Daiyang Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 προσφατα απεκτησα την ιδια οθονη και μια RX 470. το ιδιο προβλημα, δε βλεπω bios. την εχω με dvi->hdmi για να δουλευει το freesync και εχω αλλη μια tv οθονη Lg 32' hdm->dhmi σε αλλο χωρο για να βλεπω κανα ταινιακι, FULLHD και ηχος (με 2ο ασυρματο mouse το χειριζομαι αν αναρωτιεστε) και δεν ειναι ευκολο να ρυθμιζω bios μιας και το δειχνει κανονικα σ'αυτη. ετσι τα ειχα παντα, αλλα τώρα με την νεα οθονη και gpu εχω αυτο το θεμα. ΕΠΙΣΗΣ πως εχεις ρυθμισει 1080p και 75 hz?? εμενα δε μαφηνει, μονο μεχρι 60 hz μου δινει επιλογη στο display adapter properties-monitor settings. αλλα καλωδια δεν εχω. λετε να παρω displayport->hdmi? μηπως θα βοηθουσε? ξερω περισσοτερο ερωτηση παρα απαντηση ηταν. ευχαριστω!
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 μεσα απο τα windows Μπορεις να μπεις στο uefi της μητρικης
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 εγώ BIOS βλέπω τελικά ήταν το καλώδιο δουλεύω με HDMI 2.0
rista Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Περίεργο ρε παιδιά! Εχω την ίδια οθόνη συνδεμένη μονο με hdmi και μια χαρά βλέπω και μπαίνω στα bios. Για ψάξτε κάποια ρύθμιση μήπως φταίει. Επίσης εχω windows 7 αν βοηθάει σε κάτι (μπας και τυχαίνει σε 10αρια μόνο και το κάνει) το hdmi που έχω ειναι version 1.4 επισης. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Windows 10 εδώ. Τι καλψδιο εχεις?2.0?1.4μ
mar10s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 windows 8.1 pro http://www.e-shop.gr/valueline-vgvp34000b150-hdmi-20-cable-15m-black-p-PER.754524 http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 και ειναι αριστη....κατι γινεται με την οθονη σου η με το καλοδιο σου
Daiyang Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 windows 10 x64 εχω. και τα καλωδια που εχω ειναι πολυ παλια, δεν ειμαι σιγουρος τι version ειναι. την μια TV οθονη 32'' την εχω με hdmi->hdmi και εκει δειχνει κανονικα bios, και αυτη την 23'' με DVI->HMDI (για to freesync που δε δουλευει σε DVI). αλλαξα μεταξυ τους καλωδια μπας και, αλλα κλάιν, το ιδιο. ισως πρεπει να αγορασω καινουρια, αλλα δε ξερω τι. η HDMI εξοδος της gpu ειναι πιασμένη για την 32'' ΤV. οποτε εχω, DVI και displayport εξοδο και η οθονη οπως ξερετε εχει hdmi, dvi kai d-sub. τι σόι converter να παρω λετε?? windows 10 x64 εχω. και τα καλωδια που εχω ειναι πολυ παλια, δεν ειμαι σιγουρος τι version ειναι. την μια TV οθονη 32'' την εχω με hdmi->hdmi και εκει δειχνει κανονικα bios, και αυτη την 23'' με DVI->HMDI (για to freesync που δε δουλευει σε DVI). αλλαξα μεταξυ τους καλωδια μπας και, αλλα κλάιν, το ιδιο. ισως πρεπει να αγορασω καινουρια, αλλα δε ξερω τι. η HDMI εξοδος της gpu ειναι πιασμένη για την 32'' ΤV. οποτε εχω, DVI και displayport εξοδο και η οθονη οπως ξερετε εχει hdmi, dvi kai d-sub. τι σόι converter να παρω λετε?? ΕΠΙΣΗΣ, αν μπορειτε να μου εξειγησετε πως εχετε ρυθμισει την οθονη σε 1080p με 75hz, Μονο μεχρι 60 με αφηνει. ειδα κατι βιντεακια guides με CRU αλλα δε μου δουλευει!
alexx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εσείς που βλέπεται το bios με τί κάρτες είστε;
mar10s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εσείς που βλέπεται το bios με τί κάρτες είστε; εγω εχω nvidia.. η μητρικη σου εχει hdmi ? αν εχει μηπως δοκιμαζες να τη συνδεσεις απο κει
spyros4776 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα ειμαι με του επεξεργαστη, πριν ημουν με nvidia gt 710 και πιο πριν με gtx 750! Παντα εβελπα και βλεπω κανονικα τα bios!
Bigi444444 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Με radeon hd graphics ή τέλος πάντων όπως λέγεται ή ενσωματωμένη στη μητρική.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 με RX 470 που εχω και εχει Uefi bios και η μητρικη και η καρτα γραφικων, ολα καλα μπειτε στο uefi της μητρικης και κλειστε τελειως το csm (compatibility module)
alexx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Που μπορεί να βρίσκεται αυτή η ρύθμιση; msi z170 έχω.
rista Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 windows 10 x64 εχω. και τα καλωδια που εχω ειναι πολυ παλια, δεν ειμαι σιγουρος τι version ειναι. την μια TV οθονη 32'' την εχω με hdmi->hdmi και εκει δειχνει κανονικα bios, και αυτη την 23'' με DVI->HMDI (για to freesync που δε δουλευει σε DVI). αλλαξα μεταξυ τους καλωδια μπας και, αλλα κλάιν, το ιδιο. ισως πρεπει να αγορασω καινουρια, αλλα δε ξερω τι. η HDMI εξοδος της gpu ειναι πιασμένη για την 32'' ΤV. οποτε εχω, DVI και displayport εξοδο και η οθονη οπως ξερετε εχει hdmi, dvi kai d-sub. τι σόι converter να παρω λετε?? ΕΠΙΣΗΣ, αν μπορειτε να μου εξειγησετε πως εχετε ρυθμισει την οθονη σε 1080p με 75hz, Μονο μεχρι 60 με αφηνει. ειδα κατι βιντεακια guides με CRU αλλα δε μου δουλευει! 75 hertz δουλευει μονο με hdmi καλωδιο,ουτε με convertors ουτε τιποτα. MONO με hdmi. Τι δεν καταλαβαινεις? Εσείς που βλέπεται το bios με τί κάρτες είστε; amd radeon r7 260x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα