derr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδια, εχω για ακουστικα τα AKG K240 και η μητρικη μου εχει τον Realtek ALC892. Κοιταω για ξεχωριστη καρτα ηχου γυρω στα 60-70 ευρω. Εχω βρει μεχρι στιγμης τη xonar dsx, αλλα βασικα θελω να ρωτησω αν θα καταλαβω διαφορα (με τα συγκεκριμενα ακουστικα) σε σχεση με τον Realtek. Η χρηση ειναι μονο για μουσικη flac αρχεια, δεν με ενδιαφερει αποδοση σε games
Zandim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αν το αυτι σου ειναι καλα εκπαιδευμενο τοτε θα καταλαβεις καποιες μικρες διαφορες σε original αρχεια flac. 1
derr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ευχαριστω, εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη καρτα ηχου στο μπατζετ μου?
Zandim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 δεν τις εχω ψαξει γιατι το αυτι μου δεν ειναι τοσο καλα μαθημενο. Ισως βρεθει καποιος πιο μουσικοφιλος και θα σου απαντησει. Mε λιγο ψαξιμο στο νετ παντως υπαρχουν πολλα αρθρα και θεματα http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2679555/sound-cards-audiophiles.html
epivitor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 FiiO - E10K Olympus Τωρα που εχει πεσει η στερλινα ειναι ο,τι πρεπει. Δεν ξερω ομως τι μεταφορικα εχει.
derr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Πως μπορω να βρω ποσα ειναι τα μεταφορικα? Αν και θα προτιμουσα εωτερικη καρτα Η creattive sound blaster z σε σχεση με τη xonar και τη fiio πως ειναι?
MisterRobot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εχω sound blaster z bulk πολυ καλυτερη απο alc1150 που εχει η μητρικη.Η διαφορα στην ενταση που βγαζουν τα ακουστικα ειναι αρκετη.
Ekzema043 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Θα σου πρότεινα εξωτερική κάρτα ήχου αν και μελλοντικά αλλάζουν οι ανάγκες (Βεβαίως, βεβαίως) Creative Sound Blaster Z Bulk Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Asus Xonar U5 Αρκετά καλές και τίμιες στα χρήματα τους
Luciddream Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 FiiO - E10K Olympus Τωρα που εχει πεσει η στερλινα ειναι ο,τι πρεπει. Δεν ξερω ομως τι μεταφορικα εχει. Καλή χρονιά χρόνια πολλά. Ξέρουμε κανα άλλο κατάστημα να το έχει?
Runner25 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 εγω παιζοντας με διαφορες καρτες ηχου δεν ειδα σημαντικες διαφορες που να αξιζει για απλες ακροασεις να αγορασεις αλλη καρτα απο αυτη της μητρικης αυτο που παρατηρησα με μια εξωτερικη μαουντιο καρφωμενη πανω στον ενιχτυτη με οπτικη ινα ηταν οτι τα ηχεια ζοριζοταν πολυ λιγοτερο και ειχαν παραπανω αερα να δωσεις ενταση αυτα τα ολιγα τιποτα σημαντικο και ιδιαιτερο διαφορα θα δεις αν αρχιζεις και την ψαχνεις με φλακ εκει θα εχεις εμφανη διαφορα χωρις να ξοδευτεις παντως αν εχεις ηχεια υπολογιστη η ακουστικα ξεχασε το πρεπει σιγα σιγα να επενδυσεις σε ενα συστημα ηχου
kostaspapadopoulos127 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 kαλησπέρα απο το πρωί σήμερα, ενώ χτές βράδυ λειτουργούσε κανονικά ο ήχος, μου βγάζει το κόκκινο χ στον ήχο, δεν έχω καθόλου ήχο στον υπολογιστή, εχω δοκιμάσει με το realtek τίποτα, και μου γράφει οτι η συσκευή VIA HD AUDIO COMPATIBLE αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πρόγραμμα οδήγησης. Ξέρει κανείς τί είναι αυτό και πώς λύνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα