Daiyang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 πηρα το καλωδιο HDMI 2.0 απο το link, πιο πανω και μπορω και ρυθμιζω 75hz τωρα! ευχαριστω. οσο για bios παλι δε βλεπω, no signal και κατευθειαν εικονα στο windows welcome. gpu-> XFX RX 470 AMD. 1
Daiyang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμασα φυσικα, μιας και το ψαχνω σε πολλα φορουμς. settings->update...->recovery->restart->troubleshoot->.. δεν υπαρχει επιλογει για uefi, μονο restart για safemode και αλλα τετοια, το οποιο πατησα, αλλα παλι δεν εβλεπα ουτε logo μητρικης ουτε bios. δοκιμασα παλι την παλια μου οθονη και δουλευει κανονικα, οποτε πιστευω οτι ειναι θεμα της νεας. μηπως φταινει οι drivers της? ενω την προηγουμενη και την TV monitor της βλεπει ως "generic PnP monitor", αυτην κατεβασε και εγκατεστησε drivers και την βλεπει ως "LG IPSFULLHD(HDMI)".
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμασα φυσικα, μιας και το ψαχνω σε πολλα φορουμς. settings->update...->recovery->restart->troubleshoot->.. δεν υπαρχει επιλογει για uefi, μονο restart για safemode και αλλα τετοια, το οποιο πατησα, αλλα παλι δεν εβλεπα ουτε logo μητρικης ουτε bios. δοκιμασα παλι την παλια μου οθονη και δουλευει κανονικα, οποτε πιστευω οτι ειναι θεμα της νεας. μηπως φταινει οι drivers της? ενω την προηγουμενη και την TV monitor της βλεπει ως "generic PnP monitor", αυτην κατεβασε και εγκατεστησε drivers και την βλεπει ως "LG IPSFULLHD(HDMI)". Εγω εχω επιλογη για uefi στην παραπανω διαδικασια γινεται επανεκκινηση αλλα μου πεταει το HDMI out of range με μαυρη οθονη και μενει εκει.
platonas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 με hdmi που δουλευω εγω το μονιτορ με r9 390 δεν εχει εικονα πριν τα windows με to freesync on. Αν απενεργοποιησω το freesync και κανω ρεσταρτ βλεπει κανονικα το bios.
Dimi Arap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα κ χρόνια πολλά...Πήρα σήμερα κ εγω αυτό το μονιτορ και το σύνδεσα με HDMI.. Λοιπόν..Έβαλα το cd που είχε μέσα η συσκευασία και φτάνω σε αυτο το σημείο. Κατέβασα λογισμικό κ windows λογισμικό.To πρώτο λογισμικό δεν το κάνει εγκατάσταση μ βγάζει error..Το windows λογισμικό το έκανε.. Άνοιξε το πρόγραμμα OnScreen Control και δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το freesync..Τέσπα το κατάφερα αυτο..Μετά μπήκα στην σελίδα της LG και κατέβασα απο εκεί την τελευταία έκδοση του OnScreen Control ανοίγω το app και δεν μπορώ να επιλέξω Monitor Control,My Display Presets,Scrin Split μόνο το settings. Αντιμετωπίζω και ένα άλλο αρκετά σοβαρό θέμα..όταν φορτώνει το παιχνίδι για να παίξει μου βγάζει κάτω δεξιά ένα κόκκινο εικονίδιο που λέει το εξής.OnScreen Control Starting Failed και το βγάζει συνέχεια και δεν μπορώ να παίξω..τι στο καλό γίνεται ρε παιδιά??
platonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χρονια πολλα φιλε μου, Εμενα στα windows 10 μου την βλεπει σαν "LG IPSFULLHD(HDMI)" , κατεβασα το τελευταιο onscreen control απο το site της LG και δεν εχω κανενα προβλημα στην λειτουργια του . Drives ειμαι με αυτον που περασαν μονα τους τα windows. Μηπως να δοκιμασεις μια απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση του Onscreen control ;
Dimi Arap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε τα έχω κάνει πόσες φορές αυτα...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..Τώρα μπήκα να δω στης συσκευές κ είδα ότι έχει δύο οθόνες αναγνωρισμένες PnP έκανα κατάργηση και της δυο να δω τι θα γίνει... Έτσι μου τα βγάζει εμένα..
platonas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα "LG IPSFULLHD(HDMI)" κ προμηθευτης driver εχει LG και οχι microsoft. Δεν ξερω αν βοηθαει!
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 πηρα το καλωδιο HDMI 2.0 απο το link, πιο πανω και μπορω και ρυθμιζω 75hz τωρα! ευχαριστω. οσο για bios παλι δε βλεπω, no signal και κατευθειαν εικονα στο windows welcome. gpu-> XFX RX 470 AMD. https://www.youtube.com/watch?v=OkiFUBB07X0 no problem for me
nighthawk6969 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Όποιος έχει θέμα με το μόνιτορ του το αγοράζω Πάντως νομίζω είναι θέμα με το hdmi.Απλά συνδέστε και ένα άλλο καλώδιο πέρα από το hdmi στο μόνιτορ και την gpu για το bios
KINGLUCAS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Όποιος έχει θέμα με το μόνιτορ του το αγοράζω Πάντως νομίζω είναι θέμα με το hdmi.Απλά συνδέστε και ένα άλλο καλώδιο πέρα από το hdmi στο μόνιτορ και την gpu για το bios Την πουλάω 130
Caiden Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, εχω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη οθονη. Για καρτα εχω μια 7870 που δεν υποστηριζει Freesync, αν ομως το ενεργοποιησω για να βαλω την οθονη στα 75Hz θα παιξει κανονικα ή πρεπει οπωσδηποτε να υποστηριζει η καρτα μου Freesync?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα