και ευκολο να γινει... Ετσι και αλλιως, αν το κλειδι εβγαινε απο την μιζα για μικρο διαστημα (π.χ. 30 δευτερα) και ξαναεμπαινε, το ραδιο επαιζε κανονικα λογικα γιατι ενα μικρο φορτιο εμενε να κυκλοφορει στο συστημα και κραταγε κανονικα την μνημη.

Δεν θα τον χαρακτηριζα κακο ηλεκτρολογο απο τετοιο λαθος, θεωρω οποιοσδηποτε ηλεκτρολογος, ακομη και ο πιο εμπειρος δεν θα μπορουσε να το παρατηρησει χωρις να βαλει πολυμετρο να ελεξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...