kleanthis mpra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 λοιπον αγορασα πριν απο 3 μερες ενα iphone 6s απο σκρουτζομαγαζο.εχω ακουσει και αρνητικα σχολια για αυτο το καταστημα και για αυτο ρωταω εδω.μου εχει ψιλοκολλησει 3 φορες.τη μια πηγα στις ρυθμισεις και ψιλοαργησε να μπει αλλα κατι γινοταν εκεινη τη στιγμη με το icloud φορτωνε οκ.την αλλη με ενα βιντεο στο fb κολλησε και επρεπε να κλεισω την εφαρμογη και να ξαναμπω ομως οταν πατησα οκ στα cookies πως το λενε που ειναι για καλυτερη ποιοτητα βιντεο δε το ξανακανε στα βιντεο.μια αλλη φορα ενω εβλεπα μια φωτο καποιου στο fb κολλησε και δεν εμφανιζοταν το exit της εικονας αλλα μετα απο μερικα δευτερα η συσκευη εσβησε απο μπαταρια που μπορει να φταιει και αυτο.αυτα που περιγραφω ειναι φυσιολογικα εχει συμβει σε καποιον αλλον η το κινητο μου εχει τιποτα ελλατωματα.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το facebook γενικα δεν ειναι σοβαρο/αντικειμενικος λογος για το αν κολλαει ή οχι μια συσκευη. Αυτο που δεν θα ηταν φυσιολογικο θα ηταν να ελεγες οτι ψιλοκολλαει οταν ανοιγεις την μουσικη,οτι καθυστερει να ανοιξει τις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στην συσκευη και αλλες παρομοιες λειτουργιες. Μπορεις αν φοβασαι καλου κακου να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
kleanthis mpra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση σου.οχι ευτυχως δε κολλαει σε καμια αλλη εφαρμογη παρα μονο αργησε λιγο να μπει στις ρυθμισεις ενω ταυτοχρονα κατι γινοταν με το icloud αλλα δε πειραζει.αν στο fb δεν εχει σημασια αν ψιλοκολλαει τοτε οκ.
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση σου.οχι ευτυχως δε κολλαει σε καμια αλλη εφαρμογη παρα μονο αργησε λιγο να μπει στις ρυθμισεις ενω ταυτοχρονα κατι γινοταν με το icloud αλλα δε πειραζει.αν στο fb δεν εχει σημασια αν ψιλοκολλαει τοτε οκ. Ακομα και στα συγκριτικα που γινονται στα κινητα αν δεις απλα σου δειχνουν ποιο κινητο ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες. Αν αρχισεις και βλεπεις ομως σιγα σιγα ψιλο κολληματα και αλλου και κανεις και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι συνεχιζονται τα ιδια και τα ιδια τοτε μπορεις να κανεις χρηση της εγγυησης. προσωπικα δεν λεω ετσι απλα να το γυρισεις πισω(αν δεν ειναι χοντρο/εμφανες το προβλημα, γιατι μπορει να μεινεις για μερες χωρις κινητο και να σου πουν στο τελος οτι δεν εχει τιποτα. Φυσικα μιας και ειναι εντος εγγυησης μπορεις αν θες να πας να το γυρισεις πισω οπως αναφερθηκε για ψυχολογικους λογους,εσυ επιλεγεις.
kleanthis mpra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ακομα και στα συγκριτικα που γινονται στα κινητα αν δεις απλα σου δειχνουν ποιο κινητο ανοιγει πιο γρηγορα τις εφαρμογες. Αν αρχισεις και βλεπεις ομως σιγα σιγα ψιλο κολληματα και αλλου και κανεις και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι συνεχιζονται τα ιδια και τα ιδια τοτε μπορεις να κανεις χρηση της εγγυησης. προσωπικα δεν λεω ετσι απλα να το γυρισεις πισω(αν δεν ειναι χοντρο/εμφανες το προβλημα, γιατι μπορει να μεινεις για μερες χωρις κινητο και να σου πουν στο τελος οτι δεν εχει τιποτα. Φυσικα μιας και ειναι εντος εγγυησης μπορεις αν θες να πας να το γυρισεις πισω οπως αναφερθηκε για ψυχολογικους λογους,εσυ επιλεγεις. οχι ενταξει στις αλλες εφαρμογες παει μια χαρα δεν εχει κολλησει ποτε καμια εφαρμογη μεχρι τωρα οπως σου ειπα μονο στο fb 2 φορες που οπως ειπες δε μπορεις να διακρινεις μια συσκευη αν ειναι ελατωματικη η οχι απο το fb.οσο για την εγγυηση δε νομιζω να βγαλω ακρη επειδη εδω δε βγαζουν αυτοι που δε τους αναβει καν η συσκευη να βγαλω εγω για 2 ψιλοκολληματα.
Haldol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Με το Facebook μην τρομάζεις, είναι από τις πιο κακοφτιαγμένες εφαρμογές για το iOS & ταυτόχρονα από τις πιο "βαριές". Εάν σου κάνει νερά και με άλλες εφαρμογές, ή (χειρότερα) με αυτές που έχει από τη μάνα του, θα πρέπει να ανησυχήσεις. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 To facebook app είναι σάπιο και για ios και για android. Μην ανησυχείς. 2
kriosgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εγώ με την σειρά μου κρατάω ότι τις καθυστερήσεις (έκτός settings) τις έκανε όταν χρησιμοποίησες internet (fb/video embeded σε ιστοσελίδα) . Για να κάνεις ορισμένα πράγματα δεν φτάνει μόνο το κινητό αλλά και η σύνδεση στο internet. Άμα κολλήσει για κάποια δευτερόλεπτα η σύνδεση ότι κινητό και να έχεις θα σου κάνει lag. 3
dimips Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Εμένα πάντως μου κολλάει απίστευτα και σε scrolling και σε περιήγηση το app του twitter
taslikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Χρήστης iPhone 6s Plus εδώ! Δεν μου κολλάει πουθενά, μόνο το φβ δεν κάνει παρά πολύ ομαλό scrolling πολύ σπάνια, αλλά όταν συμβαίνει δεν είναι τίποτα ενοχλητικό, ωστόσο συνιστώ σε όσους έχουν πρόβλημα restore & set up as new και περιμένετε την έκδοση 10.1 η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη χάρη στην μείωση χρόνου αναμονής λόγω animations. Το κινητό δεν κολλάει με τίποτα ούτε στο twitter σε εμένα και έχω γύρω στις 70 εφαρμογές δεν το έχω άδειο κιόλας και τραγούδια...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 λοιπον αγορασα πριν απο 3 μερες ενα iphone 6s απο σκρουτζομαγαζο.εχω ακουσει και αρνητικα σχολια για αυτο το καταστημα και για αυτο ρωταω εδω.μου εχει ψιλοκολλησει 3 φορες.τη μια πηγα στις ρυθμισεις και ψιλοαργησε να μπει αλλα κατι γινοταν εκεινη τη στιγμη με το icloud φορτωνε οκ.την αλλη με ενα βιντεο στο fb κολλησε και επρεπε να κλεισω την εφαρμογη και να ξαναμπω ομως οταν πατησα οκ στα cookies πως το λενε που ειναι για καλυτερη ποιοτητα βιντεο δε το ξανακανε στα βιντεο.μια αλλη φορα ενω εβλεπα μια φωτο καποιου στο fb κολλησε και δεν εμφανιζοταν το exit της εικονας αλλα μετα απο μερικα δευτερα η συσκευη εσβησε απο μπαταρια που μπορει να φταιει και αυτο.αυτα που περιγραφω ειναι φυσιολογικα εχει συμβει σε καποιον αλλον η το κινητο μου εχει τιποτα ελλατωματα. Το κινητο δεν ηταν σφραγισμενο; Αν ναι, τοτε δεν φταιει το μαγαζι. Εγω παντως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το SE (ιδιο hardware δλδ) αλλα ισχυει αυτο που εγραψαν παραπανω: η αργη συνδεση "κολλαει" το κινητο
dimips Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Χρήστης iPhone 6s Plus εδώ! Δεν μου κολλάει πουθενά, μόνο το φβ δεν κάνει παρά πολύ ομαλό scrolling πολύ σπάνια, αλλά όταν συμβαίνει δεν είναι τίποτα ενοχλητικό, ωστόσο συνιστώ σε όσους έχουν πρόβλημα restore & set up as new και περιμένετε την έκδοση 10.1 η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη χάρη στην μείωση χρόνου αναμονής λόγω animations. Το κινητό δεν κολλάει με τίποτα ούτε στο twitter σε εμένα και έχω γύρω στις 70 εφαρμογές δεν το έχω άδειο κιόλας και τραγούδια... Με τη 10.1 έστρωσε το twitter
kleanthis mpra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Το κινητο δεν ηταν σφραγισμενο; Αν ναι, τοτε δεν φταιει το μαγαζι. Εγω παντως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το SE (ιδιο hardware δλδ) αλλα ισχυει αυτο που εγραψαν παραπανω: η αργη συνδεση "κολλαει" το κινητο Το κινητο δεν ηταν σφραγισμενο; Αν ναι, τοτε δεν φταιει το μαγαζι. Εγω παντως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το SE (ιδιο hardware δλδ) αλλα ισχυει αυτο που εγραψαν παραπανω: η αργη συνδεση "κολλαει" το κινητο Οπα τι έκανα πιο πάνω.τελικα από όσο ρώτησα και άλλου είναι φυσιολογικό να ψιλό κολλάει ειδικά σε εφαρμογές που δεν είναι από τη μάνα του όπως το FB που περιέγραψα πως κόλλησε.στις εφαρμογές από τη μάνα του πάει μια χαρά.ειδικα με την ενημέρωση 10.1 δεν έχει κολλήσει καθόλου.μονο η μπαταρία σαν να τελειώνει γρηγορότερα.οσο για την συσκευή ναι ήταν σφραγισμένη όλα εντάξει. Χρήστης iPhone 6s Plus εδώ! Δεν μου κολλάει πουθενά, μόνο το φβ δεν κάνει παρά πολύ ομαλό scrolling πολύ σπάνια, αλλά όταν συμβαίνει δεν είναι τίποτα ενοχλητικό, ωστόσο συνιστώ σε όσους έχουν πρόβλημα restore & set up as new και περιμένετε την έκδοση 10.1 η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη χάρη στην μείωση χρόνου αναμονής λόγω animations. Το κινητό δεν κολλάει με τίποτα ούτε στο twitter σε εμένα και έχω γύρω στις 70 εφαρμογές δεν το έχω άδειο κιόλας και τραγούδια... Να σε ρωτήσω κάτι.λες πως δε κάνει πολύ ομαλό scrolling στο FB. Στο instagram όταν κανείς scrolling παράδειγμα στους ακόλουθους κάποιου εκεί κολλάει;γιατί εγώ όταν κάνω scrolling στους ακόλουθους κάποιου (γρήγορο scrolling) μου λέει φόρτωση και εμφανίζει τους ακόλουθους από την αρχή.αν μπορείς απάντησε σε παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό
taslikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Όχι δεν έχω κανένα θέμα στο ινσταγκραμ αντίθετα την θεωρώ την πιο καλοφτιαγμένο εφαρμογή.. δουλεύει άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα