takisffff Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδιά Σε καινούριο σύστημα με i5 6400 και 16 giga ram ξαφνικά μου τρώει 93% μνήμη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Στο task manager ενώ στο κάτω μέρος δείχνει πως τρώει 93% αν δείτε τα προγράμματα δεν αντιστοιχούν σε τόσο μεγαλο ποσοστό. Δες τε εδώ για να καταλάβετε. http://prntscr.com/cx8bkw
takisffff Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Οχι δεν έχω προλάβει ακόμη να περάσω. Πέρασα προχτές win αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του. Να σημειώσω πως ο flash με τον mozila χρησιμοποιούν τόση μνήμη γιατί έχω βάλει το gorge of empire να το δοκιμάσω να δω πως πάει. Αλλά και πάλι δεν βγαίνει τόσο πολύ ώστε να χαλάει 93% Τρέχω να βάλω antivirus
Sheogorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μining virus έχεις. Κάνε scan. Σου είπα τι έχεις. Βλακεία που δεν έχεις AV. Ξανακάνε φορματ αφού είναι φρέσκα. 1
WaterQueen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Επίσης μπορεί να φταίει το svhost. Πήγαινε στην διαχείρηση εργασιών και κοίτα τι σου τρώει τόση μνήμη. Αν είναι το svhost απενεργοποίησε τo αυτόματο update και είσαι κομπλε
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Επίσης μπορεί να φταίει το svhost. Πήγαινε στην διαχείρηση εργασιών και κοίτα τι σου τρώει τόση μνήμη. Αν είναι το svhost απενεργοποίησε τo αυτόματο update και είσαι κομπλε Και θα αφήσει γυμνά windows? 3
WaterQueen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Και θα αφήσει γυμνά windows? Μπορεί να ψάχνει χειροκίνητα για ενημερώσεις κάθε τόσο. Ή να ψάξει στο google για διάφορες λύσεις (μέχρι και svhost fix είχα βρει κάποια στιγμή...)
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να ψάχνει χειροκίνητα για ενημερώσεις κάθε τόσο. Ή να ψάξει στο google για διάφορες λύσεις (μέχρι και svhost fix είχα βρει κάποια στιγμή...) To mining virus τρέχει και αυτό το svhost αν δεις. Πιο πιθανό είναι αυτό. 1
ss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οχι δεν έχω προλάβει ακόμη να περάσω. Πέρασα προχτές win αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του. Να σημειώσω πως ο flash με τον mozila χρησιμοποιούν τόση μνήμη γιατί έχω βάλει το gorge of empire να το δοκιμάσω να δω πως πάει. Αλλά και πάλι δεν βγαίνει τόσο πολύ ώστε να χαλάει 93% Τρέχω να βάλω antivirus Άλλαξε την ρύθμιση , να ρωτάει όταν είναι να τρέχει ο Flash Player https://support.mozilla.org/en-US/kb/set-adobe-flash-click-play-firefox
gnsX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το svchost είναι επειδή κάποιο update έχει κολλήσει. Μπορείς εύκολα να το καταλάβεις αν προέρχεται απο κει απλά τερματιζοντας τη διεργασία του windows update
takisffff Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδιά sorry που απαντάω μετά από τόσο καιρό αλλά είχα την εντύπωση πως είχα γράψει για την λύση. Γράφω λοιπόν έστω και τώρα για να πάρει όποιος χρειάζεται απάντηση. Δεν ήταν το svchost. Οπως βλέπεται και στο screenshot τρώει μόνο 1.5 gb ram. Αλλωστε το έχω ξανα αντιμετωπίσει και ξέρω τι να κάνω. Έτρεξα ένα Anti malware (αν θυμάμαι καλά το Spybot Search & Destroy) μου έβγαλε κάποια πραγματάκια και όλα καλά. Και πάλι ζητάω συγνώμη για την κατά λάθος καθυστέρηση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα