Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι με την συγκεκριμένη οθόνη. Δεν μπορώ να δω τις ρυθμίσεις του bios και την αρχική εικόνα της μητρικής μου όταν ανοίγει. Βλέπω εικόνα μόνο όταν φορτώσουν τα windows. Σε άλλη οθόνη που δοκίμασα (με dvi) τα βλέπω κανονικά.

Την έχω με hdmi στα 75Hz. Έχουμε καμία ιδέα για το τι φταίει;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο "θεμα" αλλα δεν με απασχολει μιας και εχω δευτερη οθονη οπου εκει εμφανιζονται κανονικα.

Εσυ μονο την LG χρησιμοποιεις;

• Like 1
Δημοσ.

Το hdmi είναι το θέμα σου,αν θες να μπεις στο bios δοκίμασε απλά να πατάς το κουμπί που ειναι για να σε βάλει και δες αν το βλέπεις η όχι

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και άλλη αλλά την έχω μαζεμένη. Δεν με βολεύει κάθε φορά που θέλω να μπω να ξεπακεταρω την άλλη οθόνη. Χρηστάρα αυτό λέω ότι πατάω το κουμπί μπαίνει στο bios αλλά δεν μπορώ να το δω στην lg. Καμία λύση Δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδέσεις και ενα d-sub (αν έχει η κάρτα σου) και κάθε φορά που θα θέλεις να δεις το bios θα αλλάζεις στην οθόνη σου την πηγή.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ με την ίδια οθόνη.Βλέπω μόνο το καλώς ορίσατε όταν μπαίνω στα windows.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το ίδιο μόνιτορ, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, στην αρχή την είχα συνδεμένη με HDMI και με VGA! Με το VGA έβλεπα το BIOS και όταν άνοιγε δούλευε με το HDMI! Τελικά δοκίμασα άλλο καλώδιο HDMI και τώρα δουλεύει κανονικά, και στο BIOS μονό με HDMI!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα πάντως παιδιά μια χαρά δείχνει το ποστάρισμα και μπαίνει στο bios με hdmi.Δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι θέμα περιορισμών του hdmi όταν σε μερικούς δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που βλέπω εγώ για λίγο είναι hdmi out of range. Στα πόσα mhz την έχετε; 75;

Edit: Και με αλλο καλωδιο που δοκιμασα τζιφος!!

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.

Εγώ στα 75 την έχω, ναι. Αλλά δε νομίζω πως επηρεάζει σε κάτι αυτό.Η συχνότητα αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με εντός OS λειτουργία ή λέω βλακείες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...