Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω σχεδον καθολου εμπειρια στην C++

Σας παραθετω copy paste τον κωδικα

#include <stdio.h>
int sum=0, K, n,
    void: main ()
{
    do
    scanf-s ("%d" &n);
    while (n<=0);
    for (K=1; K<=n;K++)
        sum=sum+K;
    for (K=n-1; K>0, K--)
        sum=sum+K;
    printf("sum=%4d\n",sum);
}

Οταν παταω να τρεξει εμφανιζεται αυτο error C2059: syntax error : 'type'

το προγραμμα ειναι το 2010 express. Sorry αν η ερωτηση μου ειναι βλακεια :P

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης αυτό που γράφεις είναι C. Θα σου έλεγα να χρησιμοποιήσεις έναν C compiler και όχι το VS, γιατί απ' ό,τι ξέρω το VS χρησιμοποιεί compiler για C89.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις κανει τουλαχιστον 4 ορθογραφικα συνταξης.

Προσπαθησε να τα βρεις. Ο compiler σου λεει σε ποιες γραμμες εχεις λαθη. 

Ειναι ευκολο να μου εξηγησεις πως καταλαβαινω που βρισκονται τα λαθη?

Δημοσ.

Ειναι ευκολο να μου εξηγησεις πως καταλαβαινω που βρισκονται τα λαθη?

http://www.cprogramming.com/tutorial/compiler_linker_errors.html

Most messages from the compiler will consist of at least four things: the type of message--warning or error--source code file in which the error appeared, and the line of the error, and a brief description of what was wrong. Output from g++ for the above program might look something like this (your results with other compilers may vary):foo.cc:7: error: semicolon missing after struct declaration

foo.cc is the name of the file. 7 is the line number in question, and it is clear that this is an error. The brief message here is quite helpful because it says exactly what was wrong. Notice, however, that the message makes sense only in the context of the program. It doesn't say which struct was missing a semicolon.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τραγικό να μη μπορεί να βρεί κάποιος compiler errors και να χρειάζεται να ρωτήσει. Μέχρι και τη γραμμή που είναι το λάθος σου λέει  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τραγικό να μη μπορεί να βρεί κάποιος compiler errors και να χρειάζεται να ρωτήσει. Μέχρι και τη γραμμή που είναι το λάθος σου λέει  :fear:

Καλά αυτό με τη γραμμή μην παίρνεις και όρκο. Ανάλογα το τι λάθος έχεις κάνει. Μερικές φορές σου βγάζει ότι το λάθος βρίσκεται πολύ πιο κάτω γιατί έχεις ξεχάσει να κλέισεις string κτλ. :P

Δημοσ.

Το να ρωτάς δεν είναι ποτέ τραγικό αν το κάνεις για να μάθεις.

• Like 9
Δημοσ.

Ας το καναπω γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με σοβαρη γλωσσα προγραμματισμου και αυτο επειδη πρεπει οχι απο προσωπικο ενδιαφερον. Ζηταω εδω να μαθω 2 πραγματακια παραπανω δεν νομιζω να ειναι τοσο περιεργο.

Δημοσ.

Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολύ googling , αν θες πραγματικά να μάθεις. C δεν ξέρω για να σε βοηθήσω, αλλά γκουγκλισα το error και μου πέταξε κάμποσες χιλιάδες σελίδες...

Δημοσ.

Δεν ξεκινάς καλύτερα από C και μετά πας σε C++ γιατί μέσα στον κώδικα βλέπω λάθη αρχαρίου όχι απλά στην γλώσσα C++  αλλά στον προγραμματισμό γενικότερα ( ή απλά είσαι πολύ απρόσεκτος :P  ). Παρεμπιπτόντως τι χρησιμοποιείς για την εκμάθηση της γλώσσας; ( textbook, online courses, κτλ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...