Προς το περιεχόμενο

Πιθανό πρόβλημα Η110i GT

Galadian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θέλω τα φώτα σας για την συγκεκριμένη υδρόψυξη εδώ και κάποιο καιρό άκουγα έναν ήχο από το pc ψιλό ενοχλητικό αλλα επειδή ήμουν σχετικά μακριά δεν με πείραζε κιόλας τώρα χρειάστηκε να ανεβάσω το pc στο γραφείο έτσι ο θόρυβος έγινε θέμα άνοιξα το pc και βρήκα ότι το πρόβλημα είναι στο pump τις υδροψυξης όταν το έβγαζα off το καλώδιο δεν ακουγότανε τίποτα όταν το έβαζα πάλι ο θόρυβος! και το ερώτημα είναι το εξής υπάρχει πρόβλημα ? αν ναι το καλύπτει η εγγύηση αν το πάω πίσω ? το video από κάτω κανει σχεδόν τον ίδιο θόρυβο με εμενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Πολλές αντλίες βγάζουν πρόβλημα αν λειτουργεί κανονικά δεν ξέρω αν την δεχτούν πίσω η και ακόμα χειρότερα αν δώσουν ίδια αν κάνει λιγότερο θόρυβο

Από την άλλη βέβαια δοκίμασε να μιλήσεις με την corsair γιατί έχουν πολύ καλό after sale support

έκανα ticket και δεχτήκανε RMA λοιπόν μια ερώτηση ακόμα το στέλνω εγώ η μπορώ να το δώσω στο eshop και να τους πω ότι δέχτηκαν RMA και να το πάνε αυτοί ; η θα αρχίσουν τα κλασικά τους;;

• Moderators

έκανα ticket και δεχτήκανε RMA λοιπόν μια ερώτηση ακόμα το στέλνω εγώ η μπορώ να το δώσω στο eshop και να τους πω ότι δέχτηκαν RMA και να το πάνε αυτοί ; η θα αρχίσουν τα κλασικά τους;;

Αμα ανοιξες ticket στην corsair το στελνεις εσυ , το eshop (και γενικοτερα καθε καταστημα) περνει απο καποιον αντιπροσωπο και οχι απευθειας απο corsair , αν το ριξεις λιγο οτι δυσκολευεσαι οικονομικα κτλ θα σου καλυψουν και μεταφορικα , αν βιαζεσαι απο την αλλη υπαρχει και το advance RMA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...