Galadian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα θέλω τα φώτα σας για την συγκεκριμένη υδρόψυξη εδώ και κάποιο καιρό άκουγα έναν ήχο από το pc ψιλό ενοχλητικό αλλα επειδή ήμουν σχετικά μακριά δεν με πείραζε κιόλας τώρα χρειάστηκε να ανεβάσω το pc στο γραφείο έτσι ο θόρυβος έγινε θέμα άνοιξα το pc και βρήκα ότι το πρόβλημα είναι στο pump τις υδροψυξης όταν το έβγαζα off το καλώδιο δεν ακουγότανε τίποτα όταν το έβαζα πάλι ο θόρυβος! και το ερώτημα είναι το εξής υπάρχει πρόβλημα ? αν ναι το καλύπτει η εγγύηση αν το πάω πίσω ? το video από κάτω κανει σχεδόν τον ίδιο θόρυβο με εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Πολλές αντλίες βγάζουν πρόβλημα αν λειτουργεί κανονικά δεν ξέρω αν την δεχτούν πίσω η και ακόμα χειρότερα αν δώσουν ίδια αν κάνει λιγότερο θόρυβο Από την άλλη βέβαια δοκίμασε να μιλήσεις με την corsair γιατί έχουν πολύ καλό after sale support Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galadian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 έκανα ticket και δεχτήκανε RMA λοιπόν μια ερώτηση ακόμα το στέλνω εγώ η μπορώ να το δώσω στο eshop και να τους πω ότι δέχτηκαν RMA και να το πάνε αυτοί ; η θα αρχίσουν τα κλασικά τους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 έκανα ticket και δεχτήκανε RMA λοιπόν μια ερώτηση ακόμα το στέλνω εγώ η μπορώ να το δώσω στο eshop και να τους πω ότι δέχτηκαν RMA και να το πάνε αυτοί ; η θα αρχίσουν τα κλασικά τους;; Αμα ανοιξες ticket στην corsair το στελνεις εσυ , το eshop (και γενικοτερα καθε καταστημα) περνει απο καποιον αντιπροσωπο και οχι απευθειας απο corsair , αν το ριξεις λιγο οτι δυσκολευεσαι οικονομικα κτλ θα σου καλυψουν και μεταφορικα , αν βιαζεσαι απο την αλλη υπαρχει και το advance RMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα