katsouras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα.Εχω το παραπανω τηλ και θελω να τσεκαρω την ζωη τησ μπαταριας του.Αν θελει αλλαγη δηλαδη η απλα ειναι τοσο κακη που ουτως η αλλως γνωριζω οτι δεν ειναι καλη.Εχω ios 9.3.5.Μεσα σε 8 ωρες επεσε η μπαταρια 11% σε standby με κλειστα τα παντα...Εχω απενεργοποιησει την ανανεωση εφαρμογων,τοποθεσιες και γενικα ολα τα γνωστα που αναφερονται.Και απο εφαρμογες εχω τις απαραιτητες πλεον facebook,messenger,instagram,viber,spotify και μερικες ακομα χωρις παιχνιδια.Επισυναπτω και την φωτο απο το backupbot.
BetterCallSaul Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω να θελει ψαξιμο.. Μπαταρια του 2011 δηλαδη 5 χρονων. Λογικο ειναι να εχει πεσει η αποδοση της. Το ποσο θα σου κραταει εξαρταται και με την χρηση την οποια κανεις. Οσο πιο βαρια χρηση, τοσο πιο πολλες φορτισεις και αρα τοσο πιο γρηγορα θα χασει την αποδοτικοτητα της. Δεν νομιζω να μπορεις να την ελεγξεις με ακριβεια μεσω καποιου προγγραμματος
txcellas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 δες με το battery life. Η μπαταρια δεν το συζηταμε οτι θελει αλλαγη. Το ιδιο εκανα και εγω στο 4s μου στα 2 χρονια κ μετα απο 1 χρονο ξανα αλλαξα.
katsouras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το battery life την έχει perfect...Για αυτό ρωταω μην αλλάξω κι είναι ακριβώς το ίδιο..
imoaix Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 βγαλε τα fbb κ messenger κ βαλε καποιο εναλλακτικο 2 σε 1
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 βγαλε τα fbb κ messenger κ βαλε καποιο εναλλακτικο 2 σε 1 Υπάρχει;
dimips Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να χρειάζεται hard reset... αλλά αν η μπαταρία είναι του 2011 ή 2012 θέλει σίγουρα αλλαγή κι εμένα το δικό μου 2 ώρες κρατούσε και πήγα και την άλλαξα.
katsouras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εκανα πρόσφατα hard reset..Οκ παιδιά μάλλον θα την αλλαξω.Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει μαγαζί πιο οικονομικό από ired ας μου πει.
ktikti Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 εγω φιλε την βλεπω μια χαρα την μπαταρια.βεβαια μου κανει εντυπωση σε τοσο παλιο κινητο να φαινεται σε αψογη κατασταση. τωρα για μενα αλλαξετην μονος σου και μην μπλεκεις με νταβατζιλικη 35-40 ευρο στο καταστημα που ειπες. ολες οι μπαταριες για τα iphone ειναι ιδιες. θα την παρεις απο ενα καταστημα και με το ΚΙΤ κατσαβιδιων.κοστος ουτε 3 ευρο θα την αλλαξεις ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα