Raiz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα πρόβλημα το οποίο δεν καταλαβαίνω απο που προέρχεται. Υπάρχουνε φορές που όταν κλείνω τον PC ανοίγει μόνο του.. είτε το βάλω σε sleep είτε το τερματίσω.. Είναι πρόβλημα της μητρικής ή κάτι άλλο?
KINGLUCAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα πρόβλημα το οποίο δεν καταλαβαίνω απο που προέρχεται. Υπάρχουνε φορές που όταν κλείνω τον PC ανοίγει μόνο του.. είτε το βάλω σε sleep είτε το τερματίσω.. Είναι πρόβλημα της μητρικής ή κάτι άλλο? δες λίγο αυτά τα settings 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ίσως και τροφοδοτικό. Πες μας ποιο έχεις.
Raiz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 δες λίγο αυτά τα settings στο balanced ειναι. Και δεν το έχω να μπαίνει ποτέ σε αναμονή κτλ. Ίσως και τροφοδοτικό. Πες μας ποιο έχεις. Η αλήθεια είναι οτι ειναι πολύ μικρό το τροφοδοτικό για το συγκεκριμένο pc και θα αλλαχτεί στα κοντά.. Coolermaster 520w. Ως τόσο μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Tasos_69 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Τροφοδοτικο κατα την γνωμη μου καμια σχεση να ανοιγει το pc μονο του.Eχεις παρατηρησει οταν το κανει πιο ειναι το χρονικο διαστημα που θα αναψει ξανα? εννοω εαν το κανει παντα σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα η αν το κανει σε ασχετα χρονικα διαστηματα.Εαν το κανει σε ασχετα χρονικα διαστημα κατα πασα πιθανοτητα ειναι μητρικη καπου κανει βραχυκυκλωμα στο Power-Reset Button κανε ενα Reset σε αυτην απο το Bios και αν το συνεχιζει προσπαθησε να βγαλεις απο πανω της τα Connectors του κουτιου σου απο αυτην,εαν παλλι το κανει σε συγκεκριμενα χρονικα διαστημα καποιο κολημα τα Windows με το Hibernate εαν ξεκινησε να το κανει προσφατα για προσπαθησε σε μια επαναφορα συστηματος σε παλιοτερο χρονο και ξαναενημερωσε μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα