MrMaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα! Θελω να στησω ενα pc και ψαχνω ιδεες. Ποσο που διαθετουμε: περιπου 1000 ευρω. Χρηση υπολογιστη: κυριως εφαρμογες αρχιτεκτονικου σχεδιου. Παντως σιγουρα οχι gaming. Ειδικα προγραμματα: autocad artlantis και συναφη. Οθονη: πιστευω μια 22" ειναι ιδανικη. Περιφερειακα και λειτουργικο δε χρειαζονται. Οσον αφορα το καταστημα εχω στο νου μου το visionstudio , παρολο που μενω Αθηνα, καθως εχω στησει αρκετα μηχανηματα απο εκει αλλα εχουν περασει 4-5 χρονια και δε γνωριζω αν αλλαξε κατι. Η συναρμολογηση προαιρετικη. Προσωπικα νομιζω οτι χρειαζεται 16gb ram (2×8) , cpu i5 (θα εβαζα amd αλλα ο θορυβος με αποτρεπει ) εναν ssd 120gb και μια καρτα γραφικων με 2gb μνημη(?). Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει!
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Απο τη στιγμη που ειναι για εφαρμογες αρχιτεκτονικου σχεδιου ιδανικα κοιτας σε 24-27".Οι 22αρες ειναι σχετικα μικρες για αυτη τη χρηση.Καποιοι βολευονται βεβαια αλλα δε θα στο συνιστουσα. 3
corsair04 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα! Θελω να στησω ενα pc και ψαχνω ιδεες. Ποσο που διαθετουμε: περιπου 1000 ευρω. Χρηση υπολογιστη: κυριως εφαρμογες αρχιτεκτονικου σχεδιου. Παντως σιγουρα οχι gaming. Ειδικα προγραμματα: autocad artlantis και συναφη. Οθονη: πιστευω μια 22" ειναι ιδανικη. Περιφερειακα και λειτουργικο δε χρειαζονται. Οσον αφορα το καταστημα εχω στο νου μου το visionstudio , παρολο που μενω Αθηνα, καθως εχω στησει αρκετα μηχανηματα απο εκει αλλα εχουν περασει 4-5 χρονια και δε γνωριζω αν αλλαξε κατι. Η συναρμολογηση προαιρετικη. Προσωπικα νομιζω οτι χρειαζεται 16gb ram (2×8) , cpu i5 (θα εβαζα amd αλλα ο θορυβος με αποτρεπει ) εναν ssd 120gb και μια καρτα γραφικων με 2gb μνημη(?). Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει! εδώ υπάρχει ακριβώς ένα παρόμοιο θέμα που θα σε βοηθήσει και γιατί όχι αφού τα χρήματα είναι τα ίδια πάνω κάτω να στήσεις το ίδιο 1
MrMaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το διάβασα το θέμα απλά υπάρχει διαφορά στο ποσό καθώς ο συγκεκριμένος έχει ήδη οθόνη οπότε μιλάμε για μία διαφορά 150 ευρώ+. Όσον αφορά τον επεξεργαστή κολλάω στο αν αξίζει να μπει i7 αντί για i5
soteras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Άμα ο υπολογιστής μπει σε επαγγελματικό χώρο θες αυθεντικά λογισμικά αν μπει σπιτι σου τοτε βαλε και από το θειο
MrMaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Οικιακή χρήση είναι γιαυτό δε θέλω λογισμικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα