Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα μιας και πληρώνω 70 το δίμηνο και μου έχουν 24ιντερνετ και πιάνω 8mbps απεριόριστο σταθερό και 30 λεπτά προς κινητά

Υπάρχει κανενα φτηνό πρόγραμμα?

Δημοσ.

Έκανες τον κόπο να μπεις -έστω- στα site των παρόχων να δεις; 

Vodafone στα 19,20€. Cyta (με VoIP) στα 19,16€. Nova 21,90€ (αλλά με 720' προς κινητά).

Όλοι τους λιγότερο από τα 35€ το μήνα που δίνεις.

Δημοσ.

Είναι καλοί παροχοι γιατί έχω ακούσει ότι κοπανανε κάτι 100 σταριες ευρώ

Από τεχνικές υποστηρίξεις πως είναι?

Το voip σε τη θα μου χρησιμεύσει?

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα μιας και πληρώνω 70 το δίμηνο και μου έχουν 24ιντερνετ και πιάνω 8mbps απεριόριστο σταθερό και 30 λεπτά προς κινητά

Υπάρχει κανενα φτηνό πρόγραμμα?

Αν σε ενδιαφέρει καλή εξυπηρέτηση μόνο στον ΟΤΕ όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Με 30 ευρώ το μήνα απεριόριστα σταθερά 6 ώρες κινητά και Internet 24 άρι που εγώ στο Γαλάτσι πιάνω 11 Mbps.Εχω και κάποια άλλα δώρα αλλά μάλλον εσένα δεν θα σου τα δώσουν καθόλου επειδή δεν είσαι παλιός πελάτης.Αν λοιπόν δεν είσαι δεσμευμένος σε κάποιον πάροχο πάρε τηλέφωνο και ζήτα προσφορά. Αν το πρόγραμμα που έχεις είσαι στον ΟΤΕ μόλις κάνεις προσπάθεια να φύγεις σε άλλο πάροχο θα πάρεις αυτά που σου έγραψα κι άλλα πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΤΕ έχω και εγώ είμαι χρόνια πελάτης

Μπορείς άμα θες για λεπτομέρειες να μου στείλεις πμ

Εγώ παλιά είχα 4mbps και απεριόριστο και μου το άλλαξαν χωρίς να με ρωτήσουν και μου έβαλαν 24 και 30 λεπτά προς κινητά

Το ελάττωμα με το ΟΤΕ είναι ότι άλλη τιμή έχει άλλο μήνα και μετά από έξι μήνες αλλάζει

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παλιά είχα 4mbps και απεριόριστο και μου το άλλαξαν χωρίς να με ρωτήσουν και μου έβαλαν 24 και 30 λεπτά προς κινητά

Το ελάττωμα με το ΟΤΕ είναι ότι άλλη τιμή έχει άλλο μήνα και μετά από έξι μήνες αλλάζει

Να στο άλλαξαν "έτσι" δε παίζει. Προφανώς εσύ (ή κάποιος άλλος από το σπίτι) συμφώνησες προφορικά στην αλλαγή, μέσω τηλεφώνου. Δεν αλλάζουν αέρα πατέρα τα προγράμματα.

Όσο για το άλλο (το "ελάτωμμα" που λες), εσύ θέλεις να ξέρεις το κόστος στη διάρκεια του συμβολαίου με αναγωγή ανά μήνα. Τα τερτίπια που κάνουν αυτοί δε σε νοιάζουν.

Σου λέει π.χ. ότι (σε 12-μηνο συμβόλαιο) θα έχεις 30€ / μήνα για τους πρώτους 6 μήνες και 36,5€ / μήνα από εκεί και έπειτα. Κάνε τις πράξες. Σου έρχεται το πρόγραμμα (30*6 + 36,5*6) / 12 στα 33,25€ το μήνα. Αυτή είναι η τιμή του συμβολαίου σου.

Δημοσ.

Δεν με πήραν τηλέφωνα και δεν συμφώνησε κάνεις

Εσύ πόσο πλήρωνες στην αρχή? Έχεις εμπειρία από άλλες εταιρίες?

Γιατί στο ΟΤΕ δέχονται παζάρια άμα τους πω ότι θέλω να φύγω θα μου κάνουν καλύτερη προσφορά η θα μου πουν τραβά στο καλό σο

*βάλε και κάνα 2€ που θα στοιχίσει η αναγνώριση κλήσεως

Δημοσ.

Εγώ τα τελευταίο 1,5 χρόνο είμαι στον ΟΤΕ, με 24άρι internet, 250' σταθερά, 30' κινητά και εννοείται αναγνώριση κλήσεως. Δίνω 22€ το μήνα. Βέβαια ήταν αντιπροσφορά λόγω φορητότητας, δε θα βρεις τέτοιο πακέτο στο site τους. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν κάνεις φορητότητα θα σου κάνουν και εσένα κάποια καλή προσφορά.

Γενικότερα έχω εμπειρία από Cyta (μόνο internet), Vodafone (HOL) και Nova (Forthnet). 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα τελευταίο 1,5 χρόνο είμαι στον ΟΤΕ, με 24άρι internet, 250' σταθερά, 30' κινητά και εννοείται αναγνώριση κλήσεως. Δίνω 22€ το μήνα. Βέβαια ήταν αντιπροσφορά λόγω φορητότητας, δε θα βρεις τέτοιο πακέτο στο site τους. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν κάνεις φορητότητα θα σου κάνουν και εσένα κάποια καλή προσφορά.

Γενικότερα έχω εμπειρία από Cyta (μόνο internet), Vodafone (HOL) και Nova (Forthnet).

Και τα 250' είναι το μήνα η το δίμηνο?

Πως ήταν η εμπειρία από τις άλλες εταιρίες?

Δημοσ.

Το μήνα προφανώς. Σ' όλους ανά μήνα πάει.

Δεν έχω ουσιαστικό παράπονο από κανέναν, αν και δύσκολα θα έφευγα από ΟΤΕ, εφόσον με καλύπτει τιμολογιακά και σαν υπηρεσία.

Δημοσ.

Θα σου τα πω από εδώ για να μαθαίνουν τι γίνεται με τις εταιρίες και οι υπόλοιποι. Ημουν ΟΤΕ με 40 το μήνα+2 η αναγνώριση κλίσης δηλαδή το δίμηνο 84 ευρώ.Αποφασίζω να δω τιμές και σε άλλους παρόχους όπως καλή ώρα θέλεις να κάνεις κι εσύ. Επειδή την προηγούμενη φορά είχα δοκιμάσει Vodafone/Hol και φάγαμε τα μουστάκια μας(ας μην ανοίξουμε συζήτηση τώρα γι αυτούς) αποφασίζω να ζητήσω τιμή από Wind, μου δίνουν μία προσφορά 24αρι Internet με 23ευρώ το μήνα απεριόριστα σταθερά με δωρεάν αναγνώριση 6 ώρες κινητά από 200 λεπτά σε δύο καρτοκινητά της οικογένειας F2go και δωροεπιταγή Publik 70 ευρώ. Δεν τους είχα και πολύ εμπιστοσύνη όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet διότι πολύ παλιά επί εποχής Tellas είχα θέματα και ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Κάποια στιγμή κι ενώ ακόμη δεν είμαι ψημένος να αλλάξω τον ΟΤΕ και να πάω Wind με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν καινούρια προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες από 18 ευρώ και μετά για τα επόμενα δύο χρόνια από 23 ευρώ. Ξαφνιάστικα  και ενθουσιάστηκα μαζί οπότε τους λέω άιντε ας προχωρήσουμε και βλέπουμε όμως θέλω τους λέω να τελειώσει το συμβόλαιο που έχω με τον ΟΤΕ για να μην πληρώσω τέλη αποδέσμευσης και μετά να κάνουμε μαζί συνεργασία. Με διαβεβαίωσαν ότι έτσι θα γίνει όμως οι κύριοι χωρίς να τους έχω δώσει την άδεια χωρίς να έχω υπογράψει τίποτε πήραν την φορητότητα της γραμμής και ξαφνικά το δίκτυό μου έλεγε Wind, έγιναν πολλά εκείνη την περίοδο πριν δηλαδή από δύο μήνες δεν είναι πολύ παλιά η ιστορία και για να μην γράφω περισσότερα σου λέω την περίληψη αφού η γραμμή μου πήγε στη Wind η ταχύτητά μου έπεσε από τα 8 Mbps στα 4 Mbps αλλά όλο αυτό διήρκησε μόνο τρεις ημέρες διότι ο ΟΤΕ με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε αντιπροσφορά με ότι έδινε η Wind ακριβώς μόνο που τα 200 λεπτά είναι σε δύο Whats-Up της οικογένειας και η δωροεπιταγή ήταν για κατάστημα Γερμανός.Φυσικά ζήτησα τον λόγο από την Wind για αυτό που έκανε χωρίς την συγκατάθεσή μου και επειδή δεν ήθελε να υπαναχωρήσει και ζήταγε και τέλη αποσύνδεσης 160 ευρώ έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και τελικά πίστωσαν όλο το λογαριασμό και είμαι στον ΟΤΕ ξανά ,η σύνδεσή μου τώρα είναι 11Mbps κάτι που δεν είχα ποτέ και 30 ευρώ τελική τιμή κάθε μήνα για δύο χρόνια.Γι αυτό σου λέω αν θέλεις σοβαρότητα στη συνεννόηση κι όχι κουραφέξαλα μόνο στον ΟΤΕ.

• Like 2
Δημοσ.
chipakos λετε να τους πω φατσα φορα θελω προσφορα η να κανω το δυσκολο και να παω σε αλλοι εταιρια μηπως με παρουν?

να παω στον οτε η να παρω στα κεντρικα?εχω ακουσει πολλα για τα τηλεφωνα οτι αλλα σου λενε και αλλα βλεπεις στον λογαριασμο

και αν δεν με παρουν τη θα κανω?

και θα μπει ο οτε μεσα για ενα ατομο τωρα

Δημοσ.

chipakos λετε να τους πω φατσα φορα θελω προσφορα η να κανω το δυσκολο και να παω σε αλλοι εταιρια μηπως με παρουν?

να παω στον οτε η να παρω στα κεντρικα?εχω ακουσει πολλα για τα τηλεφωνα οτι αλλα σου λενε και αλλα βλεπεις στον λογαριασμο

και αν δεν με παρουν τη θα κανω?

και θα μπει ο οτε μεσα για ενα ατομο τωρα

Θέλει λίγο λεπτότητα διότι πρέπει τα πράγματα να φτάσουν σχεδόν στα άκρα. Τι εννοώ. Πρέπει να κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο οποιονδήποτε δεν έχει σημασία. Την επόμενη ή μεθεπόμενη ημέρα θα σε πάρουν τηλέφωνο από ΟΤΕ και θα σου κάνουν αντπροσφορά την οποία θα δεχτείς αλλά θα τους πεις ότι θέλεις να ενημερώσεις την εταιρία που έχεις κάνει αίτηση να δεις τι θα σου πουν κι έτσι δεν θα κάνεις τίποτε. Θα πάρεις τηλέφωνο την εταιρία που έδωσες φορητότητα θα τους πεις αυτά που σου πρόσφερε ο ΟΤΕ κι εκείνοι θα είναι πρόθυμοι να σου δώσουν κι άλλα κι άλλα κι άλλα  θα τους πεις θα το σκεφτώ (πρόσεχε η αίτηση φορητότητας τρέχει δεν θέλει καθυστερήσεις) παίρνεις τον ΟΤΕ και τους λες τα καινούρια που σου έδωσε η φορητότητα κι εκεί ο στόχος επιτεύχθηκε έχεις πάρει αυτό που ήθελες. Τώρα χρειάζεται η υπαναχώρηση που πρέπει να γίνει άμεσα διότι κύλησε ο χρόνος αφού έχεις συμφωνήσει ο ΟΤΕ θα σου πει την διαδικασία .. είναι FAX στην εταιρεία που είχες δώσει φορητότητα αυτοί δεν θα δέχονται διότι θα σου πουν άργησες θα τους απειλήσεις με καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν δεν υπαναχωρήσουν.........κλπ....κλπ αυτά είναι εν συντομία τα βήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...