Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου για να μπορω να παιζω καλητερα τα games μου 

το συστιμα αποτελιτε: 

Cpu: Amd a8-7600 (APU)

Mobo: msi a78-e35

ram: corsair 1600mhz

psu: cooler master 600W

Hdd: WD purple 1tb 

Δεν ειμαι σιγουρος τι να αλλαξω.. εχω σκεφτει δυο επιλογες

1) Να βαλω καρτα γραφικων 

2) Να αλλαξω mobo-cpu και να παω σε intel και για λιγο καιρο να μινω με την ενσωματομενη μεχρι να παρω καρτα 

Εσεις τι προτινεται? 

ευχαριστω  :-)  :-D                   ΥΓ: τα games ειναι τυπου COD,AC,GTA,Cs-go κτλ

Δημοσ.

Βάλε κάρτα γραφικών  !

και βάλε και έναν SSD. Κρίμα είναι .

Με μια rx 470  θα είσαι μια χαρά , εκτός και αν βρεις κάποια άλλη σε προσφορά.

Να σου πω ο Σενεγάλης στην φώτο του προφίλ σου , είναι δικός σου ? Τον έχεις?  :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Είναι σχετικά καλός ο επεξεργαστής σου, συνεπώς προτείνω να δεις για κάρτα γραφικών. Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά, δίσκος αξιόπιστος, αλλά θα πρότεινα και έναν μικρό έστω SSD.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε κάρτα γραφικών  !

και βάλε και έναν SSD. Κρίμα είναι .

Με μια rx 470  θα είσαι μια χαρά , εκτός και αν βρεις κάποια άλλη σε προσφορά.

Να σου πω ο Σενεγάλης στην φώτο του προφίλ σου , είναι δικός σου ? Τον έχεις?  :-D :-D

Ευχαριστω πολυ θα παω σε rx 470 και θα παρω λογικα κανα 240 ssd

ο σενεγαλης ειναι απο το ιντερνετ ονειρο μου να παρω!!!  :cry: :-D

• Like 2
Δημοσ.

Είναι σχετικά καλός ο επεξεργαστής σου, συνεπώς προτείνω να δεις για κάρτα γραφικών. Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά, δίσκος αξιόπιστος, αλλά θα πρότεινα και έναν μικρό έστω SSD.

Ευχαριστω θα παω σε rx 470 4gb εκτος αν μου κατσει ενα giveaway που πειρα μερος για asus Z170 sabertooth

Πόση ram έχεις δεν μας είπες.

8gb 1600mhz 

Είχα κάποτε και ήταν το πιο τρελό πουλί .... Απίστευτος μάγκας.

το ξερω αλλα δυστιχος λιγο ακριβος... 

Δημοσ.

Ευχαριστω θα παω σε rx 470 4gb εκτος αν μου κατσει ενα giveaway που πειρα μερος για asus Z170 sabertooth

8gb 1600mhz 

το ξερω αλλα δυστιχος λιγο ακριβος... 

Στα APU γενικά πρέπει να βάζει υψηλά χρονισμένες μνήμες για να τρέχουν καλά οι κάρτες γραφικών τους. Δηλαδή κάτι σε 2133/2400 Mhz.

Αλλά και πάλι αν θες gaming pc, πας σε εξωτερική κάρτα προς το παρόν. Οπότε μια χαρά είσαι από ram, αν και εφόσον βάλεις εξωτερική κάρτα γραφικών

• Like 1
Δημοσ.

Στα APU γενικά πρέπει να βάζει υψηλά χρονισμένες μνήμες για να τρέχουν καλά οι κάρτες γραφικών τους. Δηλαδή κάτι σε 2133/2400 Mhz.

Αλλά και πάλι αν θες gaming pc, πας σε εξωτερική κάρτα προς το παρόν. Οπότε μια χαρά είσαι από ram, αν και εφόσον βάλεις εξωτερική κάρτα γραφικών

αξιζει να την ανεβασω στα 1866???

Δημοσ.

οι μνήμες προφανώς είναι 2x4 σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...