Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν στους εβαψαν με μεταλλικο χρωμα...χαιρετισματα! τους πετας και βαζεις αλλους.

ενα αλλο ειναι οτι οι αισθητηρες εχουν ''φορά'', εχουν ενα βελακι σε καποιο σημειο τους στην περιμετρο, αυτο πρεπει να ειναι παντα επανω, ουτε πλαι, ουτε κατω, ουτε τιποτα αλλο...μονο επανω. για δες μηπως δεν στους εχουν βαλει σωστα και γλιτωσεις ετσι.

Σε ποιο σημειο ? Εννοω στην περιμετρο εσωτερικά? Γιατι κ εμενα με εχουν ζαλισει οι κωλοαισθητηρες μου :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ποιο σημειο ? Εννοω στην περιμετρο εσωτερικά? Γιατι κ εμενα με εχουν ζαλισει οι κωλοαισθητηρες μου :P

αν πχ ειναι τετοιοι οι αισθητηρες σου:

Wireless_LED_parking_sensor.jpg

σε ενα απο τα ''αυτακια'' εχει σημαδι, αυτο πρεπει παντα να κοιταει πανω, το λενε και στις οδηγιες τοποθετησης. κατι παρομοιο εχουν ολοι οι αισθητηρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν "δωρο" της αντιπροσωπειας (πριν 6 χρονια) και δεν εχω εξ' αρχης οδηγίες τοποθέτησης . Απλα ξερεις γτ ρωταω? Αν ειναι να ριω μια ματια στο εξωτερικο τους δλδ στα ματια ή πρεπει να σκυψω και να χωθω απο κατω ωστε να δω απο πισω απ το ματακι?!

Ειναι ενα ζευγος σαν κ αυτους στην εικόνα χωρις το display

Δημοσ.

Ούτε εξωτερικά μπορείς να δεις, ούτε αν πέσεις από κάτω. Πρέπει να τους τραβήξεις λίγο έξω και να δεις που είναι το σημάδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...