panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Οχι δεν ειναι για το LG G4. Γεια σας, εχω ενα Moto E2 που ξαφνικα αρχισε να κανει 2-3 επανεκκινησεις μονο του ενω λειτουργει κανονικα, μετα την επανεκκινηση δεν ζηταει PIN Και πλεον συνεχεια βγαζει οτι οι υπηρεσιες Google Play σταματησαν να λειτουργουν. Εκανα HardReset αλλα χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα;
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Πως μπορει να ειναι bootloop αφου ανοιγει απ'οτι καταλαβα και σου βγαζει το μνμ για τα google play services. Αυτο με το πιν δεν το καταλαβα. Το χαρντ ριζετ απο ρυθμισεις ή ρικαβερυ;;. Wipe cache εκανες; 1
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Πως μπορει να ειναι bootloop αφου ανοιγει απ'οτι καταλαβα και σου βγαζει το μνμ για τα google play services. Αυτο με το πιν δεν το καταλαβα. Το χαρντ ριζετ απο ρυθμισεις ή ρικαβερυ;;. Wipe cache εκανες; Κανει 2-3 συνεχομενες επανεκκινησεις, μετα ανοιγει κανονικα αλλα δεν ζηταει το PIN της SIM ειναι σαν να μην εκλεισε ποτε. Το Google Play Services το πεταει συνεχεια. Wipe cache εκανα. Το Reset εγινε απο το Recovery, απο τις ρυθμισεις δεν κανει επανεκκινηση ποτε.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν απεγκαταστησεις τα google play το σβησεις και ανοιξεις παλι;;
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν απεγκαταστησεις τα google play το σβησεις και ανοιξεις παλι;; Συνεχίζει. Το δοκίμασα ήδη. Λύνεται με Hard Reset για 2-3 μερες αλλα ξεκιναει παλι.
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Περασμα νεας ρομ;; Το σκεφτομαι πολυ καιρο, αλλα δεν μπορω να κανω Root για να περασω μετα Custom Recovery.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν το επιασα. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με μοτορολα(δεν ετυχε). Δεν μπορεις να φλασαρεις νεα ρομ οπως σε ολα τα ανδροιδ;;. Ρουτ γιατι δεν μπορεις;;
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν το επιασα. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με μοτορολα(δεν ετυχε). Δεν μπορεις να φλασαρεις νεα ρομ οπως σε ολα τα ανδροιδ;;. Ρουτ γιατι δεν μπορεις;; Δεν μπορω να κανω root γιατι δεν εχω βρει εργαλειο για την 6.0 μονο για την 5.1. και το kingoroot δεν ειναι συμβατο.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Παλι δεν καταλαβαινω. Εσυ τωρα ποια εκδοση ανδροιδ φορας;;. Την 5 ή την 6;;. Και εχεις ρουτ και και καστομ ρικαβερυ;
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εχω την 6. Οχι δεν εχω ουτε Root ουτε Custom Recovery.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Απο οσα λεμε δεν κολλαει τιποτα. Δεν μπορεις να περασεις φρεσκια ρομ για ποιον λογο;. Απο οτι καταλαβα δεν εχεις να χασεις κατι (ρουτ ρομ) περνωντας την ιδια ρομ που ηδη εχεις. Τις αναστολες σου δεν καταλαβαινω. Ισως χανω καποια σημεια...
panos- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ααααααααααα τώρα κατάλαβα ότι λες να περάσω την Stock ξανά εγώ νόμιζα Custom. Δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα