Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εχω για ακουστικα τα AKG K240 και η μητρικη μου εχει τον Realtek ALC892.

Κοιταω για ξεχωριστη καρτα ηχου γυρω στα 60-70 ευρω.

Εχω βρει μεχρι στιγμης τη xonar dsx, αλλα βασικα θελω να ρωτησω αν θα καταλαβω διαφορα (με τα συγκεκριμενα ακουστικα) σε σχεση με τον Realtek.

Η χρηση ειναι μονο για μουσικη flac αρχεια, δεν με ενδιαφερει αποδοση σε games

Δημοσ.

δεν τις εχω ψαξει γιατι το αυτι μου δεν ειναι τοσο καλα μαθημενο. Ισως βρεθει καποιος πιο μουσικοφιλος και θα σου απαντησει. 

Mε λιγο ψαξιμο στο νετ παντως υπαρχουν πολλα αρθρα και θεματα

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2679555/sound-cards-audiophiles.html

Δημοσ.

Πως μπορω να βρω ποσα ειναι τα μεταφορικα?

Αν και θα προτιμουσα εωτερικη καρτα

Η creattive sound blaster z σε σχεση με τη xonar και τη fiio πως ειναι?

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα εξωτερική κάρτα ήχου αν και μελλοντικά αλλάζουν οι ανάγκες (Βεβαίως, βεβαίως)

Creative Sound Blaster Z Bulk

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Asus Xonar U5

Αρκετά καλές και τίμιες στα χρήματα τους

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω παιζοντας με διαφορες καρτες ηχου δεν ειδα σημαντικες διαφορες που να αξιζει για απλες ακροασεις να αγορασεις αλλη καρτα απο αυτη της μητρικης

αυτο που παρατηρησα με μια εξωτερικη μαουντιο καρφωμενη πανω στον ενιχτυτη με οπτικη ινα ηταν οτι τα ηχεια ζοριζοταν πολυ λιγοτερο και ειχαν παραπανω αερα να δωσεις ενταση αυτα τα ολιγα τιποτα σημαντικο και ιδιαιτερο

διαφορα θα δεις αν αρχιζεις και την ψαχνεις με φλακ εκει θα εχεις εμφανη διαφορα χωρις να ξοδευτεις

παντως αν εχεις ηχεια υπολογιστη η ακουστικα ξεχασε το πρεπει σιγα σιγα να επενδυσεις σε ενα συστημα ηχου 

Δημοσ.

kαλησπέρα απο το πρωί σήμερα, ενώ χτές βράδυ λειτουργούσε κανονικά ο ήχος, μου βγάζει το κόκκινο χ στον ήχο, δεν έχω καθόλου ήχο στον υπολογιστή, εχω δοκιμάσει με το realtek τίποτα, και μου γράφει οτι η συσκευή VIA HD  AUDIO COMPATIBLE αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης. Ξέρει κανείς τί είναι αυτό και πώς λύνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...