gauss00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα στην ομαδα,εχω ενα θεματακι κατεβασα ενα παιχνιδι το οποιο ειναι σε μορφη power iso οπως και στον τιτλο το εχω κανει κανονικα εγκατασταση (μου ζητηθηκε και το 2ο dvd οποτε ειμαι κομπλε ) αλλα οταν παω να το τρεξω μου λεει insert dvd τι παιζει εχω παραλειψει τιποτα πρεπει να κανω κατι αλλο;;
kajwbtfe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Κάνε unmount το δεύτερο dvd και βάλε πάλι το πρώτο. Αν κατάλαβα σωστα.
kajwbtfe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ααα.Το crack το έβαλε σωστά στον σωστό φάκελο?
gauss00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 νομιζω πως ναι και λεω νομιζω γιατι δεν καταλαβαινω πιο ειναι το crack xD
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέχρι εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε. Μετά θα πέσουν ποινές από τους mod. Διάβασε το description του παιχνιδιού από εκεί που το βρήκες και δες τι λέει ή ρώτα εκεί. Το παιχνίδι είναι πειρατικό και απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum να συζητάμε τέτοια θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα