ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια ...ειναι η πρωτη φορα που χτιζω ενα pc απο το 0 και θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι δυνατον . Απ οτι εχω δει δεν ειναι καποια δυσκολη διαδικασια ..αλλα εχω καποιες αποριες .Αρχικα σε πολλα βιντεο στο στο ιντερνετ ακουω να αναφερουν τον στατιστικο ηλεκτρισμο και οτι μπορει να βλαψει την μητρικη ...πως μπορω να απαλαγω απο αυτο το προβλημα ? Επισης αφου συναρμολογησω το pc τι ρυθμησεις πρεπει να κανω ωστε να περασω το λειτουργικο στον ssd ? Να αναφερω οτι ο σκληρος μ (hdd) εχει μεσα λειτουργικο αλλα εγωθελω να περασω το λειτουργικο στον ssd και να εχω τον σκληρο για να αποθηκευσω αρχεια κτλπ. Αν κατα την γνωμη σας υπαρχουν βηματα / σημεια τα οποια χρειζουν προσοχης για ενα πρωταρη παρακαλω πειτε μου ..ευχαριστω πολυ παιδια
NickTheGamer95 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια ...ειναι η πρωτη φορα που χτιζω ενα pc απο το 0 και θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι δυνατον . Απ οτι εχω δει δεν ειναι καποια δυσκολη διαδικασια ..αλλα εχω καποιες αποριες .Αρχικα σε πολλα βιντεο στο στο ιντερνετ ακουω να αναφερουν τον στατιστικο ηλεκτρισμο και οτι μπορει να βλαψει την μητρικη ...πως μπορω να απαλαγω απο αυτο το προβλημα ? Επισης αφου συναρμολογησω το pc τι ρυθμησεις πρεπει να κανω ωστε να περασω το λειτουργικο στον ssd ? Να αναφερω οτι ο σκληρος μ (hdd) εχει μεσα λειτουργικο αλλα εγωθελω να περασω το λειτουργικο στον ssd και να εχω τον σκληρο για να αποθηκευσω αρχεια κτλπ. Αν κατα την γνωμη σας υπαρχουν βηματα / σημεια τα οποια χρειζουν προσοχης για ενα πρωταρη παρακαλω πειτε μου ..ευχαριστω πολυ παιδια 1.Για αντιστατικό ηλεκτρισμό μην φοβάσαι δεν παθαίνουν τίποτα με γυμνά χέρια,2. όταν με το καλό στίσεις το pc θα πρέπει να πας στο bios να βάλεις ημ/ώρα και να βάλεις σαν 1 boot το cd η το usb που θα έχεις τα windows εάν θες να κάνεις εγκατάστασή,και για να περάσεις τα αρχεία από hd to ssd δες το βίντεο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα