Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Kαλησπερα,υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο μπορω να μειωσω την ενταση του δυνατου κλικαρισματος του mouse και του υπερβολικου θορυβου των κουμπιων του πληκτρολογιου? ΥΓ Εχω δει στο youtube το audiocity και το obs 2 προγραματα που λενε οτι το καταφερνουν αυτο αλλά δεν ξερω αν πραγματικα ισχυει και ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ή εγω δεν κατάλαβα κατι αλλα θες να μειωσεις τον ηχο που κανει το πληκτρολογιο με προγραμμα?δηλαδη κατι που ειναι μηχανικο να μειωθει με προγραμμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εχεις δικιο ειναι μηχανικο δεν γινεται κατι τετοιο και εγω το ειδα στο youtube οτι και καλα το εκαναν καποιοι με προγραμα και παρασυρθηκα.Για να καταλαβεις το Obs ας πουμε ειναι προγραμμα ηχογραφησης live streaming κτλ και μεσα απο μια επιλογη " Νοise " που εχει αλλάζεις τις ρυθμισεις του θορυβου μεσω μικροφωνου την ωρα που κανεις recording.δες εδω
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 αυτο που εννοει μαλλον χωρις να δω τα video ειναι να μειωσεις τον ηχο του keyboard αν γραφεις ενα video και ταυτοχρονα πληκτρολογεις.πχ να παιζεις ενα παιχνιδι και να το γραφεις.και πιο πριν δεν εψαξα παραπανω να δω τι λενε τα προγραμματα γιατι απλα δεν θα γινοταν προγραμμα στο Pc να μειωσει ενα θορυβο που ακουγεται απο το πατημα πληκτρων που στην ουσια δεν εχει σχεση με το pc
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Kαλησπερα,υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο μπορω να μειωσω την ενταση του δυνατου κλικαρισματος του mouse και του υπερβολικου θορυβου των κουμπιων του πληκτρολογιου? ΥΓ Εχω δει στο youtube το audiocity και το obs 2 προγραματα που λενε οτι το καταφερνουν αυτο αλλά δεν ξερω αν πραγματικα ισχυει και ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο. Το αν τα καταφέρνουν και σε ποιο επίπεδο το κάνουν εξαρτάται από πολλά πράγματα. Το βασικό είναι οι συχνότητες ομιλίας και περιβάλλοντος ήχου. π.χ. αν η ομιλία είναι κοντά στο 1KHz και ο ήχος του πληκτρολογίου είναι πάνω από τα 5Khz τότε γίνεται με απλή αποκοπή των υψηλών συχνοτήτων μέσα από το equalizer των προγραμμάτων ή κάποιου φίλτρου denoise ή κάτι τέτοιο. Αν πέφτουν όμως στις ίδιες συχνότητες με τους ήχους που θέλεις να κρατήσεις τότε είναι δύσκολο να φιλτράρεις τον θόρυβο. Anywsay, το audacity είναι δωρεάν οπότε δοκίμασε το, δε χάνεις τίποτα. Το obs δεν το ξέρω, φαντάζομαι μέσα από το noise gate θα το κάνει.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Το αν τα καταφέρνουν και σε ποιο επίπεδο το κάνουν εξαρτάται από πολλά πράγματα. Το βασικό είναι οι συχνότητες ομιλίας και περιβάλλοντος ήχου. π.χ. αν η ομιλία είναι κοντά στο 1KHz και ο ήχος του πληκτρολογίου είναι πάνω από τα 5Khz τότε γίνεται με απλή αποκοπή των υψηλών συχνοτήτων μέσα από το equalizer των προγραμμάτων ή κάποιου φίλτρου denoise ή κάτι τέτοιο. Αν πέφτουν όμως στις ίδιες συχνότητες με τους ήχους που θέλεις να κρατήσεις τότε είναι δύσκολο να φιλτράρεις τον θόρυβο. Anywsay, το audacity είναι δωρεάν οπότε δοκίμασε το, δε χάνεις τίποτα. Το obs δεν το ξέρω, φαντάζομαι μέσα από το noise gate θα το κάνει. ο φιλος μας οπως φαινεται θελει να μειωσει τον μηχανικο ηχο απο το πληκτρολογιο και ποντικι γενικα οχι λογω streaming αρα δεν γινεται με προγραμμα.δηλαδη να μειωσει τον ηχο που ακουει ο ιδιος απο τα πληκτεολογιο ποντικι το οποιο γινεται μονο με καποιο αλλο ποντικι και πληκτρολογιο που θα ειναι πιο αθορυβα.αν μιλαει για streaming,ηχογραφηση τοτε ναι παμε αλλου οποτε και τα προγραμμα μπορει ισως να κανουν δουλεια αναλογως βεβαια διαφορα πραγματα οπως ειπες
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δίκιο. Η όποια διόρθωση με πρόγραμμα θα πρέπει να γίνει σε ηχογραφημένο αρχείο και όχι Live. Αν μιλάμε για live τότε θα χρειαστεί να περάσει το μικρόφωνο από κονσόλα με φίλτρα και ισοσταθμιστή ήχου.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δίκιο. Η όποια διόρθωση με πρόγραμμα θα πρέπει να γίνει σε ηχογραφημένο αρχείο και όχι Live. Αν μιλάμε για live τότε θα χρειαστεί να περάσει το μικρόφωνο από κονσόλα με φίλτρα και ισοσταθμιστή ήχου. μαλλον δεν το θελει live streaming.μαλλον δεν θελει ο ιδιος να ακουει τα πληκτρα αν καταλαβα καλα.
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οπότε περιμένουμε τον coolman για περισσότερες διευκρινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα