Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Ψάχνω εδώ και καιρό ένα free προγραμματάκι που να μπορώ να καταχωρώ ονοματεπωνυμο, τηλέφωνα, διευθύνσης και άλλα, κάτι σαν αντζέντα..και αν μπορώ στο τέλος να τα εκτυπώνω και να τα κάνω αντζέντα κανονική γιατι μια κανονική πάντα χρειάζεται.

τι έχετε να μου προτείνετε ;;

Δημοσ.

Αν εννοείς του κινητού όχι..

Γιατί έχω 2 ατζέντες με τηλέφωνα...

Έχω κατάστημα γιαυτό θέλω και σε ηλεκτρονική μορφή για πιο ευκολία

Δεν γίνετε να τα έχω όλα στο κινητό..

Δημοσ.

οτι εισαγεις στο κινητο, παει και στην Google... απο εκει τα εκτυπωνεις οπως θες ευκολα. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Outlook απο το MS OFFICE.

Δημοσ.

google contacts?

Βέβαια δεν θα βολεύει για την εκτύπωση που ζητάς

** update 

Με ένα quick search Μπορείς να δείς αν σε βολεύει

https://chrome.google.com/webstore/detail/print-gmail-contacts-phon/bfeiodmeofpfffdjiniiodhgkkfdofkl

Δεν το θέλω για το κινητό..Για το pc ψάχνω κάποια εφαρμογή..πάντως και αυτό καλό φαίνεται αλλά στο pc είναι πιο βολικό να τα περνάω 

Δημοσ.

Δεν το θέλω για το κινητό..Για το pc ψάχνω κάποια εφαρμογή..πάντως και αυτό καλό φαίνεται αλλά στο pc είναι πιο βολικό να τα περνάω 

Τι κινητό και pc και εφαρμογές ψάχνεις, τώρα ολα ειναι ενα, τα βάζεις εκει στην google και πανε παντού, η google εχει εκτύπωση, αποθήκευση, ημερολόγιο για ειδοποιήσεις και οτι θέλεις

Δημοσ.

και γω ψαχνω κατι παρομοιο να περναω ονοματεπωνυμο αφμ δου τηλεφωνο απο διαφορους πελατες.στο εxcel γινετε ? η καποια free εφαρμογη

Δημοσ.

Καλησπέρα..Ψάχνω εδώ και καιρό ένα free προγραμματάκι που να μπορώ να καταχωρώ ονοματεπωνυμο, τηλέφωνα, διευθύνσης και άλλα, κάτι σαν αντζέντα..και αν μπορώ στο τέλος να τα εκτυπώνω και να τα κάνω αντζέντα κανονική γιατι μια κανονική πάντα χρειάζεται.

τι έχετε να μου προτείνετε ;;

Τσέκαρε αν σου κάνει και η free έκδοση του essentialpim portable

http://www.essentialpim.com/get-epim

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...