Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωστος μου τεχνικος του εμπιστευτηκα το λαπτοπ για αλλαγη οθονης ,μαλιστα πηρα και μια απο εξωτερικο για να μου την αλλαξει και σημερα με περνει και μου λεει οτι εχει προβλημα η ενσωματωμενη καρτα και θα την κανει rebailing με δουλευει ή οχι και πως γινεται η intel hd 3000 να χει προβλημα και να παιζει απο εξωτερικη πηγη

Δημοσ.

Hd3000 ειναι του επεξεργαστη οποτε δεν παιρνει χερι

Μηπως εχει και αλλη καμια nvidia?

Ολα γινονται με τα τσιπακια γραφικων

Λιγο σπανιο αλλα μπορει να συμβει

Δημοσ.

Hd3000 ειναι του επεξεργαστη οποτε δεν παιρνει χερι

Μηπως εχει και αλλη καμια nvidia?

Ολα γινονται με τα τσιπακια γραφικων

Λιγο σπανιο αλλα μπορει να συμβει

το ξερω αυτο για αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο εως υποπτο οτι εμμενε οτι εχει προβλημα η μητρικη καθοτι πρωτη φορα ακουω να στελλει σημα κανονικα σε εξωτερικη οθονη και οχι στην ενσωματωμενη ενω με βεβαιωνε οτι δεν παιζει ρολο αυτο για αποδειξη οτι το λαπτοπ δεν εχει προβλημα...

Δημοσ.

Κάτι χάλασε με την αλλαγή οθόνης. Σίγουρα όχι το τσιπάκι.

Μάλλον την καλωδιοταινία έσφαξε. Να παίζει σε εξωτερική οθόνη και να θέλει reball δεν γίνεται ούτε μια στο δισεκατομμύριο. Σε δουλεύει λογικά.

• Like 2
Δημοσ.

εδωσα 60 για την οθονη δλδ και τωρα πανε ολα αδοξα και στραφι ,να δουμε τι αλλο προγνωση θα μου βγαλει στο τελος ,μαλλον θα του πω να μου το δωσει ως εχει και θα παω σε αλλον με την καλωδιοταινια και βλεπουμε

Δημοσ.

Αν σιγουρευτείς ότι δουλεύει η καινούρια οθόνη που μπήκε και το lvds καλώδιο με το οποίο συνδέεται τότε πάμε προς κάποια συζήτηση.

Στη προκειμένη είμαι πεπεισμένος ότι μετά το reballing που θέλει να κάνει δε θα δουλεύει τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Αν σιγουρευτείς ότι δουλεύει η καινούρια οθόνη που μπήκε και το lvds καλώδιο με το οποίο συνδέεται τότε πάμε προς κάποια συζήτηση.

Στη προκειμένη είμαι πεπεισμένος ότι μετά το reballing που θέλει να κάνει δε θα δουλεύει τίποτα

αρα να του πω να μου το δωσει ετσι πριν το καταστρεψει εντελως...

Μπορεί να είναι ασύμβατη η οθόνη ή κάτι να χάλασε.

οχι η οθονη ειναι συμβατη το μοντελο ειναι 2570p και το ψαξα πριν την αγορασω

Δημοσ.

Κάτι χάλασε με την αλλαγή οθόνης. Σίγουρα όχι το τσιπάκι.

Μάλλον την καλωδιοταινία έσφαξε. Να παίζει σε εξωτερική οθόνη και να θέλει reball δεν γίνεται ούτε μια στο δισεκατομμύριο. Σε δουλεύει λογικά.

συμφωνω χαλασμενη καρτα και να δινει εικονα εξω δε γινετε  μαλλον η ταινια ειναι οπως αναφερε ο φιλος

Δημοσ.

Και όμως γίνεται.

Σε λαπτοπ Toshiba με ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω αλλάξει οθόνη και καλωδιοταινία και πάλι δεν παίζει με την καμμία η εσωτερική παρά μόνο δίνει σήμα στην εξωτερική οθόνη.

Μετά από πολλές δοκιμές άρχισε να κάνει νερά ΚΑΙ με την εξωτερική οθόνη οπότε κατάλαβα ότι κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών και πήγε για βρούβες.

Me reballing δεν έκατσα να ασχοληθώ.

Δημοσ.

Είναι σπάνιο αλλά μου έχει τύχει 2-3 φορές να φταίει η κάρτα γραφικών και σε εξωτερική οθόνη να δουλεύει τέλεια [2 φορές σε dv6000]

Τώρα είναι κάπως περίεργο με κάρτα HD3000, για ποιό μηχάνημα μιλάμε;

Δημοσ.

ετσι οπως λετε παλικαρια καλυτερα να παιρνα ενα μεταχειρισμενο και να το πεταγα ποιο λιγα θα δινα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...