Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση του λάπτοπ απο skroutzoμαγαζο? Μου είπαν ότι το επισκευάζει η infoquest. Σε άλλα καταστήματα, όπως public, mediamarkt, plaisio μου είπαν ότι τα skroutzomagaza έχουν προιόντα παραεισαγωγής και θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Επίσης πέρα απο την εγγύση υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό το macbook σε σχέση με τα καταστηματα που ανέφερεα?

Δημοσ.

Αν το skroutzομαγαζο που θες να αγοράσεις το κάνει εισαγωγή από κάποια ευρωπαϊκή χώρα τότε δεν έχεις κανένα θέμα με την εγγύηση και το πας στην αντιπροσωπεία. Καλό είναι να κοιτάξεις να αναφέρει το "EU" αλλά ανα αγοράσεις από κάποιο μεγάλο skroutzoμαγαζο (πχ kaizershop) δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Όπως μπορεί να τύχει να αγοράσει ένα mabook από κάποια αλυσίδα (public, πλαίσιο κλπ) και να είναι χαλασμένο το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε κάποιο skroutzομαγαζο.

Αν το πάρεις από κάποιο skroutzομαγαζο να ρωτήσεις αν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση.

post-219161-0-03080400-1477137222_thumb.png

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση του λάπτοπ απο skroutzoμαγαζο? Μου είπαν ότι το επισκευάζει η infoquest. Σε άλλα καταστήματα, όπως public, mediamarkt, plaisio μου είπαν ότι τα skroutzomagaza έχουν προιόντα παραεισαγωγής και θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Επίσης πέρα απο την εγγύση υπάρχει πιθανότητα να είναι προβληματικό το macbook σε σχέση με τα καταστηματα που ανέφερεα?

Αν το macbook προοριζοταν για χωρα εκτος Eυρωπαικης ενωσης θα εχεις θεμα.

Μαζι τα παμε

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά κοίτα να λέει EU όμως πριν το παρεις. Δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση ούτε θα είναι προβληματικό επειδή είναι παραεισαγωγης. Όσες πιθανότητες έχεις να σου τύχει προβληματικό αν το αγοραζες από public άλλες τόσες πιθανότητες έχεις να είναι κ από κει. Θα είναι γνήσιο προϊόν μη σε αγχώνει. Αλλά είπαμε.... Κοίτα να γράφει EU

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η εγγυήση και απο κινα να το πάρεις ισχιεί παντου. 

εγώ με όσα μηχανήματα είχα απο αμερική ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα (με εγγύηση)

μου χουν επισκευάσει ακόμα και από student care που είχα στην αγγλία εδώ ελλάδα χωρίς πολλά πολλά (σου προσφέρουν 3 χρόνια εγγύησης.)

άρα αυτα τα EU που λέτε δεν ισχύειουν 

Δημοσ.

παιδια η εγγυήση και απο κινα να το πάρεις ισχιεί παντου. 

εγώ με όσα μηχανήματα είχα απο αμερική ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα (με εγγύηση)

μου χουν επισκευάσει ακόμα και από student care που είχα στην αγγλία εδώ ελλάδα χωρίς πολλά πολλά (σου προσφέρουν 3 χρόνια εγγύησης.)

άρα αυτα τα EU που λέτε δεν ισχύειουν 

Η εγγυηση ισχυει για χωρες της ΕΕ 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή άμα πάω στη Βουλγαρία ή στην Πολωνία και φέρω ένα mac θα είναι παραεισαγωγής;;; Αυτά τα λένε για να φοβίζουν τον κόσμο και να μην αγοράζει από τον Σκρούντζ πιο φτηνά και να κονομάνε τα Πλαίσο Public κλπ... Ντροπή τους...

Από όπου στον κόσμο και να αγοράσεις η εγγύηση ισχύει παντού.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επειδή βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται, υπάρχει κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσω αν ισχύει το μόνο EU ή είναι παγκόσμια?

Δημοσ.

Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω η εγγύηση της Apple έχει παγκόσμια κάλυψη 1 έτους.

Αν το αγοράσεις από το skroutz (δηλαδή Ελληνικό = Ευρωπαϊκό μαγαζί) έχει και 2ο χρόνο εγγύηση με την απόδειξη αγοράς. Τώρα στα Αμερικάνικα vs Ευρωπαϊκά αυτό που αλλάζει είναι το πλήκτρο enter που στα μεν Αμερικάνικα είναι οριζόντιο ενώ στα Ευρωπαϊκά κάθετο. 

Επίσης η επέκταση εγγύησης Applecare 3 ετών έχει κι αυτή παγκόσμια κάλυψη για 3 χρόνια ακόμα και αν το αγόρασες από  την Ζουαζιλάνδη. 

• Like 2
Δημοσ.

ρωτα την apple   απλα πραγματα και θα σου απαντησουν 

και για να καταλαβω οι παρα εισαγωγες δεν ειναι γνησια τα μηχανηματα??και οι κανονικες ειναι  η δεν εχουν πληρωθει η ειναι κλεμμενα ?

να μην τρελλαθουμε

η εγγυηση ειναι μια και μοναδικη....

Δημοσ.

ρωτα την apple   απλα πραγματα και θα σου απαντησουν 

και για να καταλαβω οι παρα εισαγωγες δεν ειναι γνησια τα μηχανηματα??και οι κανονικες ειναι  η δεν εχουν πληρωθει η ειναι κλεμμενα ?

να μην τρελλαθουμε

η εγγυηση ειναι μια και μοναδικη....

Φυσικά και είναι γνήσια!

Δημοσ.

Η εγγυηση ενος ετους ειναι παγκοσμια (απο οπου και να το αγορασεις και εκτος Ευρωπαικης ενωσης) και γινεται με την καταχωρηση του serial number αυτοματως την πρωτη φορα που στηνεις το macbook και στελνει τα δεδομενα στους servers της apple οταν κανεις login στο icloud.

Σε αυτη τη περιπτωση την εγγυηση καλυπτει - αναλαμβανει εξουσιοδοτημενο service

Ελεγχεται μαλιστα και online εδω

https://checkcoverage.apple.com/au/en/

Περαν αυτου λογω ευρωπαικης νομοθεσιας παρεχονται 2 ετη στην οποια η apple λεει τραβα στο καταστημα πωλησης (εκει δε γνωριζω τι ακριβως παιζει)

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

• Like 1
Δημοσ.

Η εγγυηση ενος ετους ειναι παγκοσμια (απο οπου και να το αγορασεις και εκτος Ευρωπαικης ενωσης) και γινεται με την καταχωρηση του serial number αυτοματως την πρωτη φορα που στηνεις το macbook και στελνει τα δεδομενα στους servers της apple οταν κανεις login στο icloud.

Σε αυτη τη περιπτωση την εγγυηση καλυπτει - αναλαμβανει εξουσιοδοτημενο service

Ελεγχεται μαλιστα και online εδω

https://checkcoverage.apple.com/au/en/

Περαν αυτου λογω ευρωπαικης νομοθεσιας παρεχονται 2 ετη στην οποια η apple λεει τραβα στο καταστημα πωλησης (εκει δε γνωριζω τι ακριβως παιζει)

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

Ευχαριστώ. Νομίζω με κάλυψες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...