Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρες!

έχω σύνδεση ΟΤΕ (ιντερνετ, τηλεφωνία) πολλά χρόνια και πλέον σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή σε wind ή vodafone.

συγκεκριμένα η wind δίνει με 18ε τελική τιμή (24mbit σε ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα σε τηλεφωνία) χωρίς τη δέσμευση να' χω συμβόλαιο κινητού σ' αυτούς, όπως η vodafone.

η δέσμευση είναι για 24 μήνες, κι αυτό με προβληματίζει...

θα' θελα τη γνώμη σας κι επίσης σχετικά με την πιθανή αντιπροσφορά του ΟΤΕ, ποια είναι η σειρά των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να μην έχω εμπλοκή με το νέο πάροχο και να μπορώ να δεχτώ την αντιπροσφορά του ΟΤΕ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν κατακλειδι εφοσον σε ενδιαφερει να μεινεις στον Οτε απλα να ακους τις προσφορες και μην κανεις κινησση μεχρι να παρεις τελικη προσφορα απο το παροχο που σε ενδιαφερει{τονιζεις τη καλυτερη προσφορα που εχεις παντα=παζαρι=διαπραγματευση οτι σου ειναι πιο γνωριμο} για οτι θελεις εσυ να συνδιασεις στο συμβολαιο σου.

................................

Καλησπέρα,

τωρα καταλαβα σε ποιο σημειο εισαι απο κατω

δε το γνωριζω απλα γνωριζω χωρις να σημαινει οτι συμβαινει παντα αν περασεις σε αυτο το βημα μη σου τυχει να εισαι απο τους τυχερους_>ατυχους που μεχρι να τακτοποιησουνε το θεμα οι παροχοι ποιος θα αναλαβει μενεις 24ωρες.. χωρις γραμμη συνδεση και εισαι στα τηλεφωνα για τα αυτονοητα.

ισχυει καπιοιος το αναφερει παρακατω οτι ολοι στο δικτυο του Οτε πατανε και συνεργαζονται..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

δυστυχώς, από όσα κατάλαβα, το τμήμα αντιπροσφορών του ΟΤΕ δεν είναι εξωτερικά προσπελάσιμο και ενεργοποιείται μόνο όταν δει να κάνω την κίνηση να πάω σ' αλλα πάροχο... και μάλλον μέσα στο διάστημα που έχω για υπαναχώρηση... παίζεται το όποιο παζάρεμα... 

επίσης δεν μπορώ να αξιολογήσω εάν διαφοροποιείται κάτι εάν κάνω τη κίνηση να φύγω και να πάω σε wind, μέσα από Α)το κατάστημα Β)στο site Γ)με τηλέφωνο στα κεντρικά

Δημοσ.

δυστυχώς, από όσα κατάλαβα, το τμήμα αντιπροσφορών του ΟΤΕ δεν είναι εξωτερικά προσπελάσιμο και ενεργοποιείται μόνο όταν δει να κάνω την κίνηση να πάω σ' αλλα πάροχο... και μάλλον μέσα στο διάστημα που έχω για υπαναχώρηση... παίζεται το όποιο παζάρεμα... 

επίσης δεν μπορώ να αξιολογήσω εάν διαφοροποιείται κάτι εάν κάνω τη κίνηση να φύγω και να πάω σε wind, μέσα από Α)το κατάστημα Β)στο site Γ)με τηλέφωνο στα κεντρικά

ναι δυστυχως, για να ενεργοποιηθουν, πρεπει να εχεις κανει αιτηση σε αλλη εταιρια, και μολις παει το αιτημα για την μεταφορα της γραμμης, τοτε μονο σε παιρνουν τηλεφωνο και σου κανουν την αντιπροσφορα. 

το ειχα κανει αυτο πριν 2 χρονια, κανοντας αιτηση στη WIND., και μετα απο λιγες μερες, με πηραν τηλ απο τον ΟΤΕ για να μου κανουν αντι προσφορα...!  

κριμα ομως...,  γιατι αυτη δεν την θεωρω εγω, σωστη αντιμετωπιση πελατων και ειδικα των μακροχρονιων....!!!!  

• Like 1
Δημοσ.

...αναστάτωση και τζάμπα ταλαιπωρία για όλους...

επίσης υπάρχει και το ζήτημα με το πόσες μέρες πριν την ενεργοποίηση από το νέο πάροχο, πρέπει να του καταθέσεις το αίτημα υπαναχώρησης, ώστε, πραγματικά, να το δεχτεί και να μην γίνει το μπλέξιμο χειρότερο...

από ότι καταλαβαίνω, ο νέος πάροχος πρέπει άμεσα με του παίρνει το αίτημά να ενημερώνει τον παλαιό και μάλλον "σπεύδει" το γρηγορότερο να "πάρει" την γραμμή (4-5μέρες) ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αντίδρασης για αντιπροσφορά και υπαναχώρηση...

και τώρα που κοίταξα λίγο σε public... έχει άλλες προσφορές σε wind... άλλες το site της wind... άλλες τα καταστήματα wind... άλλες...

Δημοσ.

ναι δυστυχως, για να ενεργοποιηθουν, πρεπει να εχεις κανει αιτηση σε αλλη εταιρια, και μολις παει το αιτημα για την μεταφορα της γραμμης, τοτε μονο σε παιρνουν τηλεφωνο και σου κανουν την αντιπροσφορα.

το ειχα κανει αυτο πριν 2 χρονια, κανοντας αιτηση στη WIND., και μετα απο λιγες μερες, με πηραν τηλ απο τον ΟΤΕ για να μου κανουν αντι προσφορα...!

κριμα ομως..., γιατι αυτη δεν την θεωρω εγω, σωστη αντιμετωπιση πελατων και ειδικα των μακροχρονιων....!!!!

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω παροχο για να μου κάνουν προσφορά και να μην με πάρουν από τον ΟΤΕ? ?

• Like 1
Δημοσ.

άρα  "παράθυρο" 1-2 μέρες μετά το αίτημα στο νέο πάροχο, ώστε η υπαναχώρηση να μην μείνει μόνο στα χαρτιά, κι ο παλαιός πάροχος να ακολουθήσει την αντιπροσοφορά του

μάλλον θα φροντίσω να καταθέσω το αίτημα μεταφοράς σε κατάστημα του νέου παρόχου νωρίς το πρωί μιας εργάσιμης στην αρχή της εβδομάδας και να αναμένω/αναζητήσω την αντιπροσφορά του παλαιού παρόχου μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ώστε να καταθέσω την υπαναχώρηση στο νέο... τί λέτε?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω παροχο για να μου κάνουν προσφορά και να μην με πάρουν από τον ΟΤΕ? ?

απιθανο....αλλα πΟΤΕ δεν ξερεις..!!!!!!   

γι αυτο κοιταξε να βρεις καποιο προγραμμα που να σε ικανοποιει κι εσενα, ακομα και στην απιθανη περιπτωση να ΜΗΝ σε παρουν τηλ....!!!

Δημοσ.

εγω πριν 2 μερες εβαλα οτε και ουτε ενα τηλ απο forthnet που ημουν οποτε μπορει και να μην σε παρουν οπως εμενα.

Δημοσ.

απιθανο....αλλα πΟΤΕ δεν ξερεις..!!!!!!

γι αυτο κοιταξε να βρεις καποιο προγραμμα που να σε ικανοποιει κι εσενα, ακομα και στην απιθανη περιπτωση να ΜΗΝ σε παρουν τηλ....!!!

Η Vodafone έχει 22 ευρώ αλλά δεν ξέρω τη παίζει άμα δεν έχω τηλέφωνο η και ίντερνετ θα έχω τεχνική υποστήριξη?

Παίρνεις το ΟΤΕ και έρχονται; και στο φτιάχνουν τζάμπα στην Vodafone θα πληρώνεις?

Δημοσ.

για οποιαδηποτε ζημια εκτος του σπιτιου σου υπευθηνος ειναι ο οτε, ακομη και σε αλλου να εισαι τον οτε θα παρουν τηλ για να δει τη ζημια

Δημοσ.

για οποιαδηποτε ζημια εκτος του σπιτιου σου υπευθηνος ειναι ο οτε, ακομη και σε αλλου να εισαι τον οτε θα παρουν τηλ για να δει τη ζημια

δεν εχουν συνεργεια οι ιδιωτικες εταιριες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...