mar10s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, εχω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη οθονη. Για καρτα εχω μια 7870 που δεν υποστηριζει Freesync, αν ομως το ενεργοποιησω για να βαλω την οθονη στα 75Hz θα παιξει κανονικα ή πρεπει οπωσδηποτε να υποστηριζει η καρτα μου Freesync? καλησπερα.. θα παιξει κανονικα στα 75hz χωρις FS
Caiden Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα.. θα παιξει κανονικα στα 75hz χωρις FS Σε ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ! 1
mourtias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 η κάρτα μου hd7750 λογικά δεν έχει Freesync. Tην οθόνη πρέπει να την βάλω στα 75hz ή δεν έχει διαφορά με τα 60hz για μένα;
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mourtias είπε η κάρτα μου hd7750 λογικά δεν έχει Freesync. Tην οθόνη πρέπει να την βάλω στα 75hz ή δεν έχει διαφορά με τα 60hz για μένα; δεν είναι τι πρέπει η τι δεν θα έχει διαφορά. Πλήρωσες για μια οθόνη που φτάνει τα 75ΗΖ, γιατί να μην τα χρησιμοποιείς; Αν στα παιχνίδια που παίζεις η κάρτα μπορεί να βγάλει παραπάνω καρέ απο 60, κερδισμένος είσαι. 1 1
marsele Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλημέρα, έχω την οθόνη του θέματος και έχω μερικές απορίες. Κατ'αρχήν δεν μπορώ να ρυθμίσω το fresh rate στα 75hz μέχρι 60hz έχει επιλογή. Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η palit geforce gtx1050 ti 4gb stormx. Δεν έχω κάνει εγκατάσταση το on screen control από το site της LG θα πρέπει να το κάνω;; Πώς καταλαβαίνω ότι έχει εγκατασταθεί σωστά η οθόνη (Θα πρέπει να εμφανίζεται ως LG IPS FULL HD και όχι ως monitor γενικής χρήσης;;) Τέλος γνωρίζω ότι το Freesync δουλεύει μόνο με κάρτες AMD και δοκίμασα μία φορά να το ενεργοποιήσω και η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα (μαύρη οθόνη). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο hdmi που έχω (το καλώδιο που έχω είναι αυτό με πρωτόκολλο 1.4 μήπως θα έπρεπε να αγοράσω hdmi 2.0 καλώδιο;;) Σόρρυ για τις συνεχόμενες απορίες αλλά μόλις έστησα το pc.
Leleouras Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 4 hours ago, marsele said: Καλημέρα, έχω την οθόνη του θέματος και έχω μερικές απορίες. Κατ'αρχήν δεν μπορώ να ρυθμίσω το fresh rate στα 75hz μέχρι 60hz έχει επιλογή. Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η palit geforce gtx1050 ti 4gb stormx. Δεν έχω κάνει εγκατάσταση το on screen control από το site της LG θα πρέπει να το κάνω;; Πώς καταλαβαίνω ότι έχει εγκατασταθεί σωστά η οθόνη (Θα πρέπει να εμφανίζεται ως LG IPS FULL HD και όχι ως monitor γενικής χρήσης;;) Τέλος γνωρίζω ότι το Freesync δουλεύει μόνο με κάρτες AMD και δοκίμασα μία φορά να το ενεργοποιήσω και η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα (μαύρη οθόνη). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο hdmi που έχω (το καλώδιο που έχω είναι αυτό με πρωτόκολλο 1.4 μήπως θα έπρεπε να αγοράσω hdmi 2.0 καλώδιο;;) Σόρρυ για τις συνεχόμενες απορίες αλλά μόλις έστησα το pc. http://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-23MP68VQ-P ---> για τον driver να στην εμφανίζει σωστά στα windows. όσον αφορά το hdmi καλώδιο με 1.4 δουλεύει κανονικά. Το freesynch το ενεργοποιείς από το μενού πάνω στην οθόνη δεν χρειαζετε κάτι άλλο να κάνεις
marsele Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 τον έχω κάνει ήδη εγκατάσταση τον driver [έχει δυο εκδόσεις στο support της LG - (1) MP68 W10 driver & (2) 23MP68VQ Win10 RS3 Driver)] Ποια από τις 2 εκδόσεις πρέπει να εγκαταστήσω;; Έχω κάνει εγκατάσταση την (1) MP68 W10 driver μήπως χρειάζεται να κάνω τελικά την (2) 23MP68VQ Win10 RS3 Driver;;;
Leleouras Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 8 hours ago, marsele said: τον έχω κάνει ήδη εγκατάσταση τον driver [έχει δυο εκδόσεις στο support της LG - (1) MP68 W10 driver & (2) 23MP68VQ Win10 RS3 Driver)] Ποια από τις 2 εκδόσεις πρέπει να εγκαταστήσω;; Έχω κάνει εγκατάσταση την (1) MP68 W10 driver μήπως χρειάζεται να κάνω τελικά την (2) 23MP68VQ Win10 RS3 Driver;;; δοκιμασε και τον αλλο driver αλλα ποιο πιθανο να ειναι θεμα του καλωδιου σου.
marsele Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εγκατέστησα το on screen control της lg και τον άλλο driver και ενεργοποιώντας το freesync εμφάνισε και την επιλογή 75hz. Το ότι είναι ενεργοποιημένο το freesync και η καρτα γραφικων είναι NVidia επηρεάζει κάπου την σωστή λειτουργία;; Πως μπορώ να τσεκάρω την απόδοση της οθόνης για να δω ότι έχει ρυθμιστεί σωστά;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 δεν χρειάζεσαι τον οποιονδήποτε LG driver για να παίξει η οθόνη στα 75ΗΖ. Στο σύστημα της υπογραφής άναψε η επιλογή για freesync με το που σύνδεσα το Hdmi. Πρόβλημα δεν θα υπάρχει πουθενά, δεν θα έχεις κάπου θέμα. Προσωπικά μου αναγνώρισε την οθόνη ως LG monitor κλπ με τη μια, αντίθετα με το που πέρασα το πρόγραμμα της LG σε μερικά παιχνίδια είχα θέμα και flashαρε ενα κοκκινο παράθυρο περιμετρικά της οθόνης, μου έκανε ελαχιστοποίηση το παιχνίδι κλπ. Στην εικόνα που παρέθεσες βλέπεις οτι το refresh rate είναι στα 75ΗΖ, δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση απο αυτό για το ότι όλα κυλούν σωστά. Μην μπερδευτείς όμως, freesync δεν θα δεις, απλά ενεργοποίησες το freesync over hdmi και το πάνελ "ξεκλείδωσε" τις δυνατότητές του. ΠΡΟΣΟΧΗ, υπάρχει περίπτωση να μην βλέπεις το BIOS με το FREESYNC ON. Είναι γνωστό φαινόμενο (προσωπικά δεν το έχω με την 760 ΑΛΛΑ με τα ενσωματωμένα γραφικά του 4790Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ μέχρι να φορτώσει ο driver)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, marsele είπε Εγκατέστησα το on screen control της lg και τον άλλο driver και ενεργοποιώντας το freesync εμφάνισε και την επιλογή 75hz. Το ότι είναι ενεργοποιημένο το freesync και η καρτα γραφικων είναι NVidia επηρεάζει κάπου την σωστή λειτουργία;; Πως μπορώ να τσεκάρω την απόδοση της οθόνης για να δω ότι έχει ρυθμιστεί σωστά; https://www.testufo.com/
SOADNICK Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, βρέθηκε η λύση. Δεν φταίει το HDMI. Το FreeSync φταίει. Απενεργοποιήστε το και θα εμφανίζεται κανονικά το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα