Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εχω ενα πρόβλημα με το πσ μου οταν το ανοιγω μερικές φορές μου λεει no bootable devive κάποιες αλλες φορες ανοιγουν ολα γυρνανε οι ανεμιστηρες αλλα δεν δινει σημα η οθονη αν αν ανοίξει και μπει στο λειτουργικό μετα απο λιγο κολλάει ολο το πσ και αναγκαστικά πρεπει να το σβησω εχω αλλαξει motherboard ram gpu αλλα δεν ξερ τι φταίει μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ευχαριστώ

Και σκληρό εχω αλλαξει

Δημοσ.

Χλωμό λίγο να φταίει ο επεξεργαστής, δεν θα είχες πρόβλημα με τους δίσκους.

Τί τροφοδοτικό έχεις και πόσα χρόνια το έχεις ;;

Δημοσ.

Γράψε σε παρακαλώ τί cpu και gpu έχεις καθώς και τα watt του τροφοδοτικού σου αν και είμαι 99,90% σίγουρος ότι φταίει αυτό.

Δημοσ.

Ουσιαστικά έχεις αλλάξει ολόκληρο το πισί εκτός από cpu & psu.

Τα προβλήματα που αναφέρεις εμένα με οδηγούν προς το τροφοδοτικό.

Μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση σε πισί με καρτά γραφικών θηρίο και τροφοδοτικό της πλάκας το οποίο μετά από 2 χρόνια χρήσης έκανε παρόμοια κολλήματα.

Εδώ http://www.anandtech.com/show/3985/three-550w-psus-for-different-prices/2 έχει ένα τεστ για το 550watt της εν λόγο εταιρείας και απλώς διάβασε τί λένε στο τέλος για να καταλάβεις πόσο «ποιοτικά» είναι.

Τα 650watt που λέει το δικό σου ότι είναι μην εκπλαγείς αν φτάνουν με το ζόρι κάνα 300ρι.

Ιδανικά αν μπορείς να δανειστείς ένα καλό τροφοδοτικό να κάνεις δοκιμή (καλό εννοώ κάνα ποιοτικό 450ρι-550ρι, όχι τίποτα θηρίο) από κάνα φίλο.

Διαφορετικά πάρε ένα επώνυμο 550ρι και πιστεύω ότι θα είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...