Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sam γενικά οι τρόποι σου δεν ειναι και οι καλύτεροι στο φορουμ... δε ξερω αν εισαι ετσι και στη ζωη σου αλλα τουλάχιστον εδω φρόντισε να το μετριάσεις...δεν ειναι όλοι υποχρεωμενοι να το δεχονται - δεν είναι ουτε φιλοι ουτε οικογενεια σου... φιλικα παντα...

Θα προσπαθήσω φιλαράκι

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για το εντελως ασχετος και για το πορισμα που θα εβγαζες αλλα δεν σου το ζητησε κανενας.Αν αισθανεσαι ομως την αναγκη ,να σου κανω τη χαρη να σου βγαλω φωτογραφιες να μας πεις αν φταιω η οχι...

Στο θεμα μας να πω οτι το παρκινγκ ειναι τσιμα τσιμα με πορτες που ανοιγουν προς τα μεσα κ ουσιαστικα εισαι μια τριχα απο το να τις ακουμπησεις...Και ναι το εχω παρκαρει αρκετες φορες,ομως θελω να ειμαι σιγουρος οτι οταν ειναι βραδυ και θελω να βγω η απο μαλακια μου να μην το γρατσουνισω...Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες ως επι το πλειστον ηταν επικοδομητικες.

Απλα θελω να πω κατι που βλεπω να συμβαινει σε διαφορα topic στο auto moto,βλεπω μια μαγκια να βγαινει απο διαφορους και αναρωτιεμαι αν εχει να κανει με το κοσμο του αυτοκινητου γενικα η αν απλα καποιοι αισθανονται μαγκες επειδη στριβουν καλυτερα (η  ετσι νομιζουν τουλαχιστον)ενα τιμονι...Εγω παντως 20 χρονια οδηγος μηχανης δεν αισθανθηκα την αναγκη να το κανω ποτε.

Φίλε μου στην περίπτωσή σου που είσαι τσίμα τσίμα δεν θα σε βοηθήσουν οι αισθητήρες, ένα συνεχόμενο μπιπ θα ακούς. Εκτός αν έχει βγει κάτι σαν αυτό που λέει ο haris.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μπούν καθρέφτες σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής που να είναι εστιασμένοι στα στενά σημεία;

(βλ καθρέφτες διασταυρώσεων και καθρέφτες φορτηγών)

Δημοσ.

Υπαρχει και η λυση με την αυτοκολλητη ταινια που μπαινει μεσα απο τον προφυλακτηρα και δεν κανεις καμια τρυπα

Το ειχα παρει 15ε απο ebay

Δημοσ.

Υπαρχει και η λυση με την αυτοκολλητη ταινια που μπαινει μεσα απο τον προφυλακτηρα και δεν κανεις καμια τρυπα

Το ειχα παρει 15ε απο ebay

Το εχεις δοκιμασει?Λειτουργει καλα και εχει εφαμιλλη ακριβεια με τα κανονικα?Εαν εχεις στειλε λινκ με αυτο που πηρες

Δημοσ.

Το εχεις δοκιμασει?Λειτουργει καλα και εχει εφαμιλλη ακριβεια με τα κανονικα?Εαν εχεις στειλε λινκ με αυτο που πηρες

το εχω 2 χρονια σχεδον και λειτουργει μια χαρα

δεν υπαρχει πλεον στο ebay αυτο που ειχα παρει

αλλα παρομοια απο αλλους ειναι αυτα

http://www.ebay.com/itm/Electromagnetic-Car-Auto-Parking-Reverse-Backup-Radar-Reversing-Sensor-Kit-Hot-/142145167768?hash=item2118832198:g:3dQAAOSw4shX~ITH

Η δυσκολια ειναι οτι πρεπει να βγαλεις τον προφυλακτηρα για να το βαλεις

Αναλογα το αυτοκινητο βεβαια

• Like 2
Δημοσ.

εφάμιλλη ακρίβεια δεν εχει δυστυχως. Ειχα παρει δυο συστηματα απο αυτα και δεν

Δημοσ.

Υπαρχει και ενα ποιο φτηνο συστημα παρκαρισματος το "μολις ακουσεις μπαμ ....σταματα" και με ακριβεια χιλιοστού πολυ επιτυχημενο στα αστικα κεντρα. :blink:

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η τοποθετηση για κατι τετοιο ειναι δυσκολη ; https://plaza24.gr/systhma-parkarismatos-me-4-aisthhthres-kai-led-othonh-led-parking-sensor.html , υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες ;

Πηρε η αδερφη μου ενα nissan micra 1.2  και ψαχνω για αισθητηρες .

Επειδη το αμαξι ειναι στην πενα δεν θελω να κανω καμια ζημια στο προφυλακτηρα και να με βριζει μετα.. :mellow:

Δημοσ.

στο λινκ γραφει για διασταση αισθητηρων 2.2mm.....μαλλον εννοουν 22mm   ή 2.2 cm.αν ισχυει η κλασικη διασταση 2.2 εκατοστων,λογικα ο προφυλακτυρας του μικρα ,εχει ετοιμες τις θεσεις,εσυ πρεπει να τις βρεις και να τις ανοιξεις με το ποτυροτρυπανο που δινουν στα κιτ αυτα......αν ειναι αισθητηρες 2.2 χιλιοστων,δεν ειδα δεν ξερω....

Δημοσ.

Υπαρχει και ενα ποιο φτηνο συστημα παρκαρισματος το "μολις ακουσεις μπαμ ....σταματα" και με ακριβεια χιλιοστού πολυ επιτυχημενο στα αστικα κεντρα. :blink:

Φταιει το γεγονος οτι στα 20 ποσο ειναι cm κανουν σπαστικο μπιιιιιιιιμπ οι παλιοαισθητηρες και δεννακους το γκαπ ! :P :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου βαλαν κατι αισθητηρες στον πισω προφυλακτηρα, οι οποιοι δουλευαν μια χαρα για αρκετο καιρο ωσπου αρχισαν να ξεβαφουν. Πηγα το αμαξι στο μαγαζι που τους εβαλα για να τους ξαναβαψουν κι εκτοτε , τελειως random, μερικες φορες οι αισθητηρες σφυριζουν (οταν βαλω την οπισθεν) σαν να εχω εμποδιο στα 10 εκατοστα, χωρις ωστοσο να υπαρχει απολυτως τιποτα ουτε στα 5 μετρα. Αλλες φορες παλι δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα και σφυριζουν σωστα στις σωστες αποστασεις απο εμποδιο.

Προφανως κατι πηγε στραβα στο βαλε-βγαλε (εχουν γρατζουνισει ελαφρως και τον προφυλακτηρα γυρω απο τους αισθητηρες-αποδειξη οτι ηταν ατζαμης αυτος που εκανε τη δουλεια).

Καμια ιδεα για το αν μπορω να κανω κατι προκειμενου να το διορθωσω αυτο το random σφυριγμα που κανουν μερικες φορες; Τι μπορει να φταιει ;

Δημοσ.

Μου βαλαν κατι αισθητηρες στον πισω προφυλακτηρα, οι οποιοι δουλευαν μια χαρα για αρκετο καιρο ωσπου αρχισαν να ξεβαφουν. Πηγα το αμαξι στο μαγαζι που τους εβαλα για να τους ξαναβαψουν κι εκτοτε , τελειως random, μερικες φορες οι αισθητηρες σφυριζουν (οταν βαλω την οπισθεν) σαν να εχω εμποδιο στα 10 εκατοστα, χωρις ωστοσο να υπαρχει απολυτως τιποτα ουτε στα 5 μετρα. Αλλες φορες παλι δουλευουν κανονικα χωρις προβλημα και σφυριζουν σωστα στις σωστες αποστασεις απο εμποδιο.

Προφανως κατι πηγε στραβα στο βαλε-βγαλε (εχουν γρατζουνισει ελαφρως και τον προφυλακτηρα γυρω απο τους αισθητηρες-αποδειξη οτι ηταν ατζαμης αυτος που εκανε τη δουλεια).

Καμια ιδεα για το αν μπορω να κανω κατι προκειμενου να το διορθωσω αυτο το random σφυριγμα που κανουν μερικες φορες; Τι μπορει να φταιει ;

αν στους εβαψαν με μεταλλικο χρωμα...χαιρετισματα! τους πετας και βαζεις αλλους.

ενα αλλο ειναι οτι οι αισθητηρες εχουν ''φορά'', εχουν ενα βελακι σε καποιο σημειο τους στην περιμετρο, αυτο πρεπει να ειναι παντα επανω, ουτε πλαι, ουτε κατω, ουτε τιποτα αλλο...μονο επανω. για δες μηπως δεν στους εχουν βαλει σωστα και γλιτωσεις ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...