Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω αγορασει ενα καινουργιο monitor το οποιο ειναι full hd 24' ενω το προιγουμενο που ειχα ηταν hd ready.Mε το παλιο μονιτορ ολα ετεχαν στις full αναλυσεις και ειχα πολυ ωραια εικονα,με το νεο εχω καλυτερη σαφως αλλα κολλαει του θανατα στα παιχνιδια ακομα και στην περιηγηση στο ιντερνετ εχει καποια κολληματα.Ειναι λογικο το καταλαβαινω αφου εχει παραπανω pixels να καλυψει η καρτα γραφικων,αλλα νομιζω οτι το συστημα ειναι δυνατο για αυτην την δουλεια,γνωμες?

Συστημα:
cpu:amd phenom II x4 965,oc στα 3,9ghz

gpu:sapphire radeon rx480 8gb nitro+

ram:8gb 2000mhz

mobo:asrock 970 performance

Δημοσ.

ειχα κατεβασει στην παλια οθονη χρειαζεται να τους ξαναεγκαταστησω λες?κολυματα του τυπου lags δηλαδη παγωμα για μερικα υπο-δευτερα και δευτερα μερικες φορες,συνεχομενα.

Δημοσ.

και εγω το ειχα απορια αυτο...τεσπα το εκανα και δεν εγινε τιποτα συνεχιζει το προβλημα.Συνοψιζοντας αλλαξα οθονη και απο hd ready 24' πηγα σε full hd 24' ο υπολογιστης δεν λειτουργισε καθολου 2 βδομαδες και τωρα με την καονουργια οθονη κολλαει.Το συστημα μου πιο πανω.Να πω επισης πως εχω παρατηρησει οτι οταν εχω πολυ καιρο να ανοιξω τον υπολογιστη αυτος κολλαει και σιγα-σιγα φτιαχνει μονος του(δεν ξερω τι παιζει εδω).

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χρειαζεται.Φαντασου να παιζεις και laggarei συννεχεια,αυτο συμβαινει.

Δημοσ.

Το ξερω και θα ηταν και πολυ καλυτερα μιας και εχουν DX12 αλλα στο μελλον τωρα δεν μπορω να αποχωριστω τα 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...