Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν τους εβαψα είναι η αλήθεια αλλα δεν ειναι ασχημοι πάντως... Στο ebay παιζουν και έτοιμοι βαμμένοι σε καμια 20αρια χρώματα με 1-2€ διαφορά.

Εξαρτάται το χρώμα τώρα. Αν έχεις εύκολο αμάξι (λευκό, μαύρο, ασημί, κλπ) όλα εντάξει. Βρίσκεις στις έτοιμες αποχρώσεις και ξεμπερδεύεις, το ανεκπαίδευτο μάτι δε θα καταλάβει ποτέ τη διαφορά.

Εγώ που 'χω αυτή την παπαρδέλα χρώμα ήθελα βάψιμο. :P Το πιο κοντινό που έβρισκα ήταν... μπλε.

Δημοσ.

Δεν εχεις και αδικο... και εγω παρόμοιο εχω και τους αφησα μαυρους και τελειωσε η υπόθεση...

Καποια στιγμή που θα παω να βαψω τις γρατσουνιές στον πισω προφυλακτήρα ισως βάλω τον φανοποιό να τους βάψει αλλα εδω και 3-4 χρόνια δεν εχω ασχοληθει...

Δημοσ.

Ότι και να βάλεις αν ο άλλος είναι βλαιχαντερ την ζημιά η γρατζουνιά θα στην κάνει βγαίνοντας.

Δημοσ.

Ποιός άλλος ; ο τοίχος ;

Γιατί ρε μόνο σε τοίχο θα παρκάρεις;

Άμα είναι μόνο για τοίχο κάμερα τίποτα άλλο.

Αλλά για την πόλη είναι μια μαλακια να βάλεις κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ρε μόνο σε τοίχο θα παρκάρεις;

Άμα είναι μόνο για τοίχο κάμερα τίποτα άλλο.

Αλλά για την πόλη είναι μια μαλακια να βάλεις κάτι.

Μα ο ΟP λεει για το παρκινγκ του σπιτιου του .. 

Δημοσ.

η καμερα εχει νεκρές γωνίες. εχω και καμερα και αισθητηρες και το καταλαβαινω..

Νταξει άμα είναι εντελώς άσχετος ότι και να βάλει πάλι θα έχει θέμα, έλα να δεις πως παρκάρω το corolla μέσα στην πόλη χωρίς τίποτα, Θέλει να το έχεις κιόλας.

Τώρα αν δεν δω φώτο δεν μπορώ να βγάλω πόρισμα.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης, ειναι θεμα ανεσης του οδηγού και ασφάλειας για το αυτοκινητο (ψιλοχτυπηματα σε κολωνακια, ψηλα κρασπεδα) και τους πεζους που πεταγονται απο παντου... 

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει άμα είναι εντελώς άσχετος ότι και να βάλει πάλι θα έχει θέμα, έλα να δεις πως παρκάρω το corolla μέσα στην πόλη χωρίς τίποτα, Θέλει να το έχεις κιόλας.

Τώρα αν δεν δω φώτο δεν μπορώ να βγάλω πόρισμα.

Σ'ευχαριστω για το εντελως ασχετος και για το πορισμα που θα εβγαζες αλλα δεν σου το ζητησε κανενας.Αν αισθανεσαι ομως την αναγκη ,να σου κανω τη χαρη να σου βγαλω φωτογραφιες να μας πεις αν φταιω η οχι...

Στο θεμα μας να πω οτι το παρκινγκ ειναι τσιμα τσιμα με πορτες που ανοιγουν προς τα μεσα κ ουσιαστικα εισαι μια τριχα απο το να τις ακουμπησεις...Και ναι το εχω παρκαρει αρκετες φορες,ομως θελω να ειμαι σιγουρος οτι οταν ειναι βραδυ και θελω να βγω η απο μαλακια μου να μην το γρατσουνισω...Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες ως επι το πλειστον ηταν επικοδομητικες.

Απλα θελω να πω κατι που βλεπω να συμβαινει σε διαφορα topic στο auto moto,βλεπω μια μαγκια να βγαινει απο διαφορους και αναρωτιεμαι αν εχει να κανει με το κοσμο του αυτοκινητου γενικα η αν απλα καποιοι αισθανονται μαγκες επειδη στριβουν καλυτερα (η  ετσι νομιζουν τουλαχιστον)ενα τιμονι...Εγω παντως 20 χρονια οδηγος μηχανης δεν αισθανθηκα την αναγκη να το κανω ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για το εντελως ασχετος και για το πορισμα που θα εβγαζες αλλα δεν σου το ζητησε κανενας.Αν αισθανεσαι ομως την αναγκη ,να σου κανω τη χαρη να σου βγαλω φωτογραφιες να μας πεις αν φταιω η οχι...

Στο θεμα μας να πω οτι το παρκινγκ ειναι τσιμα τσιμα με πορτες που ανοιγουν προς τα μεσα κ ουσιαστικα εισαι μια τριχα απο το να τις ακουμπησεις...Και ναι το εχω παρκαρει αρκετες φορες,ομως θελω να ειμαι σιγουρος οτι οταν ειναι βραδυ και θελω να βγω η απο μαλακια μου να μην το γρατσουνισω...Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες ως επι το πλειστον ηταν επικοδομητικες.

Απλα θελω να πω κατι που βλεπω να συμβαινει σε διαφορα topic στο auto moto,βλεπω μια μαγκια να βγαινει απο διαφορους και αναρωτιεμαι αν εχει να κανει με το κοσμο του αυτοκινητου γενικα η αν απλα καποιοι αισθανονται μαγκες επειδη στριβουν καλυτερα (η ετσι νομιζουν τουλαχιστον)ενα τιμονι...Εγω παντως 20 χρονια οδηγος μηχανης δεν αισθανθηκα την αναγκη να το κανω ποτε.

Δεν είπα ότι είσαι είπα ΑΝ, σε ξέρω και από χτες; χαλάρωσε δεν είναι μαγκιά να οδηγας, είναι το έχεις η δεν το έχεις, ας πούμε μηχανή εγώ δεν μπορώ και ας έχω όλα τα διπλώματα, δεν σημαίνει κάτι.

Τώρα στην περίπτωση για εκεί που θες να παρκάρεις δεν ξέρω, θέλω φώτο για να σου πω. Ανέβασε αν θες.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είσαι είπα ΑΝ, σε ξέρω και από χτες; χαλάρωσε δεν είναι μαγκιά να οδηγας, είναι το έχεις η δεν το έχεις, ας πούμε μηχανή εγώ δεν μπορώ και ας έχω όλα τα διπλώματα, δεν σημαίνει κάτι.

Τώρα στην περίπτωση για εκεί που θες να παρκάρεις δεν ξέρω, θέλω φώτο για να σου πω. Ανέβασε αν θες.

sam γενικά οι τρόποι σου δεν ειναι και οι καλύτεροι στο φορουμ... δε ξερω αν εισαι ετσι και στη ζωη σου αλλα τουλάχιστον εδω φρόντισε να το μετριάσεις...δεν ειναι όλοι υποχρεωμενοι να το δεχονται - δεν είναι ουτε φιλοι ουτε οικογενεια σου... φιλικα παντα...

• Like 3
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με τους αισθητήρες.

Είναι όλοι με παρόμοιες (ίδιες θα έλεγα) δυνατότητες (ανίχνευση μέχρι τα 30cm και από κει και "κάτω" συνεχές beeeeep) ή υπάρχουν κάποιοι πιο...."ψείρες" στη δουλειά τους; Δηλαδή να το φτάνουν στα 10-15 εκατοστά.

Έχω ψάξει αρκετά στο ιντερνετ αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μέχρι τώρα είμαι σχετικά οκ με τα παρκαρίσματα και ένας που θα τσεκάριζε τα 30cm δεν μου κάνει κάτι. Εκεί που πραγματικά θα μου ήταν χρήσιμος θα ήταν σε πολύ στενά παρκαρίσματα-ξεπαρκαρίσματα αλλά τότε θέλω κάτι να κάνει διαχωρισμό σε μικρότερη απόσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...