Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά άτομα μου λένε να πάρω το macbook pro 13, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι value for money για τα χαρακτηριστικά που έχει. Ποιά λάπτοπ είναι συγκρίσιμα με το macbook και είναι value for money?

Δημοσ.

Αν κοιτας πριμιουμ και στα windows πριμιουμ θα πληρωσεις,xps 13,spectre κοκ,vfm σε αυτη τη κατηγορια ισως κανα yoga pro η asus zenbook αλλα παλι οχι τζαμπα με σοβαρα σπεκ.

Δημοσ.

Αν κοιτας πριμιουμ και στα windows πριμιουμ θα πληρωσεις,xps 13,spectre κοκ,vfm σε αυτη τη κατηγορια ισως κανα yoga pro η asus zenbook αλλα παλι οχι τζαμπα με σοβαρα σπεκ.

Premium εννοεις Ultrabook? Δεν με ενδιαφέρει να είναι ultra book. Με ενδιαφέρει τα specs που θα έχει να είναι για τα λεφτά που δίνω. Να μην δίνω δηλαδή 1600 για 8 gb ram

Δημοσ.

μη κοιτας μονο τα specs... δε λενε ολη την αληθεια.

Κι εξαρταται τι το θες.

Αν το θες για παιχνιδια, προφανως πρεπει να πας σε pc.

Αν το θες για photo-video editing, προφανως σε mac

Εχω και τα 2 , και με το FCPX για editing kai Motion για Compositing, ειμαι πιο γρηγορος σε Mac με χειροτερα specs απ οτι σε pc με καλυτερα specs.

Δημοσ.

μη κοιτας μονο τα specs... δε λενε ολη την αληθεια.

Κι εξαρταται τι το θες.

Αν το θες για παιχνιδια, προφανως πρεπει να πας σε pc.

Αν το θες για photo-video editing, προφανως σε mac

Εχω και τα 2 , και με το FCPX για editing kai Motion για Compositing, ειμαι πιο γρηγορος σε Mac με χειροτερα specs απ οτι σε pc με καλυτερα specs.

Δεν το θέλω για παιχνίδια. Για coding το θέλω, αλλα για τα λεφτά του τα 8gb ram μου φαίνονται πολύ λίγα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...