Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναπερασα Windows 10 χθες βραδυ και στο GPU-Z δεν μου βγαζει dx12.

Ειναι σιγουρο οτι εχει μιας και με αφηνε και ετρεχα Time Spy 3Dmark.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

Περασα και οδηγους απο την Geforce αλλα και απο την Nvidia.

Στο List της Nvidia την εχει οτι παιζει dx12.

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3711/~/which-nvidia-gpus-will-support-dx12%3F

Δημοσ.

Δεν υποστηριζει dx12 η καρτα σου μονο η καινουργια σειρα της nvidia υποστηριζει.

Τι γράφεις θα μας βγάλεις τα μάτια googlare λίγο πριν πιάσεις το πληκτρολόγιο και οποίον πάρει ο χαρος

• Like 1
Δημοσ.

εδω καλα καλα δεν υποστηριζουν οι πασκαλ. και πασκαλ εχω. στα dx12 παιχνιδια κολλαει σερνεται γιατι απλα αγνοει ο driver τις εντολες προς την gpu και εκτελει μονο προς την cpu

Δημοσ.

ε καλα τι αγχωνεσαι? Μεχρι στιγμης κανενα παιχνιδι δεν αποδιδει καλυτερα σε dx12 απ οτι σε dx11 ουτε σε fps ουτε σε fps ουτε σε ποιοτητα απεικονισης.

Δημοσ.

Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά.....

Κάτσε να δω dx 12 με 980ti @4K ναι 3d mark time spy, rise of the tomb raiser, ashes of the singularity, κολλάει το σύμπαν χαλια λέμε η μήπως ειναι dx 11 και γράφει fake dx 12, μάλλον....

Δημοσ.

Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά.....

Κάτσε να δω dx 12 με 980ti @4K ναι 3d mark time spy, rise of the tomb raiser, ashes of the singularity, κολλάει το σύμπαν χαλια λέμε η μήπως ειναι dx 11 και γράφει fake dx 12, μάλλον....

Εσύ προφανώς έχεις την "καλή" έκδοση ;)

• Like 1
Δημοσ.

ε καλα τι αγχωνεσαι? Μεχρι στιγμης κανενα παιχνιδι δεν αποδιδει καλυτερα σε dx12 απ οτι σε dx11 ουτε σε fps ουτε σε fps ουτε σε ποιοτητα απεικονισης.

To Rotr σε dx12 έχει αισθητή διαφορά ,και σε fps και στο gameplay που είναι σίγουρα πιο smooth.Οπτικά όντως δεν έχω δει διαφορά σε παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...