Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα κλιματιστικο inventor wifi.Εχω καταφέρει και το δουλεύω μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή που δίνει.

Το ερώτημα μου είναι το εξής:Πως μπορώ να το λειτουργώ απομακρυσμένα μέσω 3G ??

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To ξεθάβω για να ρωτήσω πως το κατάφερες να δουλέψει. Εμένα αρνείται να συνδεθεί με WIFI. ακολουθώ οτι αναφερει το manual και απο το site της inventor.

• Like 1
Δημοσ.

εχει επιλογη για adhoc και infrastructure;αν ναι τι βαζεις?ti δοκιμασες?

H εφαρμογή ειναι αρκετά απλή θα ελεγα. Σου λεει να κανεις ενα λογαριασμο βαζεις εμαιλ κωδικο και δηλωνεις και region kai μετα ξεκινας την διαδικασία. Δεν εχει κάτι αλλο.

Σαν εφαρμογή εχει την ewpe smart.

Δημοσ.

Κατι στη διαδικασια κανεις λαθος.

Εχω καιρο να το κανω αλλα αν θυμαμαι καλα με δυσκολεψε και μενα.(απο δικο μου λαθος)

ειδικα το πρωτο κομματι της συνδεσης ειναι πολυ σημαντικο

Αποσυνδέστε την κλιματιστική μονάδα από το ρεύμα για 10 δευτερόλεπτα.

Επανασυνδέστε την μονάδα στο ρεύμα, και πιέστε επανειλημμένα το κουμπί "LED" του χειριστηρίου, 7 φορές ώστε να εμφανιστεί η ένδειξη "AP" στην πρόσοψη της κλιματιστικής μονάδας.

Σημείωση: Για τα επόμενα 3 λεπτά, η κλιματιστική μονάδα δεν λαμβάνει εντολές από το τηλεχειριστήριο.

_INVmateII_BUTTON_GR.png

Εδω ειναι ολη η διαδικασια...

https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/odigies-egkatastasis-wifi

υ.γ.Μερικες φορες σε διακοπη ρευματος πρεπει να βγαλω το module απο το κλιματιστικο για 5 sec για να επανελθει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 20/11/2017 at 11:10 PM, alfas said:

H εφαρμογή ειναι αρκετά απλή θα ελεγα. Σου λεει να κανεις ενα λογαριασμο βαζεις εμαιλ κωδικο και δηλωνεις και region kai μετα ξεκινας την διαδικασία. Δεν εχει κάτι αλλο.

Σαν εφαρμογή εχει την ewpe smart.

to πετυχες τελικα με βαση αυτα/?

https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/odigies-egkatastasis-wifi

εκτος αν το wifi τρωει καποιο σκαλωμα με το δικτυο σου οποτε αλλαγη καναλι αλλαγη κωδικου κλειδωματος /τυπου κλειδωματος.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...