Προς το περιεχόμενο

REQUIREMENTS FOR DVD RECORDER ???

musician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρολα αυτα, δεν ειναι ιδιαιτερα λογικο αυτο. Αλλες οι απαιτησει του hardware και αλλες του software. Οπως και να 'χει αυτοι εχουν το πανω χερι και κανουν οτι νομιζουν !!!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πιστεύετε ότι μπορώ σ' ένα μηχάνημα Pentium III 933MHZ,384 MB RAM, WINDOWS 98SE να βάλω DVD RECORDER ή θα πετάξω τσάμπα τα λεφτά μου;Έχετε να προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Χαλαρα βάζεις DVD recorder σε ΡΙΙΙ 933.

Αλλά αν έχεις WIN98 λόγω FAT32 δεν θα μπορείς να έχεις αρχεία iso μεγαλύτερα απο 4GB (καποιο παιχνίδι πχ).

Βρες άλλα 128ΜΒ μνήμης βάλε πάνω ΧΡ και θα είσαι μια χαρά!

• Moderators
Δημοσ.

DVD-RW εβαλα σε PII 400MHz, 128ram, 20GB hdd 7200rpm, που ετρεχε win XP παρακαλω, και μεχρι 8x ταχυτητες σε dvd δεν παρουσιαζε κανενα μα κανενα προβλημα στην εγγραφη... Με επιπλεον ραμ (192), δεν παρουσιαζε ουτε στα 16x :)

Δημοσ.

Κι εγώ έχω δει NEC 2500 να γράφει κανονικότατα σε WinXP στημένα σε Celeron στα 433 me 256 sdram στα 133.

GeorgeMan: Εσύ οκ είχες επιλέξει να γράφει στα 16, ήταν όμως αυτή η πραγματική ταχύτητα; To nero πχ μπορεί να δείχνει την ταχύτητα που επέλεξες κάθε φορά αλλα δεν πάει να πει οτι την πιάνει κιόλας. Πιστεύω πως είναι υπερβολικά πολλά τόσα. Για 6x-8x κάτι γίνεται, αλλα 16x μου φαίνεται υπερβολικό, ειδικά σε τόσο αργό σύστημα. Έχω την εντύπωση οτι ακόμα και δυνατότερα συστήματα δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο ψηλά.

Δημοσ.

den nomizw to leitourgiko na paiksei rolo (to sygkekrimeno tespa,ta win98 ).

nomizw oti auto pou 8a metrhsei pio poly einai h cpu speed kai h ram.

to f8inopwro eixa parei to 1o mou dvdrw,to pio f8hno samsung.

tote eixa enan celeron 466 mhz,192 mb ram,hdd seagate 5400 rmp 20Gb.

tayio yuden dvd+/-r diskakia 8x ta egrafe (data disk)1 xara-se 12 lepta nomizw.

Eite se win xp,eite se win me.

Opote den nomizw na petakseis ta lefta sou.

Δημοσ.

Οπότε ο μόνος περιορισμός είναι των Win98SE:τα 4GB max file size.

Αν έχει διάθεση κανείς ας προτείνει και καμιά μάρκα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

exw ena samsung DVD-R pou ypostirizei kai dual layer kai den eixa pote provlhma na grapsw diskakia, sto prwto systhma ths ypografhs mou. P3 450@600mhz

alla den nomizw na exw grapsei se auto panw apo 4x. genika eimai panta prosektikos me tis egrafes,

Δημοσ.

eksartatai apo to valantio sou,alla ypoti8etai oti nec,benq,liteon einai f8hna kai kala,ta de plextor oti einai h nauarxida.

(gia na mhn travas ta nauarxidia sou omws, O,TI kai na pareis,na exei "kalh eggyhsh" (px estw 2 xronia).To samsung pou eipa,toso eixe.

(exei)(..ftouftouftou!)

• Moderators
Δημοσ.

GeorgeMan: Εσύ οκ είχες επιλέξει να γράφει στα 16, ήταν όμως αυτή η πραγματική ταχύτητα; To nero πχ μπορεί να δείχνει την ταχύτητα που επέλεξες κάθε φορά αλλα δεν πάει να πει οτι την πιάνει κιόλας. Πιστεύω πως είναι υπερβολικά πολλά τόσα. Για 6x-8x κάτι γίνεται, αλλα 16x μου φαίνεται υπερβολικό, ειδικά σε τόσο αργό σύστημα. Έχω την εντύπωση οτι ακόμα και δυνατότερα συστήματα δεν μπορούν να σηκώσουν τόσο ψηλά.

Εγω μιλησα για επιλεγμενη ταχυτητα, οχι για πραγματική.

Παντως πριν την προσθεση ραμ, το μπαφερ ολο αδειαζε και το dvd γραφοταν χαλια τελειως...

Δημοσ.

Πήρα αυτό τελικά:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=932779

Σε 8Χ γράφει κανονικά χωρίς να πέφτει το read buffer.Σε 12Χ πέφτει κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της εγγραφής και είναι επίφοβο, μάλλον.

Συμπερασματικά,άξιζε η αγορά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
Πήρα αυτό τελικά:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=932779

Σε 8Χ γράφει κανονικά χωρίς να πέφτει το read buffer.Σε 12Χ πέφτει κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της εγγραφής και είναι επίφοβο, μάλλον.

Συμπερασματικά,άξιζε η αγορά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Den einai epifobo, stin teliki an den mporesi o disko sou na dosi arketa grigora ta dedomena

sto dvd-rw, ayto apo mono tou 8a xamilosi thn taxitita, mono an exeis dilosi sto nero

na grafi cd/dvd xoris to super-link poy exoyn ta samsung, mono tote mporei na kapsis dvd apo buffer, ala kanenas den to kanei ayto.... opote :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...