tmgiorgio24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 το κινητό φορτίζει μόνο με συγκεκριμένο συνδυασμό φορτιστή καλωδίου από τους 4 φορτιστές που έχω κ αυτός είναι ένας samsung πιο δυνατός από τον δικό του, κ η μπαταριά τελειώνει γρηγορά, χτες χρησιμοποίησα άλλο καλώδιο κ η μπαταριά άντεξε το διπλάσιο με την ιδιά χρήση που το κάνω κάθε μέρα ,ενώ με τους περισσότερους φορτιστές δεν φορτίζει καθόλου .άλλαξα μπαταριά κ πάλι τα ιδιά κ τώρα άρχισε να κλείνει κ από μόνο του . τι μπορεί να φταίει; η θύρα USB του κινητού? αλλάζει αύτη?
lek88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις να δεις αν στρώσει μετά? Διαφορετικά σέρβις. Μέχρι τώρα φορτιζε κανονικά??
panos- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Βλέπω πως κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2014. Έχει ακόμα εγγύηση; Αν ναι στειλτο για Service. 1
ziaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αφού του άλλαξε την μπαταρία άρα η εγγύηση καπουτ
tmgiorgio24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εγγύηση έτσι Κ Αλλιώς είχε τελειώσει ,βασικά με την αναβάθμιση στο android 5 άρχισε να τελειώνει η μπαταρία γρήγορα.λέτε να είναι προβληματική Η 2 μπαταρία μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν φορτίζει με όλους τους φορτιστές πλην του ενός που ανάφερα ,άμα είχε πρόβλημα το usbκανονικα δεν έπρεπε να φορτίζει με κανενα
Makeran111 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα σου έλεγα επειδή φορτίζει μην κάνεις τίποτε. Εγώ έχω ένα Redmi Note 2 και πήρα την υποδοχή με το τσιμπιδάκι και της άλλαξα θέση. Φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτό. Τώρα και πάλι δε φορτίζει με τον δικό του φορτιστή μόνο με 2 Sony που έχω. Φόρτιζε πολύ γρήγορα και ξεφόρτιζε πολύ γρήγορα κι έτσι του πήρα μπαταρία η οποία βελτίωσε ΚΑΠΩΣ τα πράγματα, αλλά και πάλι ξεφορτίζει λίγο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα