arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Είναι άχρηστο το dx 12 σε Maxwell based gpus ένας, μόνο σε Pascal και κολλάει ο αλλος Ρε παλληκάρια την παλεύετε η γράφουν 15 χρόνα ότι να ναι από εδώ και από εκεί δηλαδή απευθύνομαι και προς το διαχειρηστη του τομέα των gpus δηλαδή έχει το ελεύθερο ο οποιοσδήποτε να γράφει της ψ.... το χαβά και μα τα διαβάζουμε και στα σοβαρά????? Η παραπληροφόρηση δεν ενοχλεί κανένα????
spyros007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Για πες μας εσυ που ξερεις καλυτερα λοιπον και δεν το λεω ειρωνικά.
arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Tι να πω ακριβως δηλαδη το προφανες οτι dx 12 support γραφει στο site της nvidia ποιες gpus υποστηριζουν και οτι σε ashes of singularity, hitman, rise of the tomb raider, forza apex σε 4Κ και dx 12 παιζω μια χαρα χωρις drops χωρις τιποτε με Maxwell Sli
Zandim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 εγω θελω να δω dx11 vs dx12 σε nvidia στα υπαρχοντα παιχνιδια τι fps βγαζουν αφου οπτικη διαφορα δεν υπαρχει.
fallen4ngel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Tι να πω ακριβως δηλαδη το προφανες οτι dx 12 support γραφει στο site της nvidia ποιες gpus υποστηριζουν και οτι σε ashes of singularity, hitman, rise of the tomb raider, forza apex σε 4Κ και dx 12 παιζω μια χαρα χωρις drops χωρις τιποτε με Maxwell Sli Σου είπε κανείς ότι δεν παίζει; Το ότι παίζει χειρότερα ή απλά το ίδιο με DX11 δεν σου λέει κάτι; Μιας και όλα τα site λένε το ίδιο ε βγάλε ρε φίλε και εσύ μία μέτρηση με DX11 DX12 να τους κάνεις όλους ρόμπα αν λένε ψέμματα. Τα υπόλοιπα σχόλια με τα κοσμητικά επίθετα και τις .... τα αφήνω εκτός Είπαμε να λέμε ότι θέλουμε αλλά όχι και έτσι!!! εγω θελω να δω dx11 vs dx12 σε nvidia στα υπαρχοντα παιχνιδια τι fps βγαζουν αφου οπτικη διαφορα δεν υπαρχει. Στην καλύτερη ίδια fps στην χειρότερη 20-25% κάτω. PS δεν το λέω εγώ κάνε ένα search και διάλεξε
arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Απο το αποδιδει λιγοτερσ fps σε dx 12 μεχρι οτι δεν παιζει η της ειναι αχρηστο η απόσταση ειναι απο την γη στη σεληνη ΠΟΤΕ δεν βγηκε dx api νεας γενιας και να ηταν ελαφρυτερο απο το προηγουμενο, αυτο ήταν ενα hype για το dx 12 που διογκωθηκε στα χ φορουμ και ως συνηθως μολις βγει αρχιζει το κλαμα για την ιστορια αν βγουν dx 12 from τhe scratch games και οι τωρινεε καρτες αποδιδουν καλυτερα τοτε οι περισσοτεροι θα εχουν αναβαθμιση οποτε η συζήτηση περισσότερο θεωρητική ειναι παρα έχει καποιο πρακτικο αποτελέσμα
fallen4ngel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Απαντηση δεν πηρα αλλα δεν πειραζει. Αλλωστε ειναι γνωστο το ρητο "το δικο μου ειναι καλυτερο" Ουτε hype ουτε κλαμα παντως, ισα ισα που δεν εχει γινει καθολου ντορος μιας και αφορα την πρασινη. Εγω φιλε arrows δεν εχω αυτη την στιγμη Nvidia για να καθησω να κανω τα ιδια τεστ που κανουν τα διαφορα site και βγαζουν αυτα που βγαζουν, εσυ απο την αλλη εχεις. Οποτε διαλεξε ενα απο αυτα τα αισχρα site οπως λες και κανε μια αντιπαραθεση, μια εικονα χιλιες λεξεις!!!
arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Πες μου σε τι ακριβώς θέλεις και θα σου απαντήσω..... Εγω σχολίασα (εντονα ναι) πάνω σε αυτά που διάβασα "Δεν υποστηριζει dx12 η καρτα σου μονο η καινουργια σειρα της nvidia υποστηριζει" Δηλαδή το DX 12 είναι συμβατό με Pacscal GPUs όπου και πάλι DX 12_1 έχουμε support "δω καλα καλα δεν υποστηριζουν οι πασκαλ. και πασκαλ εχω. στα dx12 παιχνιδια κολλαει σερνεται γιατι απλα αγνοει ο driver τις εντολες προς την gpu και εκτελει μονο προς την cpu" Και γράφω οτι παίζω στην μέγιστη ανάλυση 4Κ π.χ. στο tomb raider me 75fps χωρίς πρόβλημα πάρακατω "Δεν πήρε DX12 support γιατί πολύ απλά θα της ηταν παντελώς άχρηστο όπως είναι και στις Maxwell" Διαβάζω και αυτό επίσης και πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου Οριστε μερικα screenshots απο time spy DX 12 Mία κάρτα Και με SLI Tωρα ποιά site να δώ και σε τι δεν καταλαβαίνω, στο οτι είναι πιο βαρύ το DX 12 και σε αντίστοιχη DX 11 έκδοση μιας εφαρμογής οι τωρινές gpus θα απέδιδαν καλύτερά, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με αυτό συμφωνώ, το προσυπογράφω και είναι και λογικό δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε, την υπερβολή κατακρίνω και τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας και να οι maxwell based gpus δικές μου στα screenshots που έβαλά είναι παραπάνω απο πολλές 1080 και σχεδόν απο τις περισσότερες 1070 χωρις κάβν να είναι τα ρολόγια τους στο μέγιστο, τώρα αν το DX 12 το θεωρεί κάποιος άχρηστο στην περίπτωση αυτή ε μάλλον έχουμε πάρει διαζύγιο με την λογική.......
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει χασούρα στα περισσότερα με Pascal, πόσω μάλλον με Maxwell που δεν έχει την παραμικρή υποστήριξη για async και κάνεις και παράπονα για τον moderator ? Το ότι στο RoTR και στο GoW 4 ενεργοποιείται το async μόνο με Pascal το ξέρεις ? Αυτό εσένα τι σου λέει, για να μην αναφέρω το BF1 όπου ΟΛΕΣ οι NV αποδίδουν χειρότερα με DX12. Άρα το θέμα δεν είναι η υποστήριξη σαν υποστήριξη ονομαστικά, αλλά το αν υπάρχει νόημα να έχεις DX12 ενεργοποιημένο και δεν έχω δει παιχνίδι ακόμα να έχει νόημα η ενεργοποίηση του DX12 πέρα από το QB το οποίο έχει αισθητά λιγότερα frames από το DX11 αλλά έχει αισθητά καλύτερα frametimes(DX12). 1
arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Στο rise of the tomb raider εχω 75 fps σε Dx 12 σε 4Κ maxed να το ξαναγραψω παλι η οχι
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ναι και ; Οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν χασούρα με DX12, στο δικό μου σύστημα δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω. Σε έναν φίλο με FX-6100/R9 280 έχει ακριβώς τα ίδια frames με DX11 και 12. Το μόνο θετικό είναι πως τα frametimes συνήθως είναι πολύ πιο σταθερά με DX12, αλλιώς σαν API είναι underwhelming μέχρι αηδίας για την ώρα. Μόνο το GoW 4 είναι άξιο αναφοράς από όσους DX12 τίτλους κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Το νήμα αναφέρει DX12 support για Fermi και η NV δεν έχει σκοπό να το υποστηρίξει, οπότε δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε εδώ.
arrows Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν το εχεις δοκιμασει στο δικο σου, για το rotr μιλαμε αλλα μια χαρα ποσταρες για async pascal κλπ nuf said.... Ο καθενας μπορεί να βγαλει τα συμπερασματα του...
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δίκιο, επειδή δεν έχω δοκιμάσει ένα παιχνίδι δεν μπορώ να έχω άποψη για τις επιδόσεις της NV στο DX12.
Zandim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 δυστυχως παει για αναφορα απο μενα. Ο τυπος απανταει χωρις στατιστικο δειγμα και θα βγουν λαθος συμπερασματα. Η πιο ταιριαστη φραση ειναι "ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη" 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει καταλάβει ένα πράγμα το οποίο το αναφέρουν και οι devs οταν πας να ενεργοποιήσεις το DX12, ότι σε κάποια συστήματα κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να έχεις χειρότερο performance. Για τους περισσότερους ισχύει δυστυχώς. Παράδειγμα το Deus Ex: Mankind Divided σε 980Ti με 4930K με το τελευταίο update: Deus Ex: Mankind Divided – Latest update improves DX12 performance but it’s nowhere close to DX11 (on NVIDIA’s hardware) Deus Ex: Mankind Divided – DX12 release build still performs poorly on NVIDIA’s hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα