Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το G3 μαυρα χαλια ειχε.Μεσα στα προβληματα η συσκευη και θελανε και 1440p οθονη....

μια χαρά είναι το g3, το δικό μου κοντεύει τα δύο χρόνια απροβλημάτιστα 

μόνο παράπονο φυσικά η μπαταρία που δεν πας με τίποτα πάνω από 4 ώρες sot 

• Like 1
Δημοσ.

Σαν φρέσκος κάτοχος του g5 το τηλ ειναι αστέρι. Δημιουργήθηκαν μεν προσδοκίες με τα αρθρωτά έξτρα, δεν δικαιώθηκαν, αλλά δεν παύει to g5 να ειναι υπερτούμπανο και τα κάνει όλα γρήγορα, καλά, στο υψηλότερο επίπεδο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε προδιαγραφές για smartphone.

Μπράβο LG (πρώην μου το nexus 5x, σούπερ κι αυτό)

Δημοσ.

Μετά τον θρύλο (Lg G2), έχω την εντύπωση ότι η Lg είχε φθίνουσα πορεία. Μακάρι το g6 να είναι κάτι καλό!

Ο διάδοχος του G2 βγήκε αλλά είναι μόνο για Ιαπωνία 

gsmarena_002.jpggsmarena_004.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά είναι το g3, το δικό μου κοντεύει τα δύο χρόνια απροβλημάτιστα 

μόνο παράπονο φυσικά η μπαταρία που δεν πας με τίποτα πάνω από 4 ώρες sot 

Ήσουν από τους τυχερούς πολλοί είχαν θέματα με  την οθόνη και ράγισμα στο πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ήσουν από τους τυχερούς πολλοί είχαν θέματα με  την οθόνη και ράγισμα στο πλαίσιο.

ναι, ίσως γιατί πήρα πολύ μεταγενέστερη παρτίδα και δεν έφαγα τη φόλα των πρώτων 

επίσης και η αδερφή μου είναι κωλόφαρδη με το g4 το οποίο παρόλο είναι στην επικίνδυνη φουρνιά των bootloop δουλεύει απροβλημάτιστα 

Δημοσ.

Πρέπει να ανέβει λίγο στα επίπεδα της σαμσουνγκ.είχα το g2 καταπληκτικό...πήρα το g3...ραγισματα σε κάθε τρύπα και κίτρινη οθόνη...ότι χειρότερο.για τη μπαταρία τι να πω...

Δημοσ.

Δεν είναι κακό κινητό απλά μια φθηνή ναυαρχίδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό samsung,apple  με ακριβά άχρηστα accesories...θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα αλλά αυτό δεν το βγάζει και άχρηστο. 

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασαν κτ νεο, δεν πετυχε και το αποσυρουν. There's nothing wrong with that.

Προσωπικα προτιμω την προσεγγιση τους στο v10 & v20. Αυτα τα δυο κινητα τα θεωρω πολυ σωστα.

ναι, ίσως γιατί πήρα πολύ μεταγενέστερη παρτίδα και δεν έφαγα τη φόλα των πρώτων 

επίσης και η αδερφή μου είναι κωλόφαρδη με το g4 το οποίο παρόλο είναι στην επικίνδυνη φουρνιά των bootloop δουλεύει απροβλημάτιστα 

Φιλε εισαι παρα πολυ τυχερος. Εγω το G3 το κρατησα ενα μηνα και το εδωσα. Δεν αντεξα! Κολλαγε ακομη και στον dialer. Και να φανταστεις οτι ειχα την εκδοση με τα 3GB ram. 

Δημοσ.

Εγω ημουν πολυ δεκτικος στο εγχειρημα αυτο του g5, αλλα.... οχι ρε LG δεν θα σκασω ενα καρο λεφτα για μια τετοια φθηνιαρικη κατασκευη. Φινιρισμα, συναρμογη χαλι, κοιταζεις το κινητο πλαγιως και τα πλαστικα κανουν κουρμπες.

Καταλαβαιτε το, κινητο ναυαρχιδα που αν κρυψεις το λογοτυπο το κοβεις για 120 ευρω θα παει απατο. Η Apple ξερει πολυ καλα που βαδιζει.

Δημοσ.

Φιλε εισαι παρα πολυ τυχερος. Εγω το G3 το κρατησα ενα μηνα και το εδωσα. Δεν αντεξα! Κολλαγε ακομη και στον dialer. Και να φανταστεις οτι ειχα την εκδοση με τα 3GB ram. 

έστρωσε πολύ με τα update, στην 6.0 δηλαδή πετάει συγκριτικά με το πώς ήταν όταν βγήκε, αλλά εκεί άρχισαν να υπάρχουν μικροθεματάκια σταθερότητας (που σε κάποιους έγιναν bootloop στυλ g4 βέβαια) τα οποία νομίζω ότι πλέον έχουν λύσει σχεδόν τελείως 

δεν είναι τέλεια συσκευή, αλλά για 300€ που την πήρα είναι μια χαρά και τρώει πολλή χρήση και είχε και αρκετή υποστήριξη από την lg (τον περασμένο μήνα είχαμε update) 

θέλω να την αλλάξω κάποια στιγμή, αλλά δε καίγομαι κιόλας να σου πω την αλήθεια 

με σκοτωμένο g5 στα 300 ίσως.. 

• Like 1
Δημοσ.

Την LG την εκτιμώ στο mobile τμήμα της, γιατί πραγματικά παρουσιάζει κάτι διαφορετικό κάθε φορά. 

Μόνο μελανό κομμάτι, το G3, που ποτέ δεν εκτίμησα. 

To G5 πάντως έχει πολύ όμορφο design. Δε θα το έπαιρνα για τον αρθρωτό του σχεδιασμό βέβαια. 

Πλέον, όλα τα κινητά τηλέφωνα, με εξαίρεση τη σειρά note της samsung (ας παραμερίσουμε το φιάσκο) είναι ίδια μεταξύ τους. Πανίσχυρα όλα, παραπλήσια χαρακτηριστικά. Τι περισσότερο έχει να μας χαρίσει η τεχνολογία άραγε; 

Ακόμα και το εμπορικό iphone 7, τι το ενδιαφέρον και διαφορετικό μας παρουσίασε; Για να μη μιλήσω για το iOS, που πλέον είναι αδιάφορο. Ναι, σφαιράτο, αλλά αδιάφορο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...