Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω. Εξουσιοδότηση απ' το ΚΕΠ δε τους αρκεί; Όπως και να 'χει το να ζητάνε να κρατάς την ταυτότητα του άλλου είναι λάθος. 

Νομιζω οτι γινεται ετσι .

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τι ισχύει επισήμως, αλλά 2 φορές που είχα πάρει άδεια για εξωτερικές δουλειές μου, περνώντας από ΕΛΤΑ, παρέλαβα τα ΕΑΠ βιβλία της συζύγου.

Ταυτότητα δική της + τη δική μου και υπογραφή δική μου.

Ειδοποιητήριο ούτε καν (της είχε έρθει sms στο κινητό της ότι μπορεί να τα παραλάβει από ΕΛΤΑ)

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε ενα thread που ένας τύπος μας λεγε αναλυτικά πως να πάρουμε το δέμα με πλαστογραφίες

μιλάμε για άφθονο γέλιο

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το επαναφέρω. Τελικα ξέρουμε αν ισχύουν τα παραπάνω. 

Εκανα μεσω του gov την εξουσιοδότηση για παραλαβη ενος φακέλου εκ μερους μου, να αφήσω και την ταυτότητα; μου φαίνεται λίγο ακραίο.. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Εκανα μεσω του gov την εξουσιοδότηση για παραλαβη ενος φακέλου εκ μερους μου, να αφήσω και την ταυτότητα; μου φαίνεται λίγο ακραίο.. 

Ναι ταυτότητα. Το αναφέρει στο ειδοποιητηριο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν εχει ψηφιακη εξουσιοδοτηση μεσω gov μονο η δικη του χρειαζεται .

Ναι ψηφιακή είναι. Φτάνει με mail ή θέλουν εκτύπωση; Υποθέτω σκαναρουν το QR για την επιβεβαίωση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Ναι ψηφιακή είναι. Φτάνει με mail ή θέλουν εκτύπωση; Υποθέτω σκαναρουν το QR για την επιβεβαίωση;

Εγω καλου κακου θα την εκτυπωνα .

Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 9:06 ΠΜ, lelos1 είπε

Καλημερα τι γράφουμε στην ηλεκτρονική εξουσιοδότηση  καποιο πρότυπο ?

Με απλά λόγια τον λόγο που κάνεις την εξουσιοδότηση. "Εξουσιοδοτώ τον τάδε για την παραλαβή τού δέματος/whatever εκ μέρους μου". Μπορείς να βάλεις και το όνομα του αποστολέα ή/και το tracking number (αν υπάρχει). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε

Με απλά λόγια τον λόγο που κάνεις την εξουσιοδότηση. "Εξουσιοδοτώ τον τάδε για την παραλαβή τού δέματος/whatever εκ μέρους μου". Μπορείς να βάλεις και το όνομα του αποστολέα ή/και το tracking number (αν υπάρχει). 

ευχαριστώ μπορώ να βάλλω να παραλαμβάνει γενικά τα δεματά ? 

Δημοσ.

Λογικά, θα χρειάζεται κάθε φορά εξουσιοδότηση, καθώς είναι μιας χρήσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2020 στις 12:30 ΠΜ, Chrisxxx είπε

Φίλε μου δεν χρειάζεται να μπεις στο gov.gr. Στο ειδοποιητήριο που έχεις υπάρχει θέση για παραλαβή από αντιπρόσωπο. Υπογράφεις εκεί, συμπληρώνεις ότι χρειάζεται και δίνεις και την ταυτότητά σου σε εκείνον που θα το παραλάβει από τα ΕΛΤΑ.

ειδοποιητηριο.pdf

Επεξ/σία από Michael39
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...