Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το τιμονι

driver2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω προβλημα με το αυτοκινητο μου οταν στριβω το τιμονι κανει ενα κρακ κρακ και το κανει κατα την διαρκει ππυ κινειτε το αμαξι χωρις να στριψω το τιμονι αλλα ο θορυβος ειναι πολυ δυνατος μηπως ξερεις κανενας τι μπορει να ειναι;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το κανει και κατατη διαρκεια.. καμια βαση μηπως κοπαναει? οπως και να εχει.. επειδη τα γκαπ γκαπ αυτα ειναι επικίνδυνα πανε ενα συνεργειο... 

Ναι ρε φιλε κορεατικο εχω μια χαρα αμαξια ειναι προς τι το γελιο

Φιλε nick ακουγετε οταν παω να στριψω το τιμονι σε μεγαλη κλιση οπως οταν κανουμε αναστροφη αλλα και οταν το αμαξι κανει καποια αναπηδηση και πολυ σπανια οταν πηγαινει σε ευθεια

• Like 2

Φιλε nick ακουγετε οταν παω να στριψω το τιμονι σε μεγαλη κλιση οπως οταν κανουμε αναστροφη αλλα και οταν το αμαξι κανει καποια αναπηδηση και πολυ σπανια οταν πηγαινει σε ευθεια

Δεν γελάει με το αμάξι σου φίλε μου αλλά με τη «μαντεψιά» του opcorsa ότι έχεις σίγουρα ή γαλλικό ή ιταλικό! :)

• Like 1

Μια χαρά αμάξια είναι, ακόμα και όταν κάνουν δυνατά κρακ κράκ  :cry:

Όταν κινείσαι με στριμμένο τιμόνι και ακούγεται κρακ κρακ, τότε φταίνε οι μπιλιοφόροι. Όταν έχουν μικρή φθορά ακούγονται ελάχιστα και μόνο όταν το τιμόνι είναι τέρμα στριμμένο. Όσο μεγαλώνει η φθορά ακούγεται και όταν είναι λιγότερο στριμμένο το τιμόνι, και πιο δυνατά. Η φθορά θα μεγαλώνει μέχρι να τους αλλάξεις ή μέχρι να ξεμείνεις!

Ο θόρυβος που κάνει στις αναπηδήσεις και στην ευθεία είναι κάτι άλλο.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις μαλλον μπιλιοφοροι θα ειναι

Φιλε joshua21 τι εννοεις να με αφησει εντελως δηλαδη δν θα στριβει το τιμονι;;

ωραιο το ριο φιλε, αν εχεις το καινουριο δηλαδη, πολυ καλο, γενικα τιμια τα κορεατικα δεν μπορω να πω τιποτα..

το θεμα ειναι οτι το προβλημα σου ειναι συναρτηση των δρωμων μας και της κακης οδηγησης, οποτε αλλαζεις μπιλιοφορους και προσεχεις στο εξης :P

ακομα και ιταλικο-γαλλικο αν ηταν παντως και παλι δεν θα εφταιγε αφου αυτα ειναι αναλωσιμα, βεβαια θα μου πεις οτι θα ειχε χαλασει ολο το αμαξι πολυ πιο πριν χαλασουν οι μπιλιοφοροι αλλα τελοσπαντων :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...