gavathakis7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα μαγκες, εχω ενα θεμα με το PC, συγκεκριμενα με τις Ram, το συστημα ειναι cpu i5 2500k m/b ga-z68a-d3h-b3 ram 2χ8gb kingston 1333 psu crosair 550w Το προβλημα ειναι το εξης βαζω τις δυο ραμ και αντι να βγαζει 16gb μου εμφανιζει 12, δλδ η μια δουλευει 4gb... εχω αλλαξει σλοτ, την εχω βαλει μονη της, εχω κανει ρεσετ στο μπιος αλλα τπτ.. εβαλα και τριτη ραμ 8αρα και την βγαζει κανονικα , τις αλλες 2 τις βγαζει 4gb την μια τι παιζει ρε παιδια?? ξερει κανεις?? ευχαριστω
life is music Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εχεις κανει μεμτεστ να δεις αν δουλευουν τα σλοτ .2ρον εχεις κοιταξει μια μια σε καθε σλοτ να δεις αν της διαβαζει σοστα ε? gavathakis7 δηλαδη να βαλεις μια 4 αρα σε ενα σλοτ και να δεις αν δουλευει οκ αυτο το σλοτ και μετα σιγα σιγα να δεις και τα αλλα
gavathakis7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 εχεις κανει μεμτεστ να δεις αν δουλευουν τα σλοτ .2ρον εχεις κοιταξει μια μια σε καθε σλοτ να δεις αν της διαβαζει σοστα ε? gavathakis7 δηλαδη να βαλεις μια 4 αρα σε ενα σλοτ και να δεις αν δουλευει οκ αυτο το σλοτ και μετα σιγα σιγα να δεις και τα αλλα τις εχω βαλει μια μια σε ολα τα σλοτ αλλα τις βγαζει 4gb σε οποιο σλοτ και να τις βαλω... εχω δωκιμασει και εξτρα ραμ 8αρα και δουλευει κανονικα σε ολα τα σλοτ... καλημερα
17 lines of code Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Είναι 4αρες οι μνήμες...απλό. Στην αρχή λες για το ένα στικάκι,μετά για δύο. Περιέγραψε επ'ακριβώς το πρόβλημα.
gavathakis7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Είναι 4αρες οι μνήμες...απλό. Στην αρχή λες για το ένα στικάκι,μετά για δύο. Περιέγραψε επ'ακριβώς το πρόβλημα. Σορυ φιλαρακι λαθος το 12gb ηθελα να γραψω 8gb... λοιπον εχω 2χ8 ραμ σετακι τις πηρα, τις οποιες τις βαζω μια μια σε ολα τα σλοτ και τις βγαζει 4gb την καθε μια.. εχω βαλει και μια μονη 8αρα απο αλλο PC και δουλευει κανονικα...
Xristinafillou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα , αν ανέβαζες τις RAM κάπως να τις βλέπαμε ίσως να βοηθούσε
17 lines of code Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα , αν ανέβαζες τις RAM κάπως να τις βλέπαμε ίσως να βοηθούσε Γράψε μας τον κωδικό που έχουν πάνω οι ραμ. Την πιθανότητα να νομίζεις πως πήρες 2x8 ,για το καλό της ψυχικής μας υγείας,την παραβλέπω. Οπότε,μάλλον κλίνουμε προς το ελαττωματικό προιόν. εχεις κανει μεμτεστ να δεις αν δουλευουν τα σλοτ .2ρον εχεις κοιταξει μια μια σε καθε σλοτ να δεις αν της διαβαζει σοστα ε? gavathakis7 δηλαδη να βαλεις μια 4 αρα σε ενα σλοτ και να δεις αν δουλευει οκ αυτο το σλοτ και μετα σιγα σιγα να δεις και τα αλλα Ειλικρινά,συνεχίζεις;Δεν είπαμε διάβαζε,και μην προτείνεις; 1,Θα βρει το memtest αν δεν δουλεύει το σλοτ; 2,Αν τις διάβαζε σωστά,δε θα άνοιγε θέμα.
gavathakis7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γράψε μας τον κωδικό που έχουν πάνω οι ραμ. Την πιθανότητα να νομίζεις πως πήρες 2x8 ,για το καλό της ψυχικής μας υγείας,την παραβλέπω. Οπότε,μάλλον κλίνουμε προς το ελαττωματικό προιόν. Ειλικρινά,συνεχίζεις;Δεν είπαμε διάβαζε,και μην προτείνεις; 1,Θα βρει το memtest αν δεν δουλεύει το σλοτ; 2,Αν τις διάβαζε σωστά,δε θα άνοιγε θέμα. Το ταμπελακι παντως πανω γραφει 8gb δεν το θυμαμαι ολο το μακριναρι θα το δω οταν παω σπιτι.... τα σλοτ δουλευουν γιατι μια αλλη ραμ 8αρα που εβαλα δουλευει κανονικα σε ολα τα σλοτ...
SaFiS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει και ενδεχόμενο να έχεις πάρει High Density κιτ (single sided chips) το οποίο είναι ασύμβατο με την μητρική σου...
gavathakis7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει και ενδεχόμενο να έχεις πάρει High Density κιτ (single sided chips) το οποίο είναι ασύμβατο με την μητρική σου... Μακρύς ο δρόμος για το σπίτι.. Σορρυ για την καθυστερυση... Οι ραμ ειναι: Ταμπελακι Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G M/B ga-z68a-d3h-b3
Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Οι ραμ ειναι: Ταμπελακι Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G 2x4GB είναι... KHX1333C9D3B1K2/8G 8GB (4GB 512M x 64-Bit x 2 pcs.) DDR3-1333 CL9 240-Pin DIMM Kit 1
gavathakis7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω, και σορρυ μαγκες, μαλακια δικη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα