Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Έστω. Εξουσιοδότηση απ' το ΚΕΠ δε τους αρκεί; Όπως και να 'χει το να ζητάνε να κρατάς την ταυτότητα του άλλου είναι λάθος. Νομιζω οτι γινεται ετσι .
georgekz750 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ανετα με την ταυτοτητα σου οποιοσδηποτε δικος σου παραλαμβανει.
draculias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωρίζω τι ισχύει επισήμως, αλλά 2 φορές που είχα πάρει άδεια για εξωτερικές δουλειές μου, περνώντας από ΕΛΤΑ, παρέλαβα τα ΕΑΠ βιβλία της συζύγου. Ταυτότητα δική της + τη δική μου και υπογραφή δική μου. Ειδοποιητήριο ούτε καν (της είχε έρθει sms στο κινητό της ότι μπορεί να τα παραλάβει από ΕΛΤΑ)
Mau-Maus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πριν λίγο καιρό υπήρχε ενα thread που ένας τύπος μας λεγε αναλυτικά πως να πάρουμε το δέμα με πλαστογραφίες μιλάμε για άφθονο γέλιο
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Το επαναφέρω. Τελικα ξέρουμε αν ισχύουν τα παραπάνω. Εκανα μεσω του gov την εξουσιοδότηση για παραλαβη ενος φακέλου εκ μερους μου, να αφήσω και την ταυτότητα; μου φαίνεται λίγο ακραίο..
christakos07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε Το επαναφέρω. Τελικα ξέρουμε αν ισχύουν τα παραπάνω. Εκανα μεσω του gov την εξουσιοδότηση για παραλαβη ενος φακέλου εκ μερους μου, να αφήσω και την ταυτότητα; μου φαίνεται λίγο ακραίο.. Ναι ταυτότητα. Το αναφέρει στο ειδοποιητηριο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, christakos07 είπε Ναι ταυτότητα. Το αναφέρει στο ειδοποιητηριο. Αν εχει ψηφιακη εξουσιοδοτηση μεσω gov μονο η δικη του χρειαζεται . 1
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εχει ψηφιακη εξουσιοδοτηση μεσω gov μονο η δικη του χρειαζεται . Ναι ψηφιακή είναι. Φτάνει με mail ή θέλουν εκτύπωση; Υποθέτω σκαναρουν το QR για την επιβεβαίωση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Ναι ψηφιακή είναι. Φτάνει με mail ή θέλουν εκτύπωση; Υποθέτω σκαναρουν το QR για την επιβεβαίωση; Εγω καλου κακου θα την εκτυπωνα .
czarjuly Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 εμενα ειχε παει η μανα μου με την ταυτοτητα μου και παρελαβε ενα δεμα
lelos1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα τι γράφουμε στην ηλεκτρονική εξουσιοδότηση καποιο πρότυπο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 6/11/2020 στις 9:06 ΠΜ, lelos1 είπε Καλημερα τι γράφουμε στην ηλεκτρονική εξουσιοδότηση καποιο πρότυπο ? Με απλά λόγια τον λόγο που κάνεις την εξουσιοδότηση. "Εξουσιοδοτώ τον τάδε για την παραλαβή τού δέματος/whatever εκ μέρους μου". Μπορείς να βάλεις και το όνομα του αποστολέα ή/και το tracking number (αν υπάρχει).
lelos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Με απλά λόγια τον λόγο που κάνεις την εξουσιοδότηση. "Εξουσιοδοτώ τον τάδε για την παραλαβή τού δέματος/whatever εκ μέρους μου". Μπορείς να βάλεις και το όνομα του αποστολέα ή/και το tracking number (αν υπάρχει). ευχαριστώ μπορώ να βάλλω να παραλαμβάνει γενικά τα δεματά ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Λογικά, θα χρειάζεται κάθε φορά εξουσιοδότηση, καθώς είναι μιας χρήσης.
Michael39 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2020 στις 12:30 ΠΜ, Chrisxxx είπε Το επαναφέρω. Τελικα ξέρουμε αν ισχύουν τα παραπάνω. Εκανα μεσω του gov την εξουσιοδότηση για παραλαβη ενος φακέλου εκ μερους μου, να αφήσω και την ταυτότητα; μου φαίνεται λίγο ακραίο.. Φίλε μου δεν χρειάζεται να μπεις στο gov.gr. Στο ειδοποιητήριο που έχεις υπάρχει θέση για παραλαβή από αντιπρόσωπο. Υπογράφεις εκεί, συμπληρώνεις ότι χρειάζεται και δίνεις και την ταυτότητά σου σε εκείνον που θα το παραλάβει από τα ΕΛΤΑ. ειδοποιητηριο.pdf Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Michael39 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα