Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω το MLS iQTalk Flame Model: iQ1502a. Το κινητό το έκανα reset και τώρα με το που ανοίγει , μου ζητάει τα στοιχεία (Gmail και Password) από την Google τα οποία δεν θυμάμαι. Δεν προχωράει χωρίς αυτά τα στοιχεία. Γίνεται κάπως να μην βάλω τα στοιχεία και να το ανοίξω ή έστω να αλλάξω τα στοιχεία? Θα σας ευχαριστούσα για μία άμεση απάντηση.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η ασφαλεια στο ανδροιδ 5 και 6(λολλιποπ και μαρσμαλλοου). Ετσι αν σου κλεψουν ή χασεις την συσκευη ειναι αχρηστη για οποιον την βρει. Προσπαθησε να τα θυμηθεις

Δημοσ.

Μαλλον δεν γνωριζεις καλα αυτο το feature που εβαλε η google στα ανδροιδ 5 και 6. Αν ΔΕΝ βαλει τα στοιχεια που εβαλε οταν ανοιξε πρωτη φορα την συσκευη( γμαιλ κωδικος) ,τοτε παπαλα....

Δημοσ.

Μαλλον δεν γνωριζεις καλα αυτο το feature που εβαλε η google στα ανδροιδ 5 και 6. Αν ΔΕΝ βαλει τα στοιχεια που εβαλε οταν ανοιξε πρωτη φορα την συσκευη( γμαιλ κωδικος) ,τοτε παπαλα....

Όχι πρώτη φορά γενικά Gmail "αποδεκτό" που έχει ενεργοποιηθεί προηγούμενος ή συσκευή! Δλδ άμα έχει αλλάξει 3 κατόχους ο δεύτερος πρέπει να βάλει του πρώτου ο 3ος όμως είτε του πρώτου είτε του 2ου βάλει είναι το ίδιο!

Δημοσ.

Καταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω. Υποθετουμε ομως οτι αν ειναι αγορα απο 2ο χερι,ο πρωην κατοχος εχει αφαιρεσει κλειδωμα οθονης και λογαριασμο απο την συσκευη. Εγω παλι,υποθετω οτι ειναι ο 1ος κατοχος της συσκευης και εβαλε ενα "επιπολαιο" μοτιβο και ενα "επιπολαιο" γμαιλ. Ετσι συναντηθηκαν οι απαραιτητοι οροι για να κλειδωσει η συσκευη. Επειτα ξεχασε το μοτιβο και λεει"ας κανω ενα χαρντ ριζετ" και εκει την πατησε

Δημοσ.

Ή απλά είναι κλεμμένο/χαμενο και νζμε έτσι θα την γλιτώσει , πυο είναι το πιο πιθανό γτ όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένα ξέρουν ότι υπάρχει αυτό το "ενδεχόμενο" οπότε φροντίζουν να βάλουν κανονικά στοιχεία!

Άμα έχεις απόδειξη ηβκουτι μπορείς να το πας σέρβις και να στο ξεμπλοκαρουν άμα δν έχεις τπτ δν μπορείς να κάνεις κ τπτ ψάξε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη

Δημοσ.

Δεν μου περασε καθολου απο τον νου η σκεψη "κλεμμενο"... Μιλαμε για τουρμπο(τρομαρα τους)-χ. Πρεπει να ηταν "κομματια" οποιος το εκανε,αν συνεβη κατι τετοιο

Δημοσ.

Το κινητο δεν ειναι κλεμμενο. Επισης εχω στειλει e-mail στην εταιρια MLS και μου ζητανε 25 ευρω για να το κανουν χωρις τα εξοδα αποστολης οποτε ειπα να την ψαξω μονος μου. Μηπως αν ξαναβαζαμε το android ? Δεν θα εφευγε αυτο το κλειδωμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...