pavloa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα..Ψάχνω εδώ και καιρό ένα free προγραμματάκι που να μπορώ να καταχωρώ ονοματεπωνυμο, τηλέφωνα, διευθύνσης και άλλα, κάτι σαν αντζέντα..και αν μπορώ στο τέλος να τα εκτυπώνω και να τα κάνω αντζέντα κανονική γιατι μια κανονική πάντα χρειάζεται. τι έχετε να μου προτείνετε ;;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ετσι απο περιέργεια, του τηλεφώνου σου δεν σου κάνει;
pavloa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αν εννοείς του κινητού όχι.. Γιατί έχω 2 ατζέντες με τηλέφωνα... Έχω κατάστημα γιαυτό θέλω και σε ηλεκτρονική μορφή για πιο ευκολία Δεν γίνετε να τα έχω όλα στο κινητό..
tsofras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 google contacts? Βέβαια δεν θα βολεύει για την εκτύπωση που ζητάς ** update Με ένα quick search Μπορείς να δείς αν σε βολεύει https://chrome.google.com/webstore/detail/print-gmail-contacts-phon/bfeiodmeofpfffdjiniiodhgkkfdofkl
Alphaleader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 οτι εισαγεις στο κινητο, παει και στην Google... απο εκει τα εκτυπωνεις οπως θες ευκολα. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Outlook απο το MS OFFICE.
pavloa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 google contacts? Βέβαια δεν θα βολεύει για την εκτύπωση που ζητάς ** update Με ένα quick search Μπορείς να δείς αν σε βολεύει https://chrome.google.com/webstore/detail/print-gmail-contacts-phon/bfeiodmeofpfffdjiniiodhgkkfdofkl Δεν το θέλω για το κινητό..Για το pc ψάχνω κάποια εφαρμογή..πάντως και αυτό καλό φαίνεται αλλά στο pc είναι πιο βολικό να τα περνάω
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δεν το θέλω για το κινητό..Για το pc ψάχνω κάποια εφαρμογή..πάντως και αυτό καλό φαίνεται αλλά στο pc είναι πιο βολικό να τα περνάω Τι κινητό και pc και εφαρμογές ψάχνεις, τώρα ολα ειναι ενα, τα βάζεις εκει στην google και πανε παντού, η google εχει εκτύπωση, αποθήκευση, ημερολόγιο για ειδοποιήσεις και οτι θέλεις
localy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 και γω ψαχνω κατι παρομοιο να περναω ονοματεπωνυμο αφμ δου τηλεφωνο απο διαφορους πελατες.στο εxcel γινετε ? η καποια free εφαρμογη
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα..Ψάχνω εδώ και καιρό ένα free προγραμματάκι που να μπορώ να καταχωρώ ονοματεπωνυμο, τηλέφωνα, διευθύνσης και άλλα, κάτι σαν αντζέντα..και αν μπορώ στο τέλος να τα εκτυπώνω και να τα κάνω αντζέντα κανονική γιατι μια κανονική πάντα χρειάζεται. τι έχετε να μου προτείνετε ;; Τσέκαρε αν σου κάνει και η free έκδοση του essentialpim portable http://www.essentialpim.com/get-epim
vasdim1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά τέτοια δυνατότητα πρέπει να έχει το outlook 2007 που συμπεριλαμβάνεται στο microsoft office.
soteras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Κάνε ενα live google excel ή ένα excel σε ενα dropbox που το ανοιγεις αο παντου και εισαι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα