Angelo grs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εχω ενα μαγαζι και θελω να μαθω τι χρειαζομε για να παιρναω τα προιντα μου οπως σε πολλα μεγαλα σουπερ μαρκετ με barcodes...Δηλαδη τι εξοπλισμο χρειαζεται(απο θεμα hardware),αν υπαρχει καποιο λογισμικο ειδικα γιαυτο και τα κοστη του.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο οποτε δεχομε και συμβουλες...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το hardware δεν ειναι τιποτα ενας κοινος υπολογιστής κανει δουλειά, αυτο που χρειάζεσαι ειναι ενα εμπορικό πρόγραμμα για την διαχείρισης της αποθήκης σου και των πωλήσεων, σχεδον ολα αυτα εχουν barcodes
soteras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Βασικά εννοείς από θέμα λογισμικό και όχι hardware.Επίσης μην περιμένεις ότι θα γίνι μπαμ σε μια μέρα η δουλέια καθώς θα πρέπει σε όλα να βάλεις το χαρτάκι με τον δικό σου barcode.Από hardware θες μόνο το σκανερ αλλά από software θες πρόγραμμα διαχείρισης και κοστολογισης προιοντος καθως πέρα από να σου βγάζει την τίμη θα πρέπει να σου αναγράφει και πχ ότι στην αποθήκη σου τι απόθεμα έχεις
Angelo grs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ωραια ακουγονται αλλα στην πραξη με το προγραμμα πως θα γινεται Και τι εμπορικα προγραμματα υπαρχουν
soteras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το πρόγραμμα πολλά μαγαζία αν θυμάμαι σωστά που πουλάνε τα σκανερ αυτά διαθέτουν και πρόγραμμα τους λες τι θες πάνω κάτω και σε κατατοπιζουνε.Υπόψιν επειδή υποθέτω είναι για επιχιειριση θες αυθεντικα προγραμματα μονο και οχι απο το θειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα