Προς το περιεχόμενο

REQUIREMENTS FOR DVD RECORDER ???

musician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει αναζητηση μεσα στο insomnia οπως εχω ψαξει και στους κατασκευαστες, αλλα κανεις δεν αναφερει πουθενα για τις απαιτησεις σε hardware απο πλευρας υπολογιστη (επεξεργαστη, μνημη, κλπ.). Εγω εχω δυστηχως :( εναν Pentium III με μνημη 512 ΜΒ. Μπορει να παιξει με ολα τα dvd recodrers της αγορας ;

Δημοσ.

Mπορει ανετα....δεν εχει απαιτησεις ψηλες σε επεξεργαστικη ισχυ η μνημη που εχεις ειναι πανω απο το μεσο ορο...μονο ενα γρηγορο σκληρο θελεις εναν οποιοδηποτε στις 7200 rpm ωστε να μην μπαινει το εκαστοτε burnproof :D

Δημοσ.

Όντως είσαι άνετος, όπως είπε και ο adams... χαλλλαρά...

Απλά θέλει καλό στήσιμο στα ide channels ώστε να μην έχεις μπλοκαρίσματα στην διακίνηση των data... βεβαίως τσεκάρεις τα DMA σου και είσαι άρχοντας...!!!

Δημοσ.

Διαβασα σε καποιο site οτι δουλευουν με επεξεργαστη Pentium III 733 και ανω. Αν δεν κανω λαθος αυτο αφορουσε το Plextor PX-708A.Αυτο ηταν που με προβληματισε... :?:

Δημοσ.

Μολις το βρηκα :idea: Ειναι στο site της plextor, δηλαδη http://www.plextor.be/english/products/PX708A.html .Προφανως αυτο που αναφερατε να ειναι για ολα τα υπολοιπα εκτος απο plextor px-708a. Τι να πω τελικα ; Ισως να μην το προτιμησω, λογω της τιμη και βεβαια γιατι ακομα δεν υπαρχουν δισκακια 8χ. :?

Δημοσ.

Προσωπικα το θεωρω απιθανο να αναφερεται φιλε kyriakidis sto software. Ετσι κι αλλιως το software ειναι προαιρετικο, αν θελεις το περνας. Αλλωστε και να ειναι ετσι μπορεις να περασεις καποιο αλλο προγραμμα και με λιγοτερες απαιτησεις. Το πιθανοτερο ειναι για το hardware. Αλλωστε αν θυμαστε οταν ειχαν βγει τα cd recorder το 90% ηταν scsi και αυτο επειδη οι υπολογιστες τοτε δεν ειχαν την "δυναμη" να υποστηριξουν σε μεγαλη γκαμα τα ide. Αυτο που λεω ειναι καθαρα δικο μου συμπερασμα, δεν ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος ;)

Μην συγκρίνεις την εποχή των πρώτων SCSI CD-R με την σημερινή. Τότε οι επεξεργαστές ήταν 486 & Pentium και η ταχύτητα των IDE διαύλων πολύ κατώτερη.

Οι προδιαγραφές που διαβάζεις αφορούν το συνοδευτικό software και όχι το ίδιο το DVD Recorder.

Δημοσ.

Για την ακριβεια ειναι Pentium III 550 MHz & 512 MB RAM. Θεωρω οτι απο θεμα μνημης δεν τιθεται θεμα αλλα δεν νομιζω πως ειναι και το παν στην παρουσα...

Δημοσ.

Musician ego eixa kapote enan PIII sta 550 kai apla anevasa to bus apo ta 100 sta 133. To CPU egine P III sta 733 kai den eixa kanena provlima sta pci logo bus. To trelo itan oti me ena anemistiraki tis plakas pou tou eixa pano den anevaze thermokrasia. Ayta ta cpu itan ta pio filika gia overclocking. Dokimase to!

Δημοσ.

musician polles fores ta programata pou bazoun oi etaries stis retail ekdoseis exoun megales apetiseis. Astoso omos merikes etairies gia na exoun isixo to kefali tous angrafoun ta requerments os requirements tou hardware. oste na min tous epistrafei to paketo.

Anyway in each case ego exo amd 700 me 192 ram kai einai ok

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...