joakim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα. Εχουμε συνδεση στον ΟΤΕ ,30αρα(τοσο δινει στην περιοχη,δεν εχει 50αρα).Κανω speedtest και μου δειχνει 28 download και 2 upload. Yπαρχει περιπτωση να εχουμε μεγαλυτερο upload (το download δεν μας νοιαζει); Μπορει να γινει κατι; Σορρυ αν οι ερωτησεις ειναι λιγο ακυρες,αλλα δεν εχω και τοσες γνωσεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 νμζ 2,5 ειναι το μεγιστο που μπορεις να παρεις...δες απο το ρουτερ σου οχι το speed test!
joakim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 νμζ 2,5 ειναι το μεγιστο που μπορεις να παρεις...δες απο το ρουτερ σου οχι το speed test! πως το βλεπω;
vasi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα. Εχουμε συνδεση στον ΟΤΕ ,30αρα(τοσο δινει στην περιοχη,δεν εχει 50αρα).Κανω speedtest και μου δειχνει 28 download και 2 upload. Yπαρχει περιπτωση να εχουμε μεγαλυτερο upload (το download δεν μας νοιαζει); Μπορει να γινει κατι; Σορρυ αν οι ερωτησεις ειναι λιγο ακυρες,αλλα δεν εχω και τοσες γνωσεις. αν έχεις μικρή απόσταση από το κέντρο μπορείς να κάνεις μετεγγραφή στην wind με 10 upload
joakim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 αν έχεις μικρή απόσταση από το κέντρο μπορείς να κάνεις μετεγγραφή στην wind με 10 upload Τους πηρα τηλ και ηταν (περιεργο) πολυ τιμιοι σε αυτα που μου ειπαν:δεν θα δω διαφορες στις ταχυτητες.
vasi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τους πηρα τηλ και ηταν (περιεργο) πολυ τιμιοι σε αυτα που μου ειπαν:δεν θα δω διαφορες στις ταχυτητες. μπες στο σαιτ της cyta και δες αν η διεύθυνση σου υποστηρίζει vdsl, ελεγχος Διαθεσιμότητας , αλλά θα δεις και την απόστασή απο το ak, και η cyta δίνει δεκάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα