John182 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ποιο από αυτά το τρία smartphones μου προτείνετε.Τείνω προς το Nexus αλλά διάβασα ότι έχει αδύναμο και όχι καλής ποιότητας ηχείο,ισχύει;Το πρόβλημα λύνεται με ακουστικά;Επίσης το πρόβλημα με την κίτρινη οθόνη διορθώνεται με μια ρύθμιση στις επιλογές για προγραμματιστές;
John182 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Θα ήθελα μόνο από Ελλάδα γιατί το χρειάζομαι άμεσα.
AlienTechGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα με την κίτρινη οθόνη, ναι λύνεται μέσω μιας απλής ρύθμισης, στις "επιλογές για προγραμματιστές". Όσο αναφορά τον ήχο, το ηχείο είναι όντως μέτριο. Από τα ακουστικά, είναι σαφέστατα καλύτερος ο ήχος, αλλά θεωρώ ότι και πάλι είναι ένα κλικ πιο κάτω, σε σύγκριση με το Xperia Z3. (έχουν περάσει και τα 2 κινητά, από τα χέρια μου)
ziaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 πάρε το z3 που έχει ράδιο, επέκταση μνήμης, είναι αδιάβροχο με στερεό ηχεία και αν θες stock android υπάρχει επίσημη rom που την περνάς πολύ εύκολα ... και το βασικότερο πολύ καλύτερη μπαταρία απ το nexus που είναι απλά τραγική 1
2.1Ohm Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ζ3 ή Nexus θα πάρεις! Το 2ο έχει πολύ κλτρη κάμερα θα πάρει nougat 7.1.1(έχει ήδη πάρει beta, κ θα πάρει και την 8αρα έκδοση) αλλά αδύναμο ηχιεο μέτρια μπαταρία! Ζ3 ποιότητα κατασκευής αδιάβροχο καλά ηχεία as card αλλά χειρότερη κάμερα δν θα πάρει nougat πιο αργό επεξεργαστή! Εγώ θα πήγαινα σε Nexus πάντως ο μόνος που το έδωσα ήταν γτ αρχικά ήθελα κτ μεγαλύτερο κ πήγα στο Nexus 6p ! Μου άρεσε υπερβολικά πολύ ή nougat rom μεγάλη βελτίωση από την marshmallow αξίζει μόνο κ μόνο για software να το πάρεις
John182 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Κάποια άλλη γνώμη;Επίσης το nexus έχει πρόβλημα bootloop;
AlienTechGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το Nexus 5X, δεν έχει πρόβλημα με bootloop. Επίσης, το Xperia Z3 έχει ελαφρώς καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, 3GB RAM (έναντι 2GB που έχει το Nexus) και εγγραφή 1080p/60fps βίντεο. Προσωπικά, αν και λατρεύω το software του Nexus, θα πήγαινα στο Z3 κι ας είναι παλαιότερο.
Ntelosxxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το Nexus 5X, δεν έχει πρόβλημα με bootloop. Επίσης, το Xperia Z3 έχει ελαφρώς καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, 3GB RAM (έναντι 2GB που έχει το Nexus) και εγγραφή 1080p/60fps βίντεο. Προσωπικά, αν και λατρεύω το software του Nexus, θα πήγαινα στο Z3 κι ας είναι παλαιότερο.Εχει ακουστεί απο κανα 2 παιδια του φόρουμ για bootloop στο 5x. Εγω προσωπικά δεν θα το έπαιρνα για αλλους λογους, sd, ποιότητα κατασκευής και μπαταρία. Τωρα sony και sammy ειναι και θεμα γουστου. Δεν εχουν τεραστιες διαφορες. Εχω το a5 2016, ειχε περάσει κι απτα χέρια μου το z3 και το a5 μου αρεσει πιο πολυ, αλλα και το z3 ειναι πολυ καλό αλλα πολυ παλιο, αυτος ειναι ο λογος που επέλεξα a5.
ziaba Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το Nexus 5X, δεν έχει πρόβλημα με bootloop. Επίσης, το Xperia Z3 έχει ελαφρώς καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, 3GB RAM (έναντι 2GB που έχει το Nexus) και εγγραφή 1080p/60fps βίντεο. Προσωπικά, αν και λατρεύω το software του Nexus, θα πήγαινα στο Z3 κι ας είναι παλαιότερο. Μέτα από αναβάθμισή σε nougat πολλά 5x πέσαν σε bootloop πως δεν υπάρχει πρόβλημά Εχει ακουστεί απο κανα 2 παιδια του φόρουμ για bootloop στο 5x. Εγω προσωπικά δεν θα το έπαιρνα για αλλους λογους, sd, ποιότητα κατασκευής και μπαταρία. Τωρα sony και sammy ειναι και θεμα γουστου. Δεν εχουν τεραστιες διαφορες. Εχω το a5 2016, ειχε περάσει κι απτα χέρια μου το z3 και το a5 μου αρεσει πιο πολυ, αλλα και το z3 ειναι πολυ καλό αλλα πολυ παλιο, αυτος ειναι ο λογος που επέλεξα a5. το Α5 μπορεί να ναι πιο πρόσφατη συσκευή άλλα έχει 5 φορές χειρότερή κάρτα γραφικών απ το Ζ3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα