DiversionR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, σήμερα πήρα την απόφαση να αγοράσω ένα νέο smartphone και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ευρώ.2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook και παιχνίδια όπως το joyride jetpack.3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 με 5,5 ίντσες.4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι.5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι απαραίτητα αλλά να μην είναι και χάλια.6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι.7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι. Χρειάζομαι απαραίτητα δύο υποδοχές για sim και μια για sd.8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι αλλά και να μην υπάρχει δεν έχω πρόβλημα.9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android.10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο από Ελλάδα.12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένο κατάστημα, αρκεί να είναι έμπιστο.13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούριο. Ακούω τις προτάσεις σας παιδιά!!
Ntelosxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω το moto g4 dual θα σε καλύψει απόλυτα. Εχει 2 sim και ξεχωριστά sd. ειναι ενα αξιόλογο κινητό και πολυ πιο φτηνό απο τα 300.
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω το moto g4 dual θα σε καλύψει απόλυτα. Εχει 2 sim και ξεχωριστά sd. ειναι ενα αξιόλογο κινητό και πολυ πιο φτηνό απο τα 300. Καλη επιλογη. Επιπλεων εαν η πολυ μεγαλη μπαταρια ειναι προαπαιτουμενο μπορεις να δεις κ καποιο xiaomi redmi 3 απο Ελλαδα στα ~150 ευρω(κατα τα αλλα σχετικα εφαμιλο με το moto g4)
DiversionR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι σοβαρά το xiaomi redmi note 4.... έχει όμως 2 sim και ξεχωριστό slot για sd?
@topos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Οχι, δεν εχει. Ομως εαν πας στην εκδοση με τα 3gb ισως να μην σου χρειαστει microsd μιας και εχει 64αρα μνημη.
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Redmi note 4 απο εμένα Και πολύ καλά χαρακτηριστικά και αξιόπιστη εταιρία.
DiversionR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τελικά κατέληξα στο meizu m3 note μετά από παρότρυνση φίλου, μέχρι στιγμής το κινητό φαίνεται άψογο, το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει ξεχωριστό slot για sd αλλά την παλεύω μιας και τη μια sim δεν την πολυχρησιμοποιούσα και την άφησα εκτός.... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να με βοηθήσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα