Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις gpu όπως σου είπαν και τα παιδιά. Ο ssd δεν θα σε βοηθήσει στο gaming παρα μόνο γενικότερα. Ram δεν θα άλλαζα εκτός άν πουλούσα τις δικές μου και πήγαινα σε 2133 με ζημιά max στο δεκαπεντάρι.

Με λίγα λόγια πάρε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην ενδεχόμενη αναβάθμισή σου σε cpu-mobo-ram. 

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις gpu όπως σου είπαν και τα παιδιά. Ο ssd δεν θα σε βοηθήσει στο gaming παρα μόνο γενικότερα. Ram δεν θα άλλαζα εκτός άν πουλούσα τις δικές μου και πήγαινα σε 2133 με ζημιά max στο δεκαπεντάρι.

Με λίγα λόγια πάρε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην ενδεχόμενη αναβάθμισή σου σε cpu-mobo-ram. 

αυτο θα κανω θα παρω την καρτουλα ισως κανα ssd για ταχιτιτες κτλ και αργοτερα μητρικες,επεξεργαστες κτλ !!

ο μονος λογος για να παω σε ιντελ τορα ειναι να κερδισω την sabertooth γιατι αν παω σε ιντελ τορα θα παω σε κανενα i3 και μονο χειροτερα θα γινουνε τα πραχματα 

Δημοσ.

Πάρε την rx 470. Κοίταξε μία καλή υλοποίηση.

Μετά θα δεις πως δεν θα σου χρειαστεί άλλη αναβάθμιση για αρκετό καιρό , περα ενός ssd δισκου

Δημοσ.

470 παρε , αν βρεις να πουλησεις  μνημες παρε  πιο γρηγορες κανα 15ευρω να δωσεις παραπανω ,επισης αν βρεις καμια R7 250 για σκοτωμα παρτην και κανεις κροσσφιρε  

Δημοσ.

παιδια ποια εκδοση να παρω η gigabyte καλη ειναι? r7 δεν πολυ αξιζει 

rx 460 4gb ειναι καλη?

H RX 460 ειναι καλη για LOL, CS.GO κτλ αλλα εντελως οριακη για τα πιο απαιτητικα παιχνιδια. H εκδοση με τα 2GB ειναι καλη αγορα στα Link.png Site: 130ευρω αλλα η εκδοση με τα 4GB δεν προσφερει Link.png Site: καλυτερες_επιδοσεις και ξεκιναει απο περιπου Link.png Site: 145ευρω που δεν τα αξιζει. Η Link.png Site: RX470 και η Link.png Site: GTX1060 ειναι καρτες μια εως μιαμιση φορα καλυτερες (100-150%) με 50% περισσοτερα χρηματα.

https://www.skroutz.gr/s/9593999/Asus-Radeon-RX470-4GB-OC-Gaming-90YV09J2-M0NA00.html

• Like 2
Δημοσ.

H RX 460 ειναι καλη για LOL, CS.GO κτλ αλλα εντελως οριακη για τα πιο απαιτητικα παιχνιδια. H εκδοση με τα 2GB ειναι καλη αγορα στα Link.png Site: 130ευρω αλλα η εκδοση με τα 4GB δεν προσφερει Link.png Site:

και ξεκιναει απο περιπου Link.png Site: 145ευρω που δεν τα αξιζει. Η Link.png Site: RX470 και η Link.png Site: GTX1060 ειναι καρτες μια εως μιαμιση φορα καλυτερες (100-150%) με 50% περισσοτερα χρηματα.

https://www.skroutz.gr/s/9593999/Asus-Radeon-RX470-4GB-OC-Gaming-90YV09J2-M0NA00.html

Ευχαριστω πολυ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...