Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Ψαχνομαι εδω και κανενα μηνα για αισθητηρες παρκαρισματος κ δεν βγαζω ακρη.Ο καθενας λεει τα δικα του απο τιμες κ τα σχετικα,αλλος θελει 70 ευρω αλλος 80 ,υπαρχει κ μια προσφορα με κουπονι απο site στα 55.Επειδη δεν εχω επαφη απο μαρκες η το αν εχουν καποια διαφορα τα μοντελα,θα ηθελα τη γνωμη σας.Να πω οτι με ενδιαφερει για πισω αλλα αν μπορουσα να βαλω πχ κ 2 μπροστα στις γωνιες δεν θα με χαλαγε,γιατι εχω στενο παρκινγκ στο σπιτι(κατηφορα γαματα και τσιτα κολλητα ο τοιχος κ τα σχετικα κ αναγκαστικα βγαινεις με οπισθεν) .Τα φωτα σας λοιπον,να πω οτι εχω ενα c2 vts του 06,αν εχει καμια σημασια.

• Like 1
Δημοσ.

Γυρω στο 100αρικο να υπολογιζεις γιατι ειναι δυο ανεξαρτητες μοναδες μπρος πισω

Εχω βαλει κι εγω σε Honda CRV και εμπρος αλλα εχω κοψει τον ηχο στους μπροστινους  οταν εχει εμποδιο γιατι αλοιως θα  χτυαπαγαν συνεχεια .

• Like 2
Δημοσ.

Γυρω στο 100αρικο να υπολογιζεις γιατι ειναι δυο ανεξαρτητες μοναδες μπρος πισω

Εχω βαλει κι εγω σε Honda CRV και εμπρος αλλα εχω κοψει τον ηχο στους μπροστινους  οταν εχει εμποδιο γιατι αλοιως θα  χτυαπαγαν συνεχεια .

Αυτο ελεγα κ εγω τι παιζει με τους μπροστα? αν ειναι να μου χτυπανε συνεχεια πχ στην κινηση κτλ τοτε ειναι αχρηστοι...Το θεμα μου δεν ειναι η τιμη αλλα αν υπαρχει διαφορα πχ απο αυτους που εχουν 55 με τοποθετηση απο αυτους που εχουν 80,100 κτλ...

Δημοσ.

Αν είναι στενό το πάρκινγκ όπως λες δε θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα οι αισθητήρες αφού από μια απόσταση και μετά χτυπάνε συνεχόμενα. Οι δικοί μου πχ το κάνουν περίπου στα 30 εκατοστά. Βοηθάνε σίγουρα γενικά όμως.

• Like 2
Δημοσ.

παρειγειλε απο εβαυ, θα σου βγουν τσαμπα απο κινα, και με δωρεαν μεταφορικα

μπροστα μην βαλεις, γελαει ο κοσμος  2 μετρα ειναι το σε2 τι να βαλεις μπροστα δεν αξιζει, αλλωστε βλεπεις... γενικα νομιζω μπροστα σενσορες ειναι αποκλειστικο προνομιο των μερκ :P

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγω για eBay. Όσα σετ εχω παρει ειναι μια χαρα. Επισης παίζουν και απο Ελλάδα πλέον πολυ φθηνά σε τιμές eBay+30% (15€) απλα εχουν μεταφορικά.

Μη δώσεις τα ποσά που λες ειναι τρέλα!!!

Η τοποθέτηση παει 20-25€ οποτε στη χειρότερη με 40€ εισαι κύριος

• Like 2
Δημοσ.

παρε απο ebay ναι.καλυτερα.η τοποθετηση υπολογισε και κανενα 30αρι.

ειδα και εγω εναν χρονο με τους valeo που οταν εχει ζεστη δεν δουλευουν και οταν εχει κρυο και βροχη δουλεουν οπως πρεπει.

πραγματικο σπασιμο νευρων.

ολο το καλοκαιρι χωρις αισθητηρες,τωρα τον χειμωνα ολα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Τρυπανε τους προφυλακτηρες για να βαλουν τους αισθητηρες?

Ναι. Βέβαια με σωστή δουλειά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Εγώ τους έχω βάψει στο χρώμα του αυτοκινήτου. Αν τους αφήσεις άβαφους ή δεν πάρεις -έστω- σε κοντινό χρώμα θα είναι αηδία φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα αν με την τοποθετηση από το εξωτερικο βγαινουν γυρω στο 50αρικο δεν ξερω αν αξιζει .Ασε που ο μαστορας θα αρχισει τα δικα του αφου δεν τους πηρες από αυτόν ότι κινεζικοι είναι τι περιμενεις και τα γνωστα .

Με 20 ευρω παραπανω βαζεις σε κατάστημα και εχεις και εγγυηση αν δεν δουλευουν καλα.

Τους εχω 8 χρονια στο CRV (...δωρο αντιπροσωπειας ) και δεν εχω κανενα πρόβλημα .

Πριν κατι μηνες εβαλα σε Aygo με 60 ευρω .

Δημοσ.

Γιαννη και τα 60 πολλα μου φαίνονται για κατι που εχει 7-8€...

Καπου στο Ν. Ηράκλειο ειχα δει 35 ή 39 με τοποθέτηση πριν πολύ καιρό, εκεινο ισως αξίζει σαν τιμη..

Κατα τα αλλα οι μαστορες να κανουν απλα τη δουλεια τους και να μη γκρινιαζουν, και εμενα πολλα δε μου αρέσουν στη δουλεια μου αλλα οτι με πληρώνει το δέχομαι κατεβάζω το κεφάλι, και το κάνω...

Ναι. Βέβαια με σωστή δουλειά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Εγώ τους έχω βάψει στο χρώμα του αυτοκινήτου. Αν τους αφήσεις άβαφους ή δεν πάρεις -έστω- σε κοντινό χρώμα θα είναι αηδία φυσικά.

Εγω δεν τους εβαψα είναι η αλήθεια αλλα δεν ειναι ασχημοι πάντως... Στο ebay παιζουν και έτοιμοι βαμμένοι σε καμια 20αρια χρώματα με 1-2€ διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

ακομα αισθητηρες κοιτατε?

με 50 ευρω παιρνεις καμερα και οθονη και μπαινει και με χωρις πολλα πολλα μερεμετια.

η με 100 ευρω, παιρνεις με στερεοφωνικο 1 din με οθονουλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...