Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 3 pro η samsung a5 2016?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για πιο λόγο να το πάρεις από ελλαδα και να πληρώσεις νταβατζιλικι 50€ το παίρνεις από κινα και είσαι κομπλε .

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, multi language είναι και όχι global. Με ότι συνεπάγεται αυτό

καλα.... αφου θες multi-language, πεστην κι ετσι...., αν και δεν εχω καταλαβει ακομα ποια ειναι η διαφορα..! και δεν με πολυνοιαζει κιολας..!

εγω παντως, αν δω οτι δεν μου κανει, θα περασω την ελληνικη ΡΟΜ..!! 

Δημοσ.

καλα.... αφου θες multi-language, πεστην κι ετσι...., αν και δεν εχω καταλαβει ακομα ποια ειναι η διαφορα..! και δεν με πολυνοιαζει κιολας..!

εγω παντως, αν δω οτι δεν μου κανει, θα περασω την ελληνικη ΡΟΜ..!!

Η multi είναι ουσιαστικά πειραγμενη ρομ τον κινεζομαγαζων και πολλές φορές έχουν αρκετά bug ενώ η global είναι της εταιρείας χωρίς bug και με οτα
  • Like 1
Δημοσ.

Καποια κινητα απο κινα βγαινουν με εκδοσεις ρομ

αν βαλεις πανω τις original ρομ, οπως πρεπει να βαζουν αυτοι που δεν θελουν να ασχοληθουν...

και playstore εχουν και αναβαθμισεις εχουν...  ελληνικα μπορει να μην εχουν και εννοω τις επιλογες στα settings.. οχι να μην μπορεις να στειλεις μηνυμα στα ελληνικα..

δεν εχω καταλαβει τι νομιζουν μερικοι... οτι το κινητο ερχεται χωρις λειτουργικο φαση?

Δημοσ.

Μην το πάρεις με μαγειρεμένη κινεζορομ καλύτερα με official global stable ή dev που είναι οι επίσημες ρομ της xiaomi για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Δημοσ.

Παιδια, τα μαγαζια στο σκρουτζ με ποια rom το πουλανε;

Καποια για λογους μαρκετινγκ εχουνε τις πειραγμενες... να λενε οτι εχουν ελληνικα και playstore

καποια αλλα μαγαζια γνωριζοντας τα bug πουλανε τις συσκευες με τις original αγγλοκινεζικες

π.χ

με πειραγμενη ρομ για να εχει ελληνικα 

http://safesales.gr/product_info.php?products_id=1270

και με official rom χωρις ελληνικα

http://www.mygad.gr/XIAOMI-Redmi-Note-3-PRO-eksapirino-1-8GHz-3GB-RAM-32GB-ROM-xriso&tracking=5730894aa669b

Δημοσ.

Η multi είναι ουσιαστικά πειραγμενη ρομ τον κινεζομαγαζων και πολλές φορές έχουν αρκετά bug ενώ η global είναι της εταιρείας χωρίς bug και με οτα

σωστα το λες.   γι αυτο κι εγω κατα 99,9%, θα βαλω την ελληνικη ROM απο τα παιδια του Miui.gr, τα οποια κανουν πολυ καλη δουλεια, και με βαση την επισημη ROM απο την ΧΙΑΟΜΙ.   

δεν βλεπω το λογο να ΜΗΝ τη βαλω....!!!   και οτι Support θελω, οσον αφορα τη ΡΟΜ, θα με βοηθανε απο εκει.

εχω βαλει και σε ενος φιλου, το Redmi 2, και παει αψογα, εδω κι ενα χρονο τωρα..!

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi redmi note 3 το καλύτερο VFM. Το φέρνεις με 140 ευρώ απο κινα. Μπαταρία δεν νιώθει, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών τέλεια. Στα μόνα που υστερεί απο το α5 είναι κάμερα και οθόνη...γενικά όλα τα κινέζικα υστερούν σε αυτον τον τομέα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...