Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα μαγαζι και θελω να μαθω τι χρειαζομε για να παιρναω τα προιντα μου οπως σε πολλα μεγαλα σουπερ μαρκετ με barcodes...Δηλαδη τι εξοπλισμο χρειαζεται(απο θεμα hardware),αν υπαρχει καποιο λογισμικο ειδικα γιαυτο και τα κοστη του.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με κατι τετοιο οποτε δεχομε και συμβουλες...

Δημοσ.

Το hardware δεν ειναι τιποτα ενας κοινος υπολογιστής κανει δουλειά, αυτο που χρειάζεσαι ειναι ενα εμπορικό πρόγραμμα για την διαχείρισης της αποθήκης σου και των πωλήσεων, σχεδον ολα αυτα εχουν barcodes

Δημοσ.

Βασικά εννοείς από θέμα λογισμικό και όχι hardware.Επίσης μην περιμένεις ότι θα γίνι μπαμ σε μια μέρα η δουλέια καθώς θα πρέπει σε όλα να βάλεις το χαρτάκι με τον δικό σου barcode.Από hardware θες μόνο το σκανερ αλλά από software θες πρόγραμμα διαχείρισης και κοστολογισης προιοντος καθως πέρα από να σου βγάζει την τίμη θα πρέπει να σου αναγράφει και πχ ότι στην αποθήκη σου τι απόθεμα έχεις

Δημοσ.

Το πρόγραμμα πολλά μαγαζία αν θυμάμαι σωστά που πουλάνε τα σκανερ αυτά διαθέτουν και πρόγραμμα τους λες τι θες πάνω κάτω και σε κατατοπιζουνε.Υπόψιν επειδή υποθέτω είναι για επιχιειριση θες αυθεντικα προγραμματα μονο και οχι απο το θειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...