Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Αγόρασα καινούργια συσκευή μπαίνοντας στο messenger δεν μου φορτωνει τις συνομιλιες (δείτε τη φωτογραφία ) ενώ με άλλους λογαριασμούς τα εμφανίζει κανονικά...γνωρίζει κανείς κάποια λύση? Ευχαριστώ.

post-364950-0-14762400-1477076927_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχεις ανεβάσει φωτογραφια.. Δοκίμασε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση του messenger να δεις αν φτιάξει.

Δημοσ.

Την έβαλα μόλις παιδιά...το έχω κάνει πόσες φορές απεγκατασταση-εγκατάσταση αλλά τίποτα...πήγα και σε κατάστημα της Vodafone δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη μου είπαν ότι φταίει κάποια ρύθμιση του fb μου...

Αυτη είναι η εικονα...φορτώνει όλη την ωρα

post-364950-0-57884100-1477078498_thumb.png

Δημοσ.

Samsung j5 2016. *(με άλλους λογαριασμούς συνδέεται κανονικά και εμφανίζει τις συνομιλίες μόνο στο δικό μου δεν εμφανίζει )* ενώ στο παλιό μου κινητό δεν είχα κανένα απολύτως θέμα..

Δημοσ.

Έχω το ίδιο κινητό...
Εμένα μου τα βγάζει κανονικά,μου κάνει μερικές φορές το ίδιο πράγμα όταν πατάω Διαθέσιμοι (online) αλλά το ελαχιστοποιώ, πατάω το αριστερό κουμπί του κινητού για κλεισιμο εφαρμογων και μπαινω πάλι και δεν μου το ξαναβγάλει,πιο μετά μου το κάνει πάλι...

Στο πρόβλημα σου δεν ξέρω ακριβώς ποιια είναι η λύση αλλά σε μένα λογικά είναι θέμα του messenger και όχι του κινητού,το ίδιο πιστευω και για σένα.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...